Juultje Tieleman laat haar borsten zien

Juultje Tieleman laat haar borsten zien

Juultje Tieleman laat haar borsten zien op Instagram. Haar prachtige tetten-partij komt daarmee mooi in beeld. We delen de beelden natuurlijk weer graag met jullie.

Zwart nietsverhullend jurkje

Onze Juultje… Ze deelt in haar verhaal een foto met een zwart jurkje aan die ze moet promoten. Ik draag geen jurken, maar prima! Ik had de jurk al in mijn winkelmand en stond op het punt ‘m te kopen. Maar toen kwam ik erachter dat het meisje wat er in zit helemaal niet meegeleverd wordt, dus toen heb ik het maar weer gelaten…

Juultje Tieleman laat haar borsten zien

Maar daar blijft het niet bij, want ze deelt ook een foto in een topje waarvan ik me afvraag of dat niet gewoon lingerie is, maar tegenwoordig is het volgens mij normaal om hierin naar buiten te gaan. Zolang Juultje degene is die het draagt, maakt het natuurlijk ook niet uit.

Bahh… Wat een ordinair artikel weer. Ja, maar goedemorgen, lieve Kevins! We weten dat jullie hier ook blij door wakker worden. Je kan de dag maar beter goed beginnen.

Juultje Tieleman Borsten 1
Juultje Tieleman Borsten 2

Klik hier voor de Instagram-pagina van Juultje Tieleman.

37 reacties op “Juultje Tieleman laat haar borsten zien

 1. Gerrit Hiemstra zegt:

  Laten we het over klimaatverandering hebben in plaats van de borsten van Juultje Tieleman.

  3
  18
  • Sjonnie zegt:

   Dan kunnen we het beter hebben over de snelheid van de site. Of beter gezegd het gebrek eraan. Wat is de site de laatste maanden dikke stront traag. Daarnaast verdwijnen comments regelmatig. Als het al überhaupt mogelijk is er een te plaatsen.

   11
   0
  • Juultje T zegt:

   Ja doe er eens wat aan. De site laad helemaal niet, Error establishing a database connection, Bad Gateway 502 error en dat een of ander kut certificaat niet is geïnstalleerd. Certificaat? WTF denken jullie dat jullie de overheid zijn ofzo.

   7
   0
  • Floris Weyers zegt:

   Jezus Hendrikus Hertog Jan heb je niks beters dan dit soort slappe meuk? Kom eens met echte p0rno.

   4
   0
 2. Rukbunker zegt:

  Ziet er allemaal fantastisch uit natuurlijk, maar haar fanbase bestaat voor een groot gedeelte uit jonge meisjes. Deze krijgen nu voorgeschoteld, dat het belangrijk is om je bos hout te laten zien.

  4
  0
 3. Henk zegt:

  ome Jan. Ik ben je eeuwig dankbaar dat je de beelden van Expeditie Robinson hebt laten zien met Juultje daarin. Het blijkt dat zonder fotosoep en makeup, Juultje het uiterlijk heeft van de jonge moeder aan de overkant van de straat.

  4
  0
 4. de ex van Nicol Gillis zegt:

  jongens dit heeft Juultje net zelf geplaatst dat heb ik gedaan na dat ik weer haar acount heb gehackt.

  ps doe de groetjes aan die viezen nicol

  1
  0
 5. Ik zegt:

  Daar gaan we weer met zo’n zelfglibbergleuf. Het was juist heerlijk rustig zonder deze narcistische doos. Negeer dit volk toch. Over een paar jaar als ze een verlept is, dan is ze werkeloos en heeft ze echt helemaal geen nut meer in de maatschapij.

  7
  0
 6. Janus Anus Roosje klaploper zegt:

  Ik ben geyyyyl en een vieze oude smeerlap en alcoholist. Een varken met een grote bek 🐷

  2
  6
 7. Timmy zegt:

  Lijkt wel door een amateur pooier van zijn handel en niet van een model om een product aan te prijzen. Hoe je de kleding of de dame verkoopt en hoe, een ‘schilderij’ maakt. Matig uitgevoerd in een combinatie waar de kleding,

  0
  0
 8. Timmy zegt:

  zij en ‘fotograaf’ er niet best uitkomen. ké die garage fotos waren ook bagger. In my defence, had geen zin. Niet alle juiste apparatuur, locatie en model die ikzelf nooit zou hebben gekozen. Dit decor is op zich aardig. Mis 2de en 3de belichting.

  0
  1
 9. Sinterklaas zegt:

  Juultje, kom maar bij sinterklaas op schoot zitten.
  En als je iets hards voelt, dan is dat geen pistool

  x sinterklaas

  1
  0
 10. Onbesneden moslimkameel zegt:

  Dertien in een dozijn zaadcontainer. Waarom steeds aandacht geven aan deze omhoog gepijpte tarbotfilet?

  3
  1
 11. Houtenbedoeling zegt:

  De tuin van Don, de ex-vriend van Juultje, wordt echt prachtig. Maar al dat hout man, en nu ook nog eens een houtenschutting. Je wilt niet weten hoe dat er over 20/30 jaar uitziet. Dan kun je heel je tuin weer opnieuw gaan aanleggen.

  0
  0
  • Houtenbedoeling zegt:

   Dan hoor ik tuinman Rene zeggen, dat het je hele leven meekan gaan, omdat het niet in de grond staat. Maar dat is bullshit, want hout gaat rotten als het afwisselend nat en droog is.

   0
   0
 12. Roadtrip zegt:

  Jeetje Juultje, wat heb jij een prachtig huisje met uitzicht weten te bemachtigen zeg! Ik hoop ooit een huis te kunnen kopen, met een hectares grote tuin, zodat ik daar m’n eigen bos kan laten aanleggen.

  0
  0
  • Socials (1) zegt:

   Ik heb geen instagram, en wordt vaak na één of twee clicks daar al doorverwezen naar de aanmeldpagina. Ik heb dus afhankelijk van site’s al picuki en pixwox. Daar duurt het altijd wel een paar uur voordat een nieuwe post pas zichtbaar.

   0
   0
  • Socials (2) zegt:

   pas zichtbaar is. Dus sorry dat het om die reden weleens langer duurt. Oplossing zou kunnen zijn, om de desbetreffende code al in insta story hiervan te verwerken.

   0
   0
 13. De man die overal mee wegkomt zegt:

  Awwww waarom ging toch tegen hem zeggen, die het weer doorspeelde aan die misselijke Genee 2.0, dat je verhaal een leugen was, terwijl hij zeker al aan het flirten met haar was, toen ze 14 was.

  0
  0
 14. Broodje warme löl zegt:

  Juultje moeten we in ere houden als rolmodel voor Nederlandse meisjes. Als de NPO met ze aan de haal gaat hebben ze straks allemaal geamputeerde borsten en een Frankensteinlöter.

  1
  0
 15. Zet hem op zegt:

  Ik ben echt stekenblind zonder bril. Heb een aantal jaar nu een bril met meekleurende glazen. Das echt verrekte handig, geen zonnebril meer nodig.

  0
  0
 16. Laat die sneeuw maar komen zegt:

  Echt mooi hoor waar je zit. Ook zo leuk dat je laat zien, dat je niet perse in het vliegtuig hoef te stappen voor een leuke vakantie.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.