Entertainment

Maxime Meiland krijgt kritiek: ‘Misbruikverhaal verkopen voor 23 euro’

maxime meiland

Ondanks vele berichtgevingen omtrent de verkrachtingszaak van Maxime Meiland, blijven mensen hun mening verkondigen. Zo ook Natacha Harlequin, zij vindt Maxime erg onverstandig bezig is.

Patty Brard koffie met verkrachter

Dat Patty Brard in team Maxime Meiland zit, is niet iets wat ze onder stoelen of banken steekt. Zoals alle BN’ertjes willen ze elkaar allemaal te vriend houden. Sterker nog; Patty had Maxime ‘s middags nog gezien, waarna ze enkele uren later ‘objectief’ ging praten over de huidige situatie in Shownieuws. ”Ik vond Maxime echt heel erg zielig in deze dagen. Ze is verslagen een beetje. Ik heb haar echt in m’n armen gehad. De hele wereld beschuldigt haar van leugens, maar dat is nog niet bewezen”, aldus Patty.

Waarna de vraag wordt gesteld dat Maxime dit pr-matig niet erg tactisch heeft aangepakt, zegt Patty: “Nou, Maxime heeft niets gezegd.” Later beaamt ze wel dat Maxime dit alles zelf is gestart door een boek te schrijven over de verkrachting.

Tijdens de show kreeg ze een berichtje van Peter Schouten, advocaat van de vermeende verkrachter. ”Die heeft gezegd dat ik, als ik dan zo’n medelijden had met Maxime, vandaag ook maar op de koffie moest komen bij die jongen, bij de vermeende dader, en dat ik daarna ook wel medelijden met hem zou moeten uiten hier aan de desk”, aldus Patty. En daar heeft Peter uiteraard volkomen gelijk in, al zal Patty dit niet toegeven.

Maxime Meiland krijgt kritiek: ‘Misbruikverhaal verkopen voor 23 euro’

Het verhaal dat Maxime Meiland heeft gedeeld over dat zij op 15-jarige leeftijd verkracht zou zijn, wordt niet door iedereen zo snel geloofd. Patty mag hier dan wel blind in geloven, strafrechtadvocaat Natacha Harlequin staat hier heel anders in. Voornamelijk het feit dat Maxime geld verdiende met het boek, maar geen aangifte deed, deed de wenkbrauwen fronsen.

Maxime heeft de verkeerde volgorde gekozen, vindt Natacha. “Als jij zegt: ‘Ik ben verkracht’, en iemand wil met jou een boek schrijven, dan is het eerste wat ik tegen jou zou hebben gezegd (…): ‘Jeetje, kind, wat heftig allemaal, misschien moet je met een advocaat spreken.’ Sterker nog: ‘Misschien moeten we dat doen voordat we dat boek uitbrengen.’”

9 reacties

Hatseflatsje Petertje

Kritiek is ook een verdien model

kees

Deze Natasja weet toch ook wel dat als ze dat voor het uitbrengen van het boek aan de klok hangen. Niemand meer dat boek koopt. Het is een oude verkooptruc, als je verder niet veel te melden hebt.

Piet

Het gaat tegenwoordig elke dag over deze nietsnut. De zaak is een maand uitgesteld en dus is er weinig te melden. Je kunt het artikel elke dag gaan herschrijven maar dat brengt geen nieuws. Het enige positieve aan deze dame is dat ze een leuk snoetje heeft. Verder inhoudloos en dat weet inmiddels het voetbalteam van de plaatselijke FC ook.

Scooby Doo

Wat? € 23 betalen voor haar boek? Never nooit. Bij de aankomende kleedjesmarkt op Koningsdag ligt aan het einde van deze dag haar boek onverkocht in een hoekje op de straat te wachten om mee genomen te worden door de gemeentelijke reinigingsdienst.

Peter G

Ik heb maxime haar boek op iedere toilet hier altijd handig

Spekpeter

Leuke vrouw ; heel betrouwbaar lijkt me ook …

pinkeltje

Er is maar 1 soort mens geestelijk gestoord: de persoon die 23 euri’s uit gaat geven voor een snolleboekie met leugens.

Kevin de Zaadpiraat

Ze mag wel eens langskomen op mijn zolderkamertje. Dan zal ik haar eens echt ver……..
(wennen!)

Natnek

Maxime en patty hebben veel dingen met elkaar gemeen, met name dat zij te dom zijn om te poepen.