Juultje Tieleman is gedumpt

Juultje Tieleman is gedumpt

Het is niet de dag van onze blonde vriendin. Juultje Tieleman is gedumpt door haar Uber en dat terwijl ze eerder vandaag ook al in de hondenpoep was gestapt. Die arme meid heeft betere dagen gekend.

Juultje Tieleman is gedumpt

Ik bied alvast mijn excuses aan voor de ordinaire opmerking die nu gaat volgen, maar kom op… Welke Uber-chauffeur is zó chagrijnig dat hij Juultje en haar prachtige koppie uit de auto zet? Of ben ik nu te seksistisch, omdat de chauffeur net zo goed een vrouw had kunnen zijn? Oh, nee. Die had ook lesbisch kunnen zijn. Nou, goed… We dwalen verdorrie af!

“Nah, je gelooft t niet, maar m’n Uber krijgt een boete, omdat die over trambaan rijdt en dumpt me op de straat, omdat die er geen zin meer in heeft”, schrijft Juultje in haar verhaal op Instagram. Hoe dan? Dat is wel heel erg zuur. Nu moet ze lopend verder. Mocht iemand haar spotten: pik haar even op.

Nog meer pech…

Maar het blijkt helemaal niet de dag van Juultje te zijn, want eerder vandaag deelde ze ook al een foto van hondenpoep waar ze in was gaan staan. Haar schoen zit helemaal onder de stront. Misschien had de chauffeur haar er daarom wel uitgezet. Die geur was natuurlijk niet te harden. Bekijk de foto’s uit haar story hieronder. Ze deelt ook een foto van haar schoen met stront eraan.

Juultje Tieleman is gedumpt
Juultje Tieleman is gedumpt

18 reacties op “Juultje Tieleman is gedumpt

 1. Marcel Schouten Kaasboer zegt:

  Hersenloze bimbo met een aandachtsprobleem. Paar jaartjes dan zijn de goede looks weg en kan ze bij de kruidvat aan de slag als kassajuffrouw

  12
  0
 2. Economisch Delict zegt:

  Laat me raden.
  Zewasin Amsterdam
  En die chauffeur was een marekaan.

  En waarom reed die riftijger over de trambaan? Über is geen taxi met ontheffing.
  Dus meneertje wou snel geld verdienen.

  11
  0
  • Meredith Brievinga zegt:

   Wie is deze Juultje Tieleman en waarvan zou ik haar moeten kennen?

   Want ik vreesde zij bekend is omdat ze bekend is.
   Waardoor ze BN werd.
   En in tv programmas optreedt om haar mening te geven.

   6
   0
 3. Schouten is een vieze peeeeedoooooo zegt:

  Dennis Schouten is een heumoo en een vieze pedo. Maar dat is oud nieuws, iedereen weet dat die eencellige inteelt mafklapper vroeger of later in het Pieter Baan Centrum komt te wonen

  0
  46
 4. Wat een stoere jas zegt:

  Ik had aan Juultje gevraagd, of ze misschien ook de caption van haar Instagram post in haar story erbij wil zetten. En dat heeft ze nog gedaan ook. Wauwie!

  2
  0
 5. Pingback: Juultje Tieleman is gedumpt - web3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *