Lies Zhara koopt een nieuwe auto voor zichzelf

Lies Zhara koopt een nieuwe auto voor zichzelf

Lies Zhara koopt een nieuwe auto voor zichzelf. Nu heeft ze naast haar motor ook een bolide erbij. Zelf is ze er erg trots op en deelt het op haar Instagram.

Lies Zhara koopt een nieuwe auto voor zichzelf

“Na een lange lange zoektocht heb ik dan eindelijk echt m’n eerste auto gekocht😍 M’n nieuwe race duivel🔥”, schrijft ze bij haar bericht. Dit is wel een auto die we nog niet vaker hebben gezien. De meeste influencers kopen dan toch een Maserati of een Lamborgini, maar Lies wilde origineel zijn.

Aan originaliteit zal het niet liggen, want deze zien we niet veel vaker. Het is een rode Alpha Romeo. Voor haar Instagram-bericht plaatst ze deze naast haar motor die ook een rode tint bevat terwijl ze in een rood jasje staat. Ze schrijft erbij: “(zou je zeggen dat ik niet echt van rood hou?🤔)” Leuk. Dat zouden we zeker zeggen. Rood is dan ook wel een mooi kleurtje.

‘Your ride is hot like you’

Vriendin en collega Marijn Kuipers reageert onder de post: ‘Holy kneiter vrouwwww youuuuuur ride is hot like you’. Verder kunnen we weinig bekends ontdekken tussen de commants. Wat vinden jullie van haar nieuwe wagen? Past het bij haar of had ze beter iets anders kunnen uitkiezen?

Klik hier voor de Instagram van Lies Zhara.