Entertainment

Twee gefaalde zelfmoordpogingen van Gordon na break-up met ‘schizofrene’ Gavin

gordon en gavin

In een gesprek tussen Gordon en Beau van Erven Dorens geeft Gordon aan twee zelfmoordpogingen te hebben gedaan. Voornamelijk het interview dat Gavin Rozario aan De Telegraaf heeft gegeven, lag ten grond slag aan de zelfmoordpogingen van Gordon.

Relatie Gordon en Gavin

Al snel nadat Gordon en Gavin Rozario elkaar leerde kennen verklaarde ze elkaar de ‘ware liefde’ en waren ze verloofd. Ondanks het grote afstandsverschil waren de twee overtuigd van een goede afloop. Uiteraard kent Gordon een opmerkelijk (liefdes)verleden, waarvan heel Nederland heeft kunnen meegenieten. Volgens hem was Gavin overigens de ‘ware’ en bovendien teerde hij niet op de centen van Gordon. Achteraf bleek ook deze verstandhouding alleen voor de korte termijn te zijn.

Korte tijd na de verloving was Gavin plotseling dagen niet bereikbaar. Waarna een break-up via WhatsApp volgde. Kort na dit appje is hij naar Melbourne gevlogen om Gavin in het echt te zien. Gordon begreep niet waar dit vreemde gedrag vandaan kwam, maar refereert wel aan de schizofrene broer van Gavin. Aangezien zijn broer schizofrenie had, is de kans volgens Gordon aanwezig dat dit ook nog wel eens van toepassing zou kunnen zijn op Gavin. Nadat Gavin zijn verhaal deed bij De Telegraaf, waar hij onder andere screenshots van gesprekken deelde, ging Gordon door het ‘zwartste jaar van zijn leven’.

Gavin heeft ook gereageerd op het verhaal van Gordon. Hij geeft aan dat er een geheimhoudingsverklaring is tussen hen en dat hij dus erg verrast is door de openhartigheid van Gordon.

Twee gefaalde zelfmoordpogingen van Gordon na break-up met ‘schizofrene’ Gavin

Het artikel van De Telegraaf heeft Gordon op de rand van de afgrond gebracht. De break-up viel hem zo zwaar, dat hij geen andere uitweg meer zag. Uiteindelijk heeft hij twee zelfmoordpogingen gedaan (beide niet succesvol). Vriend Patrick heeft hem gered door letterlijk bovenop hem te springen. Hij heeft Gordon nog een week geholpen er weer bovenop te komen. Gordon zegt overigens spijt te hebben van de pogingen en is momenteel erg blij dat hij er nog is. Mede hierom heeft hij twee maanden na deze incidenten zijn 55e verjaardag groots gevierd.

1 reactie

Benny

Tuurlijk het ligt altijd aan een ander en nooit aan jezelf. Nu weer aan ‘schizofrene’ Gavin. Typisch bipolair gedrag.