Entertainment

Beau van Erven Dorens verdedigt Gordon: ‘Ronduit schandalig’

beau van erven dorens gordon

Na het interview van Beau van Erven Dorens met Gordon in Casa di Beau is er veel kritiek geuit op beide heren. Beau staat overigens helemaal niet voor open voor kritiek op zijn werk. ''Zet dan gewoon je tv uit'', aldus Beau.

Gordon Casa di Beau

In Casa di Beau viel al te zien hoe Gordon zichzelf erg zielig profileerde. Gordon gaf aan twee zelfmoordpogingen te hebben gedaan, overigens zonder enig succes. Verder vertelde hij nog een ander zielig verhaal over dat hij zijn zus nooit meer heeft gezien en hoe zwaar hem dat viel. Het interview was een grote Gordon-show zonder enige zelfreflectie. Ondanks alle dingen die speelde rondom hem de afgelopen periode, kreeg Beau van Erven Dorens het toch voor elkaar om een verschrikkelijk kritiekloos interview af te nemen. En dat terwijl er juist zoveel vragen te stellen zijn aan junkie Gordon.

Na de uitzending was de kritiek op Gordon en Beau niet mals, en te recht. Zo reageren er verschillende mensen onder de post van Beau waar hij het nogmaals opneemt voor Gordon. ”Nou nou Beau: ik heb betere interviews van je gezien.” Ook zijn de mensen niet te spreken over het feit dat Beau niet ingreep toen Gordon alles op tafel gooide over mensen uit zijn verleden. ”Ik vond het anders behoorlijk onfatsoenlijk van Gordon om zoiets kwetsbaars over zijn ex en zijn broer te delen en dan ook nog suggereren dat zijn ex dan ook wel erfelijk belast zou kunnen zijn. Hier had je wel moeten ingrijpen, vind ik.”

Beau van Erven Dorens verdedigt Gordon: ‘Ronduit schandalig’

Door vele kritiek voelde Beau zich genoodzaakt om te reageren. ‘De manier waarop sommige mensen op die kwetsbare onthullingen menen te moeten reageren, vind ik ronduit schandalig’, schrijft Beau op Instagram. Zet dan gewoon je tv uit en ga wat anders kijken, in plaats van iemand de grond intrappen die een berg met schaamte heeft moeten overwinnen om een groot geheim te delen.’

View post on Instagram
 

Hij geeft door dit statement aan bepaald niet open te staan voor kritiek op Gordon en zijn interview. Bijzonder dat er geen kritiek mag geuit worden van Beau als het hem niet goed uitkomt. Maar goed, wat hadden we verwacht van een linkse rakker als Beau van Erven Dorens.

5 reacties

Winston Smith

Jammer dat beau natrium bicarbonaat kreeg ingespoten in plaats van gentherapie.

Gerard

Had niet anders van Beau verwacht. Die gooit een oud-collega A niet onder de bus. En B weet dat dit weer de nodige kijkers oplevert. Hebben beide heren weer hun dosis aandacht en daar draait het om.

Joke Heuckeroth

Ik wordt kotsmisselijk als ik alleen al denk die Gordon weer te moeten ontmoeten, maar voor 1000 euro, een soort smartegeld/ tik op de vingers, wil ik het e.e.a. wel weer door de vingers zien.

Scooby Doo

Alles voor de kijkcijfers Beau!

Ad

Geef die Gordon geen platform, leugens en zelfmedelijden dat is het enige dat er uit die man komt. En Beau de Lok van Voris: jij kunt ook niet tegen kritiek, met dit soort bizarre beschuldigingen moet je acuut de zaak afkappen. Wrijven in de vlek die je veroorzaakt hebt is helemaal oliedom.