Lil’ Kleine praat

Jaimie-Lil-kleine

Hij kijkt er heel zielig bij. Maar hij is dus bezig met zichzelf of zoiets in Thailand. Hij had een ongezonde en verkeerde manier van leven. Zichzelf niet geweest. En heeft mensen pijn gedaan en gekwetst en dat het nooit had mogen gebeuren. En hij heeft nu professionele hulp in geroepen.

En hij wil weer een voorbeeld zijn voor de jeugd. Nou vriend, dat ben je. Een voorbeeld hoe ze niet moeten worden.

37 reacties op “Lil’ Kleine praat

 1. Paardenlul zegt:

  je was gewoon jezelf, dus niet ik was mijzelf niet…..diep van binnen ben je een super klootzak, aub verlaat deze wereld, we hebben jouw niet nodig.

  50
  6
   • Günther von Dietrich zegt:

    Ik had een burger besteld, met gesmolten kaas, bacon en crispy onion rings, tomaat,komkommer en rucola ipv ijsberg (+ €1,-)
    Het zou pure gemalen rundvlees zijn op een Italiaanse bol met kruidenboter ipv margarine.
    Frites erbij, kleine gemengde salade, bananenkokosmilkshake…

    Komt er een bloedmooie blonde vrouw op een scooter aanrijden.
    Ze belt aan en overhandigt mij m’n bestelling. Ik versta geen moer van wat ze zegt. Het zou dus Russisch kunnen zijn.. of Oekraïens. Weet ik niet.

    De veelbelovende papieren zak met warme en koude pakketjes erin ruikt in elk geval goed. De vette lucht van frituurgeuren en nat karton, zoals het hoort.

    Blijk ik ‘volgends mijn bestellng’ de glutenvrije bietenburger met vegetarische speck in m’n tasje te hebben met gefrituurde biologische zoete aardappel friet en een wildpluksalade van bermplantjes.
    En de milkshake is van havermelk, gedroogde banaan en goi-bessen met biologische kokosvlokken. Kots.

    Gelukkig namen ze na drie kwartier wel nog de telefoon op. Uiterst vriendelijke mensen!
    Dat maak je niet vaak mee!
    Betrokken hippies!
    Vieze ongeschoren stinkjassen.

    Echt leuk gesprekje mee gehad, en ze hebben me veel verteld over hun doelstellingen in een veganistisch restaurant en de covid en hoe moeilijk het leven verder is als je in een yurt wil wonen en een commune wil stichten zonder dat je ooit fris ruikt.

    Maar ze hebben dus mensen werken met een handicap. Of eigenlijk.
    Alleen maar mensen met en handicap, want iedereen is een buitenlander of een veganist. En mijn bestelling is dus bezorgd door iemand met dyslexie. Uit Oekraïne.
    Wist ik ook niet… zo kritisch ben ik ook weer niet.

    Dat zei Gideon mij door de telefoon.
    En omdat het veganistische glutenvrije vreten op de website niet zoveel bestellingen genereerde heeft hij voor de grap een nieuwe rubriek op de website gezet met vleesgerechten.

    Beckie de blonde Oekraïense bezorgd alles binnen drie kwartier thuis. Is dit oplichting of moet ik deze strijder voor een betere wereld een breder publiek gunnen?

    2022. ‘dit artikel is al gepubliceerd op de website van ‘de Groene Aarde’, de ‘Slagersvakbond’, Distrifuels’ en ‘Vegans Conquer Real Lifes.’

    11
    33
    • Mijn naam, e-mail en site niet bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats zegt:

     Blijkbaar hebben ze ook klanten met een handicap.

     4
     5
  • Doorzienigheid. zegt:

   Hij klinkt als een neeger uit de Amsterdamse Bijlmermeer en die spijt komt uit een boekje en niet uit z’n hartje.

   Wat een fake klant is het ook.
   Probeert hij hiermee de rechter op een dwaalspoor te brengen?

   19
   3
 2. Paardenlul zegt:

  je was gewoon jezelf, dus niet ik was mijzelf niet…..diep van binnen ben je een super klootzak, (zo eens aanpast…kijk of deze wel door de moderator komt 🙂 )

  14
  0
 3. Django de nee-ger zegt:

  Maar ondertussen is hij blij met zijn mediatraining. Voor alles is een moment.
  Die D666 rechtertjes zijn nogal makkelijk om de tuin te leiden as is je ze toont hoe je de publiciet manipuleert.

  19
  1
  • Echie zegt:

   De duistere drie doen moet aan zelfmoord. Anders had ik nog wel een fruitboompjeet een af te hangen takje. Ach je hoopt dat hij het juiste doet om de juiste redenen. Maar door de fans er in te betrekken zegt hij dat het de narcist om hemzelf te doen is.

   5
   0
   • Patterson zegt:

    We hebben inderdaad zo goed als allemaal kenmerken. Soms denk ik dat de bijbel van de psychiatrie bedoelt is om eenieder van een stempel te kunnen voorzien waar de farmacie dan een oplossing voor kent. Maar ook in filosofien en religies vind je deugden en zonden als intenties die men best propageert en weerstaat omdat de geschiedenis toonde wat ze brengen. Psychologie is in dat opzicht niets veranderd sinds de mens en ook best vaak goed op dieren. Want zo anders als ons zijn de meeste dieren niet op dat vlak. Ook sociologie als je naar groepsdieren kijkt veel raakvlakken. De beste diagnose die ik kan maken is over mijzelf. Want daar kan ik honderd procent mijn oprechtheid en motief oordelen. Over een ander blijft altijd een perceptie. Het is zijn strijd. Maar om het beeld voor anderen hoeft hij zich niet druk te maken. Dat hij dat wel doet, het mannetje dat alleen maar beroemd en bejubelt wilde worden en nu dit statement maakt zo hij doet… Oordeel zelf met een slag om de arm. Ik heb. redelijk wat gezien en meegenaakt. Daardoor zie ik wat ik zie. Bewust dat ik maar zoveel zie als ik doe en niet anders kan dan het in context plaatsen van waar ik bekend mee ben. Zo een spijt. Maar waarvan? Werken aan zichzelf. Maar waarom?

    1
    0
 4. Brodo zegt:

  Ik zet al mijn geld er op in.. Jaimie en Jorik zullen weer een stelletje worden als ze dat niet nog steeds zijn momenteel… dat simpele opgespoten wijf trapt hier zo hard in

  10
  0
  • Liz zegt:

   Het zal je vast oprecht spijten dat je in het openbaar tekeer bent gegaan tegen je vriendin. Had je je een kwartiertje in gehouden, dan had je haar privé kunnen afranselen en in elkaar beuken. Dit zit in jouw karakter. Zo ben jij. Hulp? Hahaha, wat een lachertje. In Thailand? Blijf daar gewoon. Raak in de vergetelheid.

   9
   2
 5. Kees Woudaap zegt:

  Dus eigenlijk veroordeelt hij hiermee het gedrag van zijn ‘jongens van de straat’, zijn gappies, zijn bloedbroeders. Zullen ze wel sportief opvatten…

  6
  1
   • Truus Kapuus zegt:

    Jeetje mina, wat een triest leven moet jij hebben zeg, door alleen maar op berichten te reageren, en niks zelf te kunnen bedenken.

    En dan iemands moeder een vrouw van lichte zeden noemen. Dat is echt schoolplein niveau.

    5
    0
 6. Grote kleine zegt:

  Aha dus deze Lul’ kleine werkt aan zich zelf? Probeert hij nu wat Ladyboys in elkaar te beuken en dan te oefenen hoe hij dat zo onopgemerkt kan doen? Zodat hij die kennis en kunde kan inzetten in Holland?

  3
  0
 7. ShirmaMousse zegt:

  Deze man is al afgeserveerd, dus who gives a fuck about Lul kleine.
  Platenlabels flikkeren hem weg, verder heeft hij geen talent, dus die gaat gewoon weer een vakopleiding volgen, want een muziekcarriere (wat uberhaupt al nergens naar klonk) is vervlogen.

  4
  0
  • Dûh.. zegt:

   Tanja Jess (46) is woest op het juicekanaal Roddelpraat en daarom verwenst zij Jan Roos en Dennis Schouten hartgrondig, ze noemt de beide heren schaamteloos, ze vind Roos en Schouten schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc…

   Daarna gaat ze op de psychologische toer en verkondigt dat beide Roddelpiraten zichzelf helemaal opgegeven hebben en hun zakken vullen over ‘lijken’ via de diepste, donkerste krochten van hun ziel’.

   Dat zijn behoorlijke aantijgingen die richting haat, smaad en laster dreigen te gaan.

   Waarvandaan Tanja Jess de racisme erbij tovert is niet geheel duidelijk.
   Vrouwenhaters zijn het ook al niet, Jan Roos generaliseert niet, hij hakt alleen op Tanja Jess zelf. En dat ze ouder is dan Roos trekt ze ook al slecht. Maar ja, tegenwoordig kan je ook niks meer zeggen zonder iemand op te teentjes te trappen.

   Jammer voor Tanja Jess dat haar liefhebbende echtgenoot zo veel en zo vaak te pas en te onpas zijn lul uit z’n broek hangt bij de meeste vrouwen die hij tegenkomt. En wat jammer dat dit na al die jaren moeizaam vechten om het huwelijk in stand te houden eindelijk een keer naar buiten is gekomen.
   De enige op wie ze boos moet zijn is Charlie Luske, en hij is nou eigenlijk de patiënt – en dus het slachtoffer.

   Dûh..

   12
   0
 8. Ludo Zanders zegt:

  Lil kleine ik hoop dat jij nog een keer de verkeerde tegen komt van vrouwen blijf je af!!!

  @jamy heerlijks kont je kennelijk kan die kleine hier nu van dromen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.