Louis van Gaal nodigt vrouw uit om een ‘wippie te maken’

Louis van Gaal nodigt vrouw uit om een 'wippie te maken'

Gewoon omdat het een vermakelijk beeld is en we even klaar zijn met alle ellende: Louis van Gaal nodigt vrouw uit om een ‘wippie te maken’. Vandaag Inside filmde deze intieme uitnodiging.

Bloedhete Truus

Gisteren werd dit beeld al door Vandaag Inside gedeeld, maar we delen het graag nog even met jullie, omdat het even een lekker luchtig beeld tussendoor is. Aan de zijlijn van het voetbalveld loopt Louis naar zijn bloedhete Truus toe om haar uit te nodigen op zijn hotelkamer.

Louis van Gaal nodigt vrouw uit

“Maar je kan wel naar het hotel komen. Dan kom je bij mij op de kamer… even een wippie maken. Even een wippie maken”, hoor en zie je hem aan Truus vertellen. Waarschijnlijk heeft hij gewoon prima in de gaten dat hij door VI gefilmd wordt en vindt hij het daarom leuk om te zeggen. Een vermakelijk filmpje is het wel. Bekijk het hieronder.

‘Tikkeltje ordinair’

In Engeland werd het filmpje overigens groots opgepakt. Dat meldt Valentijn Driessen in De Telegraaf. “De Britten genieten hier natuurlijk van. Er werd al gezegd: ‘Louis shags his wife during the World Cup’ en dat soort dingen.” Valentijn vindt het een ’tikkeltje ordinair’, maar iets anders vond hij dan wel weer grappig: “Hij stond vorige week ook al in de Engelse kranten met zijn oranje onderbroek en het lichaam van David Beckham erop geplakt. Dat is geniaal.” Waarschijnlijk komt het omdat we zelf nog wel eens ordinair uit de hoek komen, maar ik zou zeggen dat het leuke humor is wat daar aan de zijlijn gebeurt.