Lies Zhara boos op Roddelpraat

Lies Zhara boos op Roddelpraat

Lies Zhara boos op Roddelpraat. Dat komt naar aanleiding van een artikel dat wij plaatste met een foto van haar en een (lelijke) jongen die beweerde met haar naar bed te zijn geweest. Volgens haar is er niks van waar.

Lies Zhara boos op Roddelpraat

In haar verhaal op Instagram plaatst Lies Zhara: “er gaat een artikel rond dat ik dit meisje op de foto ben en met deze jonge man naar een hotel ben gegaan. Alhoewel ik er echt next level op lijk dus dit maybe een edit is of een dubbelganger idk.. ben ik dit niet! En is hier ook niks van waar!”

‘Ik kan zo slecht tegen onrecht’

Ze vervolgt: “je zou maybe zeggen geef er geen aandacht aan, maar ik kan zooo slecht tegen onrecht en vindt het dus niet tof.. Als het waar was geweest had ik me er niet voor geschaamd dat ik ook gwn een dat leven heb, maar dit is gewoonweg verzonnen en daar kan ik zo ontiegelijk slecht tegen.. Dus wil dan toch ff laten weten aan jullie.”

Dubbelganger

Oh, Liesje… Als het echt niet waar is, spijt het ons van harte! Wel apart dat er inderdaad iemand op de foto staat die een dubbelganger van jou lijkt te zijn, maar je hebt inderdaad ook geen reden om erover te liegen. Al kan je wel een knappere vent krijgen, maar dat ter zijde.

Sorry, Lies!

Als laatste deelt ze nog een steek onder water aan ons uit: “en vooral aan de roddelpagina’s, get your facts straight!” Maar ‘straight’ is toch helemaal niet meer van deze tijd? Of begrijp ik het nu verkeerd? Nou, goed: sorry, Lies! Succes met het scoren van een knappe teddybeer om mee te knuffelen! Dan horen we het wel.

Lies Zhara boos op Roddelpraat
Lies Zhara boos op Roddelpraat
Lies Zhara boos op Roddelpraat

Klik hier voor de Instagram-pagina van Roddelpraat.

25 reacties op “Lies Zhara boos op Roddelpraat

  • Rodp zegt:

   Maar wel je volgers een prettige avond wensen, in toevallig exact dezelfde trui als waar je met dat rijkeluiszoontje op de foto staat. Lekker makkelijk om Roddelpraat weer eens de schuld te geven.

   13
   0
 1. Karel-Hendrik-Jan VI zegt:

  Pleur nou maar gewoon je kwarktassen op de gram en houd verder je smoel, dom wijf. Alleen die bek open trekken om pik te zuigen.

  14
  0
 2. Danny de Munck zegt:

  Meisje doe niet zo naar en laat gewoon je heerlijke tieren zien. Voor de rest interesseert het ons allemaal niet.

  10
  0
  • Pee zegt:

   Zou deze dame 100x liever hebben dan de Jada Annaa’s van de wereld. Maar blijkbaar zijn Gio en Dennieboy net als Marco B, Dennie de M en Thijs R verkapte sweet 16 peedoos.

   4
   0
 3. Christmas zegt:

  En dan begin je over de kerst, terwijl de periode tussen kerst en nieuwjaar een belangrijk ontbrekend stuk is in het ex gebeuren 😐

  1
  0
 4. Kees net als mn broer zegt:

  Ik geef die gast op de foto groot gelijk. Als ik van rijke komaf was of Don en Gio. Had ik haar gelijk gebeld om eens goed te rampetampen. Dat ze zich omhoog n^^kt lijkt me duidelijk. Mooi gebruik van maken dan toch!

  1
  0
 5. En zo is het welletjes zegt:

  Ben je boos? Pluk een roos!
  Zet hem op je hoed. En het is morgen een verwelkte roos. Mooi aan de plant laten en niet zo janken. Want boos is gewoon een assertieve agressieve afgeleide van huiliehuilie.

  3
  0
 6. Antoon feat. Dopebwoy - Meteoriet zegt:

  Liesje is lekker zaken aan het doen, en ging vroeger om met Mees. Mees zie je veel sporten, doet ie goed. Maar voeding kan ook al een hoop doen hoor. Neem b.v. eens een paar eieren op een dag, krijg je ook spierballen van.

  0
  1
 7. lieszarrah zegt:

  Je kunt zien op de manier van haar schrijfkunst dat het echt nog maar een meisje van 13 is en nog steeds geen vrouw.

  0
  1
 8. Geert Wilders zegt:

  Ordinaire muts die alleen bekend is omdat ze haar jopen toont voor 15 jarige zolderkamer rukkertjes. Vroeger had zon doos gewoon bij de HEMA gewerkt en haar plaats gekend

  1
  0

Reacties zijn gesloten.