Luca Borsato zingt ex-vriendin Daisy toe: ‘Vergeet mij’

Het is wederom overduidelijk hoe erg de zoon van Marco Borsato zijn ex mist. Luca Borsato zingt ex-vriendin Daisy toe in zijn verhaal op Instagram.

Afgelopen tijd is Luca al bezig om ZiChZeLf HeLeMaAl Te VeRbEtErEn en is vooral erg druk om Instagram constant vol te gooien met zijn spijtbetuigingen richting Daisy Piras. De twee gingen uit elkaar nadat Luca constant seksueel getint contact zocht met andere meiden. De appel is toch niet zó ver van de boom gevallen.

Onderin het artikel is te zien hoe Luca het nummer ter oren brengt, lijkende alsof hij een grote boodschap op het toilet aan het doen is. Hij zingt het nummer Forget Me van Lewis Capaldi:

Drag my name through the dirt
Somehow it doesn’t hurt though
Guess you’re still holding on

You told your friends you want me dead
And said that I did everything wrong
And you’re not wrong
Well I’ll take all the vitriol
But not the thought of you moving on

‘Cause I’m not ready
To find out you know how to forget me
I’d rather hear how much you regret me
And pray to God that you never met me
Than forget me

13 reacties op “Luca Borsato zingt ex-vriendin Daisy toe: ‘Vergeet mij’

 1. Apfan zegt:

  Tikgeit, spreid je artikelen beter over de dag. En stop met mijn comments verwijderen! Het zou gewoon beter zijn voor iedereen als Lorenzo vreedzaam in zijn slaap zou overlijden

  5
  1
 2. Swyert 9 meloenen zegt:

  Waarom heeft hij z’n ogen dicht en ziet hij eruit of hij moet schijten? Maak je geen zorgen knul, ik heb vorig weekend op daisy haar billetjes gespoten en ik zal goed voor haar zorgen!

  10
  2
  • 1 van de 5 VNL stemmers zegt:

   Ach man, spuit haar kontje onder.. ik zou de gemiddelde leeftijd en hersencapaciteit hier wel eens willen weten.. voordat jij überhaupt iets spuit moet je eerst 3 weken met je piemeltje hangend in de couveuse om hem weer levensvatbaar te krijgen!

   6
   4
 3. Rcc zegt:

  Wegens te groot aanbod van bekende en minder bekende bnn’ers accepteren wij geen aanmeldingen meer voor onze nieuwe hitserie vreemdgangers, mishandelaars en psychopaten.
  Groetjes Red Circle Casting

  8
  0
 4. Hansie pansy kevertje zegt:

  Verprutst knul. Bij dees en dat lied. Bijna net zo grappig als wanneer ik mijzelf terughoor hoor “zingen”. Advies: Niet en publique gaan lopen zingen. Lekker in de auto en onder de douche doen. 👍 Beter voor iedereen.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.