Entertainment

‘Management Gordon maakte afspraken voor interview met Beau van Erven Dorens’

gordon

Na een verschrikkelijk slecht interview van Beau van Erven Dorens, wordt hij nu beschuldigd van het maken van de belofte om een kritiekloos interview af te nemen bij Gordon. Dit was dé kans voor Gordon om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Interview Casa di Beau

Heel Nederland heeft kunnen kijken naar het bi-zar kritiekloze interview van Beau van Erven Dorens in Casa di Beau. De kritiek op Beau en Gordon was immens vanuit allerlei hoeken. Gordon werd verweten, zichzelf steeds in de slachtofferrol te plaatsen. Beau werd aangepakt in de media, omdat hij alleen maar liefkozende en vriendelijk vragen stelde aan Gordon, terwijl er genoeg ‘goede’ vragen te stellen vielen. Gordon gaf in ditzelfde interview aan dat hij twee zelfmoordpogingen had gedaan na de breuk met Gavin Rozario.
Later verdedigde Beau, Gordon middels een statement op Instagram.

‘Management Gordon maakte afspraken voor interview met Beau van Erven Dorens’

Victor Vlam gaf in De Communicado’s de podcast aan dat hij het eens is met de kritiek op Beau. ”Beau dacht bij zichzelf van: nou mooi, oké, dat neem ik gewoon voor waarheid aan. Hahaha. Die vroeg niet door. (…) De interessante vraag die ik hierbij had was: waarom is dit misgegaan? Hoe kan dit gebeuren?”

Co-host Lars Duursma kan zich ook vinden in de gegeven kritiek. ”Ook als jij en ik het in een normaal gesprek ergens met elkaar over hebben, en op een gegeven moment doe je zó’n boude claim, dan zou ik zelfs in een gesprek aan de bar met een biertje erbij vragen van: ‘Nou, nou Victor, kun je dat niet wat beter onderbouwen?'”

Ook geven ze aan dat er bewust is gekozen voor de kritiekloze aanpak. ”Dit was een special van maar liefst twee uur. Een heel erg lang programma. Dat betekent dat er gewoon heel erg veel geld voor is. Dus het idee dat ze dit gewoon vergeten zijn om dit voor te bereiden, dat de redactie hier niet zich in had verdiept, dat is natuurlijk echt waanzin.”

Dat er afspraken zijn gemaakt tussen de producent van Casa di Beau en Gordon’s management lijkt dus zeer waarschijnlijk. Mocht dit daadwerkelijk zo zijn, dan wordt Beau zijn carrière nog verder geschaad.

12 reacties

Enzo Drol

Ik kan wel janken

copycat

welkom bij mediacourant …..

Scooby Doo

Toevallig achteraf de uitzending gezien. Ik ben wel wat milder gestemd naar Gordon. De reden is dat de interviewer ofwel Beautje inderdaad voor een bepaalde setting koos, waardoor Gordon zijn roze bril op kon houden en zijn Jank verhaal kon doen. Beau hoefde hem niet de grond in te trappen maar andere vragen voorleggen aan Gordon was beter geweest. Omdat Gordon zo fragiel is en de setting daarvoor zich niet leende, kwam deze waanzin tot stand. Met verbazing gekeken waarom Gordon belachelijke hoofddeksels droeg. Wie verzint zoiets? Nu kan Gordon door zijn roze bril verder zijn jankverhaal naar zijn eigen hand zetten. Wellicht een diepte interview met Jeroen Pauw. Dan gaat die roze bril zeker af.

Kendy

Gefeliciteerd met de nieuwe site. Sorry maar ik vind het geen succes. Blijkbaar laad er iets groots, want de eerste paar seconde bevriest de site voordat ik naar beneden kan scrollen. Heel vervelend.

Jop

Corrie met zijn grote waffel, is zogenaamd blij dat hij van Sjon’s 1M af is. Nou ik geloof er geen snars van. Hij is immers nu al vollop met de PR machine bezig, op naar een nieuwe job.

Pas

Lijkt mij sterk dat deze bipolair een management heeft. Dat is gewoon niet te doen met deze skippybal die 5 minuten van humeur veranderdt.

Manager

Er worden zovaak afspraken gemaakt tussen management en BN’ers. Frapante alleen is dat eigenlijk Gordon helemaal niets meer te eisen heeft. Hij kan niets zonder Gerard en is klaar mede door zijn vervelende gedrag. Dan rest er maar een comclusie. Een hele goede manager. Die zijn vak goed verstaat.

Spekpeter

Die twee hebben gewoon al heel lang ‘n latrelatie samen … dat zie je zo 😉

Scooby Doo

En er ontstaat een dubbele latrelatie als zij beiden in de sneeuw op latten staan.

Plien

Niettegenstaande het feit dat het een pedante man met slechte manieren is moet je hem toch nageven dat iedereen weer een mening over hem heeft.
Dankzij een hartgrondig snuifvetleden maakt Gordon geen onderscheid meer tussen positief nieuws of negatief nieuws, zolang het maar over hemzelf gaat.
Hilarisch hoe dat werkt in zijn brein (of wat er nog van over is)

Freek Vonk

Beau en Gordon zijn net parkieten..: Beau heeft zaad in de bek en Gordon heeft stront aan de stok!

Natnek

Twee toxische types met enorme ego’s, die met elkaar in de sneeuw zitten heel erg blij met zichzelf te wezen.
En dat is dan het niveau van televisieprogramma’s tegenwoordig.
Dat mensen überhaupt nog lineaire tv kijken is mij een raadsel. Die mensen zijn hersendood.