Televisie

Linda de Mol promoot overgewicht

Linda de Mol promoot overgewicht

Goedemorgen, lieve RoddelPraat-kijkers. Even een friendly reminder: we leven in een woke-maatschappij. Met vandaag een artikel over een post van LINDA. Meiden op hun Instagram-kanaal. Linda de Mol promoot overgewicht.

Zwart-wit gedachte

We weten inmiddels, tot groot verdriet van velen, dat we in een woke-maatschappij leven waarin geen ruimte meer is voor meningen die daar niet in passen. Er moet letterlijk in zwart-wit gedacht worden, want huidskleuren hebben namen gekregen waar de mensen met die huidskleur niet eens altijd achterstaan.

‘Even een friendly reminder…’

Verschillende BN’ertjes en platforms maken telkens duidelijk hoe we ons binnen de richtlijnen van deze maatschappij moeten gedragen. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk het blad van Linda de Mol. Ook dit keer houdt ze dat imago weer in stand. LINDA. Meiden plaatste een post op Instagram met een stevige zwarte vrouw en schreef erbij: “Even een friendly reminder: álle lichamen zijn prachtig. Dus die van jou ook. Geef het de liefde die het verdient. ❤️”

Linda de Mol promoot overgewicht

En natuurlijk zijn wij hartstikke tegen fatshaming, dus daar gaat het niet om, maar de body positivity is weer een andere extreme stroming die soms ook wel wat mag indammen. Obesitas is namelijk ook nog altijd een serieuze ziekte en reden voor vele doden in Nederland. Onnodig. Maar deze mening wordt ook weer kwijtgescholden, omdat deze niet binnen de richtlijnen van de eerdergenoemde maatschappij passen.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties