Dochter Linda de Mol veilt ondergoed: ‘prachtstuk’

Dochter Linda de Mol veilt ondergoed: 'prachtstuk'

Dochter Linda de Mol veilt ondergoed bij Radio 538. Zoals we allemaal weten zijn ze momenteel bezig met ‘Missie 538’ om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. Noa Vahle doet ook nog een duit in het zakje met een bijzonder item.

Dochter Linda de Mol veilt ondergoed

Voor ‘Missie 538‘ komt de dochter van Linda de Mol aanzetten met een oranje onderbroek met de tekst ‘Inside Louis’ op de voorkant en een foto van de VI-mannen op de achterkant. Onder de foto van de mannen staat ook nog de tekst: ‘Wij steunen Louis!’ Wat fantastisch.

‘Prachtstuk’

Noa Vahle noemt het zelf een ‘prachtstuk’ en legt uit dat het eigenlijk voor Louis van Gaal bedoeld was, maar dat hij het nooit meer gekregen heeft, omdat Nederland het niet zo ver heeft geschopt op het WK. L*l verhaal natuurlijk, maar nu zitten ze opgescheept met een ontzettend lelijke, libido-verlagende onderbroek die niemand wil hebben.

Noa Vahle promoot het lelijke ding

Op Radio 538 vertelde Noa vol trots over het lelijke ding, maar ze plaats ook op Instagram een verhaal om de onderbroek te promoten. Je kan wel zien dat ze aan het begin van haar carrière staat. Zo mocht Dennis ooit badjassen uitdelen voor VI. Noa pakt het nog een trede lager op.

Wilfred Genee op je kont

Ze schrijft erbij: ‘Deze limited edition VI-onderbroek krijg je er gratis bij’. Het zit namelijk zo dat eigenlijk de bal van het WK-voetbal geveild wordt en degene die die veiling wint de onderbroek er gratis bij krijgt. Fantastisch! Je zal maar de winnaar zijn en Wilfred Genee op je kont krijgen. Baal je dan even.

Dochter Linda de Mol veilt ondergoed: 'prachtstuk'
Dochter Linda de Mol veilt ondergoed: 'prachtstuk' 3