Relletjes

Yvonne Coldeweijer daagt Rachel Hazes uit: ‘let me know babe’

Yvonne Coldeweijer daagt Rachel Hazes uit: 'let me know babe'

Yvonne Coldeweijer daagt Rachel Hazes uit. Rachel sleept onze vriendin namelijk voor de rechter, maar Yvonne is zo zeker van haar zaak dat ze moeder Hazes uitdaagt.

Volgens Rachel is alles onzin

Volgens Rachel Hazes klopt er helemaal niets van de verhalen die Yvonne aan de grote klok heeft gehangen. Volgens Rachel beweerde Yvonne Coldeweijer allemaal dingen die onzin waren, zoals: Rachel lekte de brief aan Yvonne en Rachel heeft in haar eigen belang ingegrepen toen André in de kliniek zat. Maar ook beweerde Yv volgens Rachel dat ze narcistisch en manipulatief is, dat ze de controle over haar zoon wil houden, dat haar zoon altijd in haar macht is en dat de brief de reden was dat André het contact met zijn moeder heeft verbroken.

Probeer maar eens te bewezen dat die stellingen allemaal onjuist zijn. Yv heeft nooit beweert dat Rachel de brief heeft gelekt. Dit is een interpretatie, maar verder zou ik zeggen dat dit allemaal erg geloofwaardig klinkt. Rachel is ook niet helemaal goed in haar bovenkamer.

‘Ouch…’

Yvonne heeft nu een fantastische manier bedacht om nog eens extra te bewijzen dat ze gelijk heeft. Op Instagram plaatst ze zojuist: “Als je geen ruzie had met André kon je hem ook ff vragen of hij iets wilde posten of verklaren, toch? Iets sneller dan een hele rechtszaak aanspannen. Maar zelfs dat heeft hij niet meer voor je over. Ouch…”

Yvonne Coldeweijer daagt Rachel Hazes uit

En daar is het nog niet mee afgelopen, want Yvonne daagt haar uit: “Mocht André dit voor je willen doen, Rachel, haal ik per direct de video offline en rectificeer ik per direct al mijn uitspraken. Ik ben hier namelijk alleen maar voor de waarheid en heb geen behoefte het Nederlandse rechtssysteem lastig te vallen met deze onzin. Volgens mij hebben die wel wat beters te doen! Dus ik wacht… op de verklaring van André. Let me know babe.” YOU GO YV!

Nog geen reacties