Uit eerste hand

Bed Nina Warink helemaal onder het bloed na vrijpartij

Bed Nina Warink helemaal onder het bloed na vrijpartij

Bed Nina Warink helemaal onder het bloed na vrijpartij. Goor, maar waar. En dat klinkt als een scène uit een horrorfilm, maar er hebben zich gelukkig geen slachtpartijen plaatsgevonden. Al zal het er wel zo uit hebben gezien. Dennis heeft daar ervaring mee.

Gore blunder

In een TikTok van Dance4Life praat Nina Warink over een gore blunder die zij maakte in bed. Op dit TikTok-account maken ‘influencers’ seksualiteit bespreekbaar. Aan de hand van deze video bleek dat daar geen grenzen aan zitten. Nina wordt gevraagd: “Wat is het meest ongemakkelijke wat je ooit hebt meegemaakt in bed?”

‘Ik ga niet met het licht aan seksen’

Nina Warink antwoordt (iets te) openhartig: “Ik was toen vijftien, zestien en toen had ik dus seks. Toen deed ik altijd het licht uit, want ik dacht toen: ‘ik ga toch niet met het licht aan seksen’.” Dennis doet dat nog steeds niet, overigens. Veel te onzeker over zijn perentietjes, natuurlijk. Zo kwam Dennis ooit in zo’n vergelijkbare situatie terecht. Zeer toevallig, maar Nina was niet het meisje waar hij het over had, hoor.

Bed Nina Warink helemaal onder het bloed

“En toen deden we het licht aan, daarna… En toen bekeken we het bed en toen had het dezelfde kleur als dit laken *wijst naar een rood laken*”, vervolgt Nina. “Ik was even vergeten dat ik ongesteld was. Alles zat onder en toen zeiden we: ‘we zeggen gewoon dat je een bloedneus had’.” De jongen in kwestie had ook geen zussen waardoor ze zich op onbekend terrein begaven.

Dé oplossing

Hoe hebben ze de situatie dan weten op te lossen? “We hebben toen alles in de container gegooid in de hoop dat zijn moeder het nooit had gezien.” Nice. Lekker. Wat een goed verhaal op deze onbezorgde weekenddag.

View post on TikTok

Nog geen reacties