Juultje Tieleman draagt een hoofddoek

Juultje Tieleman draagt een hoofddoek

Juultje Tieleman draagt een hoofddoek. Is het een nieuwe trend die wij even hebben gemist? Eerder deze week zagen we de dochter van Alex Soze al met een hoofddoek. Dat was omdat hij wil dat jongens uit haar buurt blijven. Zou Koen haar de hoofddoek misschien om dezelfde reden hebben gegeven?

Juultje Tieleman draagt een hoofddoek

Flauw natuurlijk, maar niet minder waar, want er zit wel degelijk een doek op haar hoofd. Al moet ik zeggen dat ze in die pakje eerder lijkt op een mummie die uit z’n verband getrokken is, maar goed. Een reactie op haar post is dan ook: ‘Ik heb een naaimachine, zal ik even van je stukken stof op je bovenlichaam weer 1 trui maken? 馃槀’

Toch, lieve Juul: je bent een pracht van een meid, maar je ziet er niet uit alsof je dagelijks boeken leest. Volgens mij is dat iets wat je doet, omdat het leuke plaatjes oplevert. ‘Oh, Juul, pak eens zo’n boek en kijk er eens in! Is leuk voor de foto, joh.’ Ja, precies. Nou, we wachten de wat leukere fotootjes wel weer af.

Over met de liefde tussen Koen en Juultje?

Maar even niet meer over die stomme foto gesproken: Juultje deelde ook een super schattige TikTok om te laten zien hoe goed het tussen haar en Koen gaat. ‘Ik vroeg of hij even m’n telefoon vast kon houden terwijl ik een filmpje maak van mezelf, maar filmde zijn reactie’, staat erbij.

Op de TikTok zie je inderdaad het gezicht van Koen die krampachtig lacht. Dat zou moeten weergeven hoe leuk hij Juultje vindt, maar ik zie een pijn in z’n ogen. Het lijkt wel alsof zijn verstandskies getrokken is. Mocht dat niet het geval zijn, dan weten we zeker dat de liefde over is tussen deze twee. Laat weten in de commants wat jullie ervan vinden.