Televisie

Kaj van der Ree misdraagt zich nog steeds onder een schuilnaam

Kaj van der Ree misdraagt zich nog steeds onder een schuilnaam

Kaj van der Ree misdraagt zich nog steeds. Eerder werd hij gecanceld nadat bleek dat hij seksueel contact had met minderjarige meisjes. Nu probeert hij ze nog steeds te versieren, maar dit keer onder de schuilnaam ‘Ramon’.

De grondlegger van het ‘cancel tijdperk’

We weten het vast allemaal nog: Kaj van der Ree die gecanceld werd nadat bleek dat hij seksueel contact zocht met minderjarige meisjes. Hij was een van de eersten die gecanceld werd en stond daarmee zo’n beetje als grondlegger aan het begin van het ‘cancel tijdperk’. Sindsdien werd eigenlijk nooit meer iets van hem vernomen.

Gebukt onder een schuilnaam

Totdat een spion van onze vriendin Yvonne Coldeweijer erachter kwam waar Kaj zich tegenwoordig bevindt en dat is zeer interessant. Ze schrijft op Instagram: “Wist je dat Kaj tegenwoordig tatoeerder is? Met een muts en een bril op verschuilt hij zich onder de naam Ramon en huurt hij een plek bij een Haagse tattooshop.” Nou, ja… Als dat alleen maar is om een beetje onder te duiken is dat misschien nog wel begrijpelijk…

Kaj van der Ree misdraagt zich nog steeds

Maar niets blijkt minder waar. Het is namelijk niet bedoeld om onder te duiken, maar om zijn praktijken voort te zetten. “Ik heb van een spion gehoord dat hij nog steeds bizarre vragen stelt tijdens het tatoeëren, namelijk of zij seks zou willen hebben met iemand van zijn leeftijd en of ze ook in natura zou willen betalen”, aldus Yv op Instagram. Aai… Dat is niet best Kaj. Het lijkt mij goed als we trutje Tim Hofman hierop afsturen met BOOS. Al zou Tim dat nooit doen, want dan gooit hij iemand voor de bus die in eerste instantie uit zijn straatje kwam.

Nog geen reacties