Uit eerste hand

Juultje Tieleman durft de deur niet meer uit

Juultje Tieleman durft de deur niet meer uit

Juultje Tieleman durft de deur niet meer uit. In haar nieuwste video op YouTube legde ze uit het vervelend te vonden om de deur uit te gaan in Amsterdam. Ze zou last hebben van mensenvrees.

Hutje op de hei

Met een thumbnailtje waar Juul de kijkers mee probeert te trekken (en dat lukt), plaatst ze weer een gezellig filmpje op YouTube. Lekker girly. In de video is te zien hoe Juultje overnacht in een hutje op de hei. En ze heeft haar redenen om daar te overnachten.

Juultje Tieleman durft de deur niet meer uit

Een klein huilmomentje midden in de video van Juultje komt voorbij. Ze vertelt: “Ik was op een gegeven moment zó veel in Amsterdam en altijd als ik dan naar buiten ga, heb ik een soort *ugh* mensen. Kijk, nu denk je: ‘stel je niet zo aan’. Kan kloppen.” Tja… Het kan een aandoening zijn. Het klinkt inderdaad een beetje zeikerig, maar zo hebben we allemaal wel wat, toch?

‘Ik werd de hele tijd verdrietig’

“Op een gegeven moment merk ik gewoon dat ik een beetje verdrietig werd de hele tijd, een beetje angstig om naar buiten te gaan en zo. Toen dacht ik: ‘waarom is dat? en waar heb ik het niet?’.” Daarom besloot ze om de natuur op te zoeken en daar een paar dagen te vertoeven.

Haar moeder kwam ook nog bij haar langs. Wat een gezelligheid. Rustig aan, Juul. De video is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Nog geen reacties