André Hazes geeft Monique Westenberg een ring cadeau

André Hazes geeft Monique Westenberg een ring cadeau

André Hazes geeft Monique Westenberg een ring cadeau. Wat heeft dat te betekenen? Heeft hij haar weer opnieuw ten huwelijk gevraagd? Laten we het hopen van niet. Monique plaatst een post om de ring te laten zien en mensen reageren er verbaasd op.

Tragisch verhaal

Het blijft een oneindig, tragisch verhaal wat niets meer met romantiek te maken heeft. André Hazes die een kind heeft gekregen met Monique Westenberg om haar vervolgens meermaals te verlaten voor een ander blond ding. Die blonde dingen blijven dan vervolgens amper een paar maanden en dan valt hij weer terug op het oude en vertrouwde.

Huwelijksaanzoek

Eerder vroeg hij Monique al eens ten huwelijk, maar een paar maanden later koos hij weer voor een ander. Nu lijken de twee weer volop te werken aan hun gezin en woont André ook weer bij Monique in huis. Tot groot verdriet van Rachel Hazes die Monique eigenlijk helemaal niks vindt.

André Hazes geeft Monique Westenberg een ring cadeau

Nu plaatste Monique een filmpje op haar Instagram waarin ze zogenaamd haar outfit voor haar verjaardag laat zien, maar eigenlijk heeft de video een heel ander doel. Ze plaatst haar hand voor de camera en haalt haar hand er weer vanaf om haar nieuwe outfit te onthullen. Met deze beweging brengt ze duidelijk haar nieuwe ring in beeld.

‘Lijkt wel een klein kind’

De reacties onder de video gaan veel over de ring in kwestie. Zo plaatsen mensen: “Hartstikke mooi, maar volgens mij gaat het om de ring om je vinger? Of zie ik nu dingen die er niet zijn?”, “O nee toch niet van André?❤️” En zo gaat de teleurstelling nog wel even door: “Proficiat voor de 1000ste keer verloofd😂😂.” Iemand anders noemt het vooral kinderachtig: “Lijkt wel een klein kind om zo je ring te laten zien”. En daar kunnen we het moeilijk niet mee eens zijn.