Ook Glenda zegt sorry

Ook Glenda zegt sorry

Zo, dat kwam even van diep. Op 12 februari roste Grace de JUMBO in Damsco aan ballen en gisteren kwam ze met halfbakken excuses aankakken, Glenda zegt sorry. Het kwam door haar moederinstinct. Nu ken ik heel veel moeders, maar geen eentje die vakkenvullers op zijn smoel staat te beuken uit in de supermarkt.

De hele Jordaan heeft de pest aan die asociale idioten, maar Glennis heeft zich samen met haar zoontje teruggetrokken om te herbronnen. Conclusie: een waardeloos statement met een heel hoog GTST niveau.

https://www.instagram.com/tv/Cbz5uixjFmE/?utm_medium=copy_link

31 reacties op “Ook Glenda zegt sorry

 1. Jumbo zegt:

  Jumbo zegt:
  Zo moeder… zo zoon…. stelletje tokkies… want als je je zoon goed had opgevoed dan had hij jou de waarheid verteld en had je hem een draai om z’n oren gegeven… Maar nee gehandeld uit emotie, moederinstinct en andere zaken die spelen om je falen als moeder en je gedrag goed te praten en die van je zoon onbesproken te laten wat zo doorzichtig en doortrapt is als wat waar niemand zal intrappen en je hetzelfde lot wacht als lil’kleine: Een veroordeling en beëindiging van je contracten, optredens en sponsoring want niemand wil meer met je geassocieerd worden

  50
  1
 2. Klootviool zegt:

  Glenda kon zelf haar lach amper inhouden. Het was een 1 april grap waarschijnlijk.

  19
  0
 3. Jan is lief zegt:

  Het feit dat deze zinnen leesbaar zijn en niet vol spelfouten staan zegt al genoeg….

  20
  1
 4. Pascallie zegt:

  Flikker toch op man met dat ordinaire wijf!!! Echt, wat voor stuk stront is dit ? Schande voor de maatschappij dat ze plunderen en zelfs kindermishandeling op het moederinstinct durft te gooien als schaamteloos excuus. Je bent dan wel ver heen hoor ! Weet je wat ik trouwens zo leuk vind aan Roddelpraat en deze website ? Ik ben dus zo autistisch als een deur. Als in de echte diagnose waardoor ik al m’n hele leven me beperkt voel in de maatschappij omdat iedereen me iedere dag weer als gek of raar bestempeld omdat iedere dag weer normaal doen voor mij echt een héle grote opgave is want het gaat vaak al direct al mis zodra ik m’n waffel open trek. Ik kijk echter iedere week weer steevast naar de uitzending en lees vaak deze artikelen met alle gekke verhalen over deze gestoorde BN-ers en dan denk ik telkens weer: ‘Mwaaaa, ik val eigenlijk wel mee!!!’. Ja, echt. Ik voel mij dan ineens zo ontzettend saai en zo gewoontjes, da’s voor mij best een opluchting soms hoor dus daar moet ik Glenda en Charly wel dankbaar voor zijn maar vooral Roddelpraat. Bedankt.

  40
  0
  • Peppie zegt:

   Pep voelt met je mee, dat als je als mens niet tegen onrecht kan word je geacht als autist de andere kant op te kijken, en daarom Roddelpraat Bedankt!

   3
   0
 5. Glennis Gross zegt:

  Blehhh walgelijke vrouw!! Kom niet verder dan 24sec naar die k*t stem te luisteren.

  8
  0
 6. Typecaster zegt:

  Ze is een echte artiest. Voor ons. Om ons blij te maken met haar stem. Ze gelooft het zelf waarschijnlijk. Heeft niets met haar psyche en ambities te maken. Niet met haar behoeften. Zo dat was wel weer even lachen hoor. Voor het publiek. Het publiek dat zij nodig heeft. Niet andersom.

  7
  0
 7. Timmy zegt:

  Voor straf moeten ze allemaal een sorry liedje schrijven en in een Chinees heropvoedingskamp 16 uur per dag voor elkaar zingen tot ze levensmoe zijn. Lijkt mij een gepaste boetedoening. Kunnen ze mooi elkaar tergen met hun “talent”.

  5
  0
 8. Linda de Trol zegt:

  Sorry seems to be the hardest word. Als sir Elton die zin in dat liedje even herschrijft…

  2
  0
 9. Autocue zegt:

  Zo fucking nep dat de zelfs links en rechts op tekstbordjes moet kijken wat ze moet zeggen

  3
  0
 10. Kapitein Jack zegt:

  Deze speciale aflevering van HELP!!!mijn moeder is SLOPER gaat voor het gerecht komen 100%. Ze zullen een werkstraf krijgen en ik denk dat 160 uur Jumbo artikelen spiegelen een goeie alternatieve straf is.
  Die zoon van d’r moet verplicht naar een heropvoeding instantie mij lijkt een half jaar bij de Landmacht wel wat ( schuttersputjes graven bij de infanterie) wel wat
  Gewoon een half jaar drillen en leren wat luisteren is.
  Glenda beseft gewoon de gevolgen vd toekomst en kiest eieren voor haar geld alleen twijfel ik of dit excuses gemeend is of opgedragen

  1
  0
 11. Eef zegt:

  Misschien voelde Glennis zich een beetje afgezet met de jumbo kwaliteit van sommige producten. En kon ze nu verhaal komen halen.

  2
  0
 12. Glennis is fake zegt:

  “Ondanks dat er zaken uit het verband zijn getrokken?”nee je hebt jonge kids in het verband geholpen! Ze zit op bed en zegt’hier zit ik dan” want ze moet wel v management en hoopt op strafvermindering . Het feit dat ze op bed is is teken v volledige disrespect naar haar “betrokkenen’ ze had net zo goed op de wc kunnen zitten! Heeft ze geen bank of stoel, gewoon respectvol. Echt fake deze is makkelijk !!!

  1
  0
 13. Jordanese Nachtegaal zegt:

  Ja die Glenda kan beter een spindoctor inhuren, met een aardig verhaaltje en wat theater. Zo doen de asyl- en gelukszoekers het toch ook. Verhaal moet kloppen en beetje theater (die verhalen en trainingen zijn gewoon te koop, of via George Soros helemaal gratis).

  1
  0
 14. Fitz Gerwitz zegt:

  Ze had het gewoon bij liedjes zingen moeten laten. Met al dit temeijer-gedrag schiet niemand iets op.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.