Jordaan heeft geen trek meer in Glenda

Roddelpraat heeft weer interessante reclame

De Amsterdamse stadswijk waar Grace woont zou haar het liefst zien vertrekken. Maar ik denk dat er geen andere wijk of stad is die behoefte heeft aan dat tokkie gezin. Haar onoprechte kletsverhaal is ze in het verkeerde keelgat geschoten. En het het er ook alles van weg dat ze ff snel Lil’ Kleine nadeed.

Bij RTL Boulevard denken ze daar ook zo over. Verslaggever Aran Bade: “Het lijkt wel een beetje kopieergedrag, van: hé, dat is misschien ook wel goed als wij dat doen. Ik heb vandaag ook even contact gehad met wat buurtbewoners en mensen in de Jordaan.”

“De mensen die hier direct bij betrokken waren en de jongeren die bij de Jumbo werken vinden dit een klap in hun gezicht. Die zeggen: ‘Er is daar zóveel gebeurd, het is ook in vereniging gebeurd.’ Ze kwam daar met een zogeheten knokploeg. Die kunnen dit niet aanzien. Zo rustig als ze nu in dit filmpje is, zo rustig had ze eigenlijk ook toen moeten zijn. Dat gevoel heerst nu heel erg in de Jordaan. Ze geloven het eigenlijk niet.”

17 reacties op “Jordaan heeft geen trek meer in Glenda

  • Henkie zegt:

   Lekker wijf maar bij het uiterlijk houd het ook gelijk op.
   Dit wijf is knettergek, knettergek.
   Dat heeft ze al vaker laten merken.

   Blijkbaar heeft ze haar schoonheid aan Nederland te danken maar komt haar IQ via die pa uit de sloppenwijken van Afrika. Die is vast in zijn jeugd blootgesteld aan allerlei gif waardoor zijn brein maar ook later dat van Glenda flink scheef gegroeid is.

   Never stick your dick in crazy.

   33
   11
  • De Woeste Koe zegt:

   Iedereen zegt ineens sorry.
   Behalve Carlo Boszhart.
   Die zit bibberend te wachten op de rechtszaak waar Jan en Dennis hem om de oren gaan slaan met keihard bewijs van jarenlang misbruik.

   34
   1
   • Carloooootje zegt:

    Vraag is of hij daadwerkelijk aangifte heeft gedaan.
    Je hoort er helemaal niets meer van.
    Toeval? of iets te toevallig?

    Carlootje was verbijsterd over het gemak waarmee zijn naam te grabbel was gegooid.
    Het media / merk / imago van Carlo Boszhart is behoorlijk wat waard en nu besmet.

    Blijkbaar zit er toch een smet op zijn blazoen.
    Immers had hij anders gelijk actie ondernomen middels een kort geding.
    Je wilt nooit en te nimmer dat je zorgvuldige opgebouwde imago besmet raakt.
    Helemaal niet als iemand je vals beschuldigd.

    Zelfde geldt voor Marco B. en Ali B.
    Bij valse aantijgingen doe je er normaliter alles aan om het ongelijk te bewijzen.
    Het is bij al die kerels zo stil dat je een spelt hoort vallen.
    Tenzij. Ja Tenzij…..

    13
    0
   • Timmy zegt:

    Ze klagen je zonder moeite aan en winnen ook al is het waar. Wettelijk bewijs minimum. Om daarna betaald te krijgen en roepen ik ben vrijgesproken dus onschuldig. Vergeet niet Goschalk en de vergevende Schuurman. Want zo een goede vriend. Bah.

    2
    0
   • Jaa, is da ech zegt:

    Dan ben je vast al lang niet meer in de Bijlmer geweest.
    De Bijlmer is echt een Groenlinks feestje geworden.

    Meeste Bijlmer flats zijn afgebroken en daar voor in de plaats laagbouw waar Volt meisjes als Merel met haar zoontjes Vos en Storm lekker kunnen buiten huppelen.

    De Bijlmer flat die over is gebleven is gestripped en gerenoveerd.
    Waarna het semi-casco, per appartement is verkocht aan D66 adapten zoals Jan-Karel met zijn holmaat Mechmed die helemaal speciaal uit Bangladesh hier naar toe is gekomen want gheej.

    Zij konden hun casa helemaal naar eigen believen herinrichten (en daarna uiteraard tegen woekerprijzen verkopen).

    Overigens is het onderste deel van de flat heringedeeld.
    De 2 onderste, voormalige lagen appartementen vormen nu een rijtje,
    rijtjes huizen met 2 verdiepingen, opgebouwd in de flat zeg maar.

    16
    1
 1. >>>B R E A K I N G zegt:

  >>>B R E A K I N G E X C U S E S<<<

  MARTIJN DIEP DOOR HET STOF, WIL NIET DE LAATSTE ZIJN MET EXCUSES.

  'Na een periode van zelfreflectie heeft Martijn Niemann een persoonlijke boodschap gedeeld waarin hij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij een paar incidentjes achter de schermen van TVOH. Ook neemt hij verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel. Als managementteam betreuren wij uiteraard het uitkomen van de incidenten en zijn wij voorzichtig in het duiden van de gebeurtenissen. Omdat er feitelijk niks bewezen is zijn wij al die tijd terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle slachtoffers’, staat in de verklaring.

  Volgens de organisatie gaat het om ‘een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden’.
  Iedereen doet momenteel grondig onderzoek en steekt constant hand in eigen boezem, dat levert op termijn mooie dingen op en daar vertrouwen wij op. Het kan nog even duren voordat we iedereen weer recht aan kunnen kijken. Vooralsnog zien wij wel kansen dat dit hele epistel eind augustus is afgerond. Onze nieuwe reeks opnames staan gepland voor medio september en we gaan lekker door waar we gebleven waren. Martijn Niemann is vanaf dag 1 gewaardeerd lid van het team van TVOH en we hopen dat hij er tegen die tijd zeker bij is.’ Ook hopen we dat tegen die tijd de slachtoffers weer rust hebben gevonden. We zullen hen in elk geval niet vragen opnieuw een gooi te doen naar tijdelijke roem bij TVOH, alle nieuwe kandidaten krijgen namelijk nieuwe, betere contracten met nog stringentere voorwaarden en boeteclausules om zulke problemen als vroeger opdoken volledig uit te sluiten. TVOH is klaar voor een nieuwe toekomst.

  15
  3
 2. >>>B R E A K I N G zegt:

  >>>B R E A K I N G E X C U S E S<<<

  ALI ZEGT OOK SORRY

  ‘Na een periode van zelfreflectie heeft Ali B dan eindelijk een persoonlijke boodschap gedeeld waarin hij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij alle incidenten waarbij hij in opspraak is geraakt.
  Ook neemt hij terloops de verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel alhoewel de meeste vrouwen en meisjes er zelf om hadden gevraagd. Als familieman en bekende Nederlander betreurt hij uiteraard het incident en is hij bewust terughoudend geweest in de communicatie uit respect voor John de Mol, want die vond het beter dat hij tijdelijk van de radar verdween’, staat in de verklaring.

  Volgens de beklaagde ex-artiest gaat het om ‘een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die hem zeer geraakt heeft en een aangifte die nooit had mogen plaatsvinden’. ‘Justitie doet momenteel nog steeds grondig onderzoek en wij vertrouwen op dezelfde rechter die Famke Louise, mijn goede vriendin, heeft gesteund in haar strijd tegen mijn demonen.
  Het kan nog even duren voordat het onderzoek is afgerond want de rechtbank is nogal druk met al deze zaken.
  Op Koningsdag heeft Ali B in ieder geval alvast een paar geheime concerten gepland en er staat een gecharterde helikopter klaar om hem desnoods, tegen die tijd, uit de EBI in Vught op te halen.

  16
  4
  • Pascale zegt:

   Ik geloof het niet dat Ali B sorry heeft gezegd zijn excuses voor het onderzoek is nog niet eens geweest jij kan niet voor Ali B bepalen wat hij moet zeggen dat doet zelf niet jullie bemoei met jullie eigen en niet met hem laat hem met rust en zijn gezin ook en familie jullie hebben genoeg kapot gemaakt van hem stop daarmee

   0
   0
 3. >>>B R E A K I N G. S O R R Y zegt:

  >>>B R E A K I N G E X C U S E S<<<

  CARLO HEEFT OOK SPIJT DAT HIJ SORRY MOET ZEGGEN.

  ‘Na een periode van zelfreflectie heeft Carlo Boszhart dan ook maar een persoonlijke boodschap gedeeld waarin hij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die hij leed heeft berokkend of die hij onzedelijk heeft aangeraakt bij het contact dat hij had met vele slachtoffers tijdens de opnamen van tv-producties. Ook neemt hij verantwoordelijkheid voor zijn eigen aandeel in de sexuele toespelingen en toenaderingspogingen. Als producent en als artiest betreuren wij uiteraard het vermeende incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen’, staat in de verklaring.

  Volgens de groep gaat het om ‘een zeer vervelend lek in de organisatie die leidde tot omstandigheden die nooit had mogen gebeuren’.
  ‘Peter van der Vorst doet al een paar weken non-stop onderzoek en daar vertrouwen wij op. Het kan nog even duren voordat het onderzoek van Peter van der Vorst is afgerond. Onze opnames die stonden gepland om een zondagochtend show te presenteren zijn voorlopig uitgesteld. Irene Moors en Carlo zijn vanaf dag 1 gewaardeerde leden van de RTL-familie en we hopen dat ze er na de rehabilitatie van Carlo, die in een kliniek bij Nashville in de buurt gaat werken aan zijn demonen, weer allebei bij zijn.' Dit zal ongeveer nog twee maanden duren, daarna is iedereen het toch vergeten.

  12
  0
 4. Glenda's batallion zegt:

  Laat Glennie toch even stoom afblazen. Dat wijffie heeft het al zo moeilijk met die import jordaan achtergrond.

  3
  3

Reacties zijn gesloten.