Patricia Paay gaat Famke Louise roasten

Patricia Paay gaat Famke Louise roasten (41)

Oh, nee… Het wordt alleen maar slechter en slechter… Patricia Paay gaat Famke Louise roasten. Dit klinkt als aan grap, ik weet het, maar helaas is dat niet het geval. Zowel Comedy Central als Patries zelf, kondigen het aan op Instagram.

‘Enorme klik’

Bij mij was het persoonlijk nog niet bekend dat Patricia en Famke elkaar überhaupt kende, maar schijnbaar heb ik niet op zitten letten. De twee hebben namelijk een ‘enorme klik’ die ontstond tijdens het programma Op Volle Toeren. Ja, precies…

Nog een grappenmaker

Famke lijkt er alles aan te doen om niet écht geroast te worden, want Patricia Paay gaat Famke Louise roasten, maar wat gaat ze in godsnaam toevoegen? Cabaretier Rayn Panday is ook van de partij. Dat is dan tenminste een grappenmaker, maar echt top voor een roast is het natuurlijk ook niet.

Presentatie door Dolf Jansen

Maar het wordt nog erger. Hoe kan dat nou nog erger worden dan dat? Nou… Dolf Jansen gaat het presenteren. Lieve hemel… Hier gaat toch werkelijk niemand naar kijken. Het is een straf om te moeten kijken naar Dolf die er meer dood als levend uitziet. Humor en een sympathieke uitstralingen zijn ook geen ingrediënten die zijn gebruikt om hem te creëren, dus dat wordt natuurlijk een blamage.