Uit eerste hand

Lies Zhara overweegt OnlyFans en is niet langer single

Lies Zhara overweegt OnlyFans en is niet langer single

Lies Zhara overweegt OnlyFans en is niet langer single. Dat zijn twee grote nieuwtjes die ze in een aflevering van onze vriend Dutch Performante brengt op YouTube. Jammer, maar helaas is Lies bezet, omdat ze al langer dan drie maanden met een bekend iemand aan het daten is…

Aan de leugendetector met Dutch Performante

Onze grote vriend Chahid Charrak (Dutch Performante) heeft weer een nieuwe video op YouTube gezet. Dit keer wordt Lies Zhara aan de leugendetector gehangen en daar komen een aantal leuke nieuwtjes uit. Zo geeft ze toe momenteel al langer dan drie maanden met een bekend iemand te daten én overweegt ze een carrière op OnlyFans te beginnen.

Lies Zhara overweegt OnlyFans

Chahid stelt Lies de vraag: “Zou jij ooit een OnlyFans-account aanmaken?” Alsof ze daar al vaker over nagedacht heeft, antwoordt ze vrij snel: “Ja, maar ik zou er niet naakt op gaan.” Lies Zhara overweegt OnlyFans en zou dus zeker wel een account willen opstarten, maar ze heeft wel een voorwaarde: “ik zou dat echt pas doen als ik weet: ik ga stoppen met social media en dan zou ik denken ‘ik ga nog even een jaartje met bikinifoto’s lekker binnenharken’, maar zo lang ik weet dat ik dit wil blijven doen, zou ik nooit m’n reputatie daarmee willen…”

Bang voor reputatieschade

Ze maakt zich zorgen om haar reputatie, maar Chahid vraagt zich af: “Snap ik, maar als je nu je oude content plaatst op OnlyFans, word je toch ook schatrijk?” En dat begrijpt Lies Zhara ook wel, maar: “op het moment dat ik nu in m’n bio zet ‘Lies Zhara overweegt OnlyFans’, dan… elk bedrijf denkt: ‘zoek het uit met je zooitje’. Denk ik.

Dan is het niet goed voor je reputatie, dus daarom zou ik het echt alleen doen als ik weet van ‘ik ga dit nog een jaar doen en dan kap ik ermee en dan nog even geld binnenharken, maar anders niet.” We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Al plaatst ze nu precies die content gratis op Instagram, dus ik zeg: houden zo!

Niet meer single

“Ben je op dit moment aan het daten?” vraagt Chahid. Nadat Lies hier snel bevestigend op heeft geantwoord, vraagt onze grote vriend natuurlijk verder: “The boys left the chat, haha. Leuk. Met wie?” Maar daar wil Lies niets over zeggen. “Is het een bekend iemand?” Lacherig reageert Lies: “Ga ik ook geen woorden aan vuil maken.”

Wat wel duidelijk maakt dat het inderdaad om een bekend iemand gaat. Als het Pieter van om de hoek was geweest, had het natuurlijk niets uitgemaakt. Aan het einde van de video vraag Chahid nog: “ben je al langer als drie maanden aan het daten?” Daarop antwoordt Lies kort maar krachtig: “ja.”

Trouwe hond

En dat is jammer voor ome Jan, want Lies is een trouwe hond en die wil dan echt niet meer op het snoetje komen zitten. We weten nu dus dat ze met een bekend iemand aan het daten is en ook al langer dan drie maanden, maar wie het is houdt ze nog even geheim. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we erachter komen wie de gelukkige is.

Watch on YouTube

Nog geen reacties