Televisie

Wilfred Genee op vrouwenjacht in Amsterdam

Wilfred Genee op vrouwenjacht in Amsterdam

Er zijn beelden opgedoken van Wilfred Genee op vrouwenjacht in Amsterdam. Die beelden hebben wij natuurlijk in handen en delen we weer graag met jullie.

De ladyshave in volle gang

Hij staat lekker te zingen in de kroeg terwijl hij al een aantal lekkere drankjes genuttigd had. De Ladyshave is weer in volle gang. Het apparaatje ligt nog lekker achterin het kofferbakje voor het geval hij een vrouw treft die een staalborstel in haar broek heeft zitten. Daar houdt Wilfred namelijk niet van. Dat wisten we al, maar hij ziet er niet uit alsof hij nog auto kan rijden. Arme man moest nu misschien wel op een vrouw liggen die wel de haren in de broek had zitten.

Wilfred Genee op vrouwenjacht in Amsterdam

Het klinkt als een slecht verhaal, maar we weten natuurlijk allemaal hoe het zit. Een zangertje deelt op Instagram de video waar Wilfred zingend op staat. Hij schrijft erbij: ‘Sta je te zingen in café BloemenBeppie komt Wilfred Genee en liedje met je zingen. Super gezellig! Bedankt!’ Ik ken het café niet, dus misschien mag ik niks zeggen, maar de naam klinkt niet heel erg lekker, of wel?

View post on Instagram
 

Nog geen reacties