Telegraaf: Vandaag Inside gaat door

In misschien wel het meest achterlijke gesprekje ooit op internet uitgezonden zeggen twee koekenbakkers van de Telegraaf dat Vandaag Inside weer terug komt met een nieuwe ploeg. Johan Derksen heeft al laten weten daar geen trek in te hebben, dus de vraag is met wie moeten ze dat dan in hemelsnaam doen?

Want wie kan De Snor vervangen in het programma? Kijk, Wilfred is Wilfred. De Ladyshave is altijd zichzelf. Gijpie blijft gewoon lekker om zijn eigen grappen lachen, maar een nieuwe Johan is niet snel gevonden. Naast dat die zoektocht onmogelijk is zal degene die zijn plek inneemt het nooit goed genoeg doen. Want het is nooit een Derksen. Het lijkt me dus echt stug dat het programma terugkomt.

46 reacties op “Telegraaf: Vandaag Inside gaat door

 1. Willem zegt:

  Tuurlijk komt het terug. Wilfred stelde zich iets te solidair op, dat leek me afgesproken. Die wil gewoon dik blijven verdienen. Straks een statement dat men massaal wou dat Derksen terug kwam en dat ze daar nu gehoor aan geven.

  40
  3
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Jullie hebben het allemaal fout, en zijn stekeblind. Ieder seizoen van dat programma is er wel een ”relletje”. Het maakt niet uit waarover. Of de heren hebben ruzie, of kaarsgate of een andere opmerking van Derksen. Zo blijft het publiek happig. Ze gaan op zeker door en misschien gaat het dan een seizoen goed, maar op zeker dat er dan een nieuwe ”rel” losbarst. Nog steeds word iedereen bespeeld door de media. Nu weer met dat verzonnen kaarsenverhaal want als je het goed bekijkt dat fragment dan zie je dat ie het zo uit z’n duim zuigt.

  23
  5
 3. Leo zegt:

  Het werd hoog tijd dat Derksen van de buis afgehaald werd.
  Hij is gewoon een zielige oude man die denkt de wijsheid in pacht te hebben .
  Het is een onbeschofte ,seniele ,en dementerende praatjesmaker.
  Als ik in de directie van Talpa zat dan probeerde ik de verloren inkomsten op hem te verhalen .
  Hij en Genee en van der Gijp mogen wel eens stilstaan bij wat ze alle mensen die betrokken zijn bij het programma hebben aangedaan
  Die mensen hebben ook een gezin dat ze moeten onderhouden .
  Maar wat ik eigenlijk even kwijt wil .
  Derksen geniet van je pensioen , voor je het weet is het voorbij

  15
  47
  • Johan zegt:

   Leo, MONGOOL, betrokken van het programma hebben aangedaan???? Haha als.je niks weet hoe programma tot stand komt hou lekker je bek. En blijkbaar keek je het wel….sufferd

   17
   5
   • Albert Geinstein zegt:

    Geen nutteloze volk dan vi publiek, en dan een ander afzeiken 🤣🤣🤣. Derksen was tijdens de geboorte al over zijn houdbaarheidsdatum heen. Smerige achterbakse rat.

    2
    7
 4. John zegt:

  Jammer dat Johan niet terug komt, maar wel begrijpelijk. Er is in heel Nederland geen 2e Johan, maar er is wel iemand die dicht in de buurt komt.
  Henk Westbroek. Hij is verbaal ook krachtig.

  13
  18
 5. Sjaak de boer zegt:

  Gaan we nu Jan Uriot serieus nemen? die kerel, staat onderaan de ladder als het gaat om roddel-journalistiek,,

  en moet het doen met een video rubriekjee op telegraaf.nl waar geen hond naar kijkt omdat er 16 reclame blokken zitten in een filmpje van 5 min

  9
  0
 6. Bert zegt:

  Ik zou zeggen neem akwasi voor die klus, een Hitler snorretje laten groeien bij die black nazi en t progamma gaat scoren. ………denk ik

  5
  12
 7. John Berrevoets zegt:

  Het gaat hier niet meer om excuses het gaat om de kijkcijfers sponsors en geld Moeten wij ook niet kijken of de sponsors wel Vrij uit gaan zowel van nu en het verleden Ik bedankt de Heren De Mol en Römer dat ze achter VI staan of was het toch het geld De wolven zijn dus echt in Nederland

  7
  0
 8. Renate van der Gijp zegt:

  Henk Westbroek mag ik wel haha geeft ook graag zijn niet politiekcorrecte mening. Maar ik denk dat we gewoon met Johan doorgaan. De mol ziet anders echt zijn fortuin verloren gaan.

  Enigste vraag is wie Toto en Stella vervangt voor sponsorinkomens. Die sponsors waren nogal dom om te happen want die leveren door emotionele beslissingen keiveel geld in. Op twitter word Toto volgespamd met reclame voor betcity hehehe.

  7
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.