Uit eerste hand

Uitspraak tussen Famke Louise en Roddelpraat uitgesteld

Uitspraak tussen Famke Louise en Roddelpraat uitgesteld

Uitspraak tussen Famke Louise en Roddelpraat uitgesteld. Famke spande een rechtszaak tegen ons aan wegens een studiotrack die we niet hadden mogen delen. De uitspraak zou bijna komen, maar de rechter laten weten meer tijd nodig te hebben. Er moet nog iets langer over nagedacht worden.

De rechtszaak

Zoals we natuurlijk allemaal weten speelde er een rechtszaak tussen Roddelpraat en Famke Louise. Het ging over een professioneel opgenomen studiotrack die wij hadden gedeeld terwijl dit volgens Famke niet de bedoeling was.

‘Achterlijk wijf’

Ook de term ‘achterlijk wijf’ schoot helemaal in het verkeerde keelgat. Datzelfde wijf gaat nu trouwens meedoen aan de roast van Comedy Central. Er zullen binnenkort waarschijnlijk nog veel meer rechtszaken door haar worden aangespannen. Vervolgens zat mevrouw huilend in de rechtbank te verklaren dat wij haar kraamtijd hadden verpest.

Kraamtijd verpest

Dat verpesten van haar kraamtijd blijft een interessant onderwerp aangezien ze toen wel meedeed aan De Verraders. Dat programma is mentaal onwijs zwaar, maar goed. En dat niet alleen. Ze deed vervolgens ook nog samen met haar vriend mee aan Hunted VIPS. Een programma waarbij je wekenlang van huis bent en ook geen enkel contact kan hebben met het thuisfront. Uhm… Hoe gaat het dan met baby Louise? Volgens mij lieten papa en mama de baby in de steek.

Uitspraak tussen Famke Louise en Roddelpraat uitgesteld

Maar goed… Een dezer dagen hadden we een uitspraak in de zaak mogen verwachten, maar die vork blijkt nu toch anders in de steel te zitten. “Het hof heeft wat meer tijd nodig: uitspraak is verplaatst naar 13 december 2022. Het hof houdt het nog even spannend”, stuurt MC Radboudje.

Dat is zeker spannend. Waar zou het hof nog langer over na moeten denken dan? Het is jammer, maar helaas. We zullen dus nog even moeten wachten op de uitspraak. Wat denken jullie dat de uitkomst gaat zijn?

Nog geen reacties