Uit eerste hand

Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar

Oh, nee… Het artikel waarvan we allemaal gehoopt hadden dat die nooit zou komen is nu toch hier: ‘Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar’. Jade-Anna deelt in haar verhaal op Instagram hoe het met haar gaat en daar komt haar relatie met Gio niet heel lekker uit de verf.

Gio en Jade zien elkaar niet meer

Ze hebben elkaar al een aantal dagen niet meer gezien. Eerst besloot Jade om een tijdje naar Barcelona te gaan om bij haar zus te verblijven. Daarna kwam ze weer in Nederland, maar ging ze niet naar het huis waar ze met Gio woont. En zo blijven de situaties zich opstapelen. Afgelopen donderdag heeft Dennis Schouten namelijk nog met Gio gesproken naar aanleiding van dit artikel. Toen vertelde hij nog dat hij onderweg was naar het Amsterdamse nachtleven, maar dat ging ook weer zonder Jade-Annaaaaa.

‘Ik voel dat ik dat nodig heb’

Als klap op de vuurpijl en het ultieme bewijs van de break-up, deelt Jade op Instagram hoe het met haar gaat. De relatie met Gio komt hier niet positief uit. Ze schrijft: “Merk dat ik de laatste weken wat minder in m’n vel zit… en die periodes mogen er ook zijn. Ik heb er daarom ook voor gekozen om eventjes afwezig in de vlogs te zijn, om mezelf wat rust te gunnen, ik voel dat ik dat nodig heb.”

Ongeloofwaardige smoesjes

Jade-Anna doet dus alsof ze alleen in de vlogs niet te zien is, maar ze vertelt ook niet echt dat ze nog wel bij hem woont en dat alles goed gaat. Er zit een negatieve lading aan de tekst en wij begrijpen wel waar dat vandaan komt. Ze zegt op Instagram zelfs: “Natuurlijk zie en spreek ik Gio wel gewoon, maar ‘achter de schermen’.” Wij geloven hier helemaal niks van. Nog eventjes afwachten en we krijgen het officiële bericht dat het over is. Wat denken jullie?

Nog geen reacties