Televisie

Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer: ‘Er werd naar mij klootzak geschreeuwd’

Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer

Hoe hypocriet wil je het hebben? In een uitzending van College Tour uit 2012 was de BNNVARA-presentator te gast in het programma en daar vertelde hij over een situatie die hij vervelend vond. Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer: ‘Er werd naar mij klootzak geschreeuwd’.

College Tour

De beelden van de aflevering van College Tour met Matthijs van Nieuwkerk als gast zijn hieronder terug te zien. In ieder geval wordt pijnlijk duidelijk hoe hij iets waar hij zich zelf onwijs schuldig aan maakt, zelf ervaart als de ergste ervaring ooit.

Matthijs van Nieuwkerk slachtoffer

Twan Huys stelt hem de vraag: “Wat is de ergste ervaring ooit? Waarbij je dacht van: ‘nou, ik stop er nu mee’?” Matthijs hoeft daar niet lang over na te denken en antwoordt gek genoeg met: “Iemand die voor je neus staat, neus aan neus… bijna. Met een soort glazige blik en die je helemaal uitscheldt. Dat ja de grootste l*l en … zakkenvuller … klootzak … En het gaat maar door. Dat vind ik heel vervelend.”

Hypocriet

Laat het nou net het geval zijn dat Matthijs momenteel flink onder vuur staat en zelfs ontslag heeft genomen bij de omroep, omdat hij dit soort gedrag zelf vertoonde. Het zou zo zijn dat hij flink uit zijn slof kon schieten achter de schermen. Zo erg zelfs, dat mensen er vandaag de dag nog last van hebben. (Even tussen haakjes: dat zijn waarschijnlijk wel de jankerds, maar dat mag ik natuurlijk niet zeggen). Het is natuurlijk wel heel grappig dat hij dit voorbeeld aanhaalt en het zelf doet. Bijzonder.

Nog geen reacties