De Jordaan haat Glennis Grace

De Amsterdamse wijk De Jordaan heeft meer dan genoeg van Glennis Grace en haar puberzoon. De Tokkies maken de buurt ten schande en veroorzaken overlast. Na de matpartij in de plaatselijke JUMBO zijn de buurtgenoten er wel klaar mee. Ze hopen nooit meer iets van de braderiezangeres en nageslacht te zien of te horen. Maar ja, ordinaire aso’s blijven ordinaire aso’s.

Roddelblad Story sprak met buren. “Glennis presenteert zich als een echte Jordanese, maar in de buurt is iedereen helemaal klaar met haar, met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben.”

Een getuige van het supermarktslagveld: “Ik heb gehoord en gezien hoe Glennis haar knokploeg aan het opjutten was. Het winkelpersoneel heeft mij verteld dat Glennis de eerste was die de medewerker die het zwaarst is getroffen een klap gaf.” Maar het is gevaarlijk om tegen ze te getuigen. “In de buurt wordt het me afgeraden omdat ze dan bij mij de ruiten kunnen komen ingooien, maar wellicht is een getuige niet nodig. Eén van de agenten die ter plekke was in de supermarkt die avond, vertelde me dat er voldoende camerabeelden zijn van wat er is gebeurd.” Dus zeg maar dag met je handje.

17 reacties op “De Jordaan haat Glennis Grace

 1. Robbie zegt:

  De wonderen zijn gelukkig de wereld niet uit!!! Een Jordanees die een zogenaamde bekende Jordanees uitschijt??? Wauw eindelijk dit zegt werkelijk alles over Glennis……

  39
  2
   • Bollegroos zegt:

    Want oom Smokey denkt dat iedere reageerder op roddelpraat eigenlijk Steven is. Sinds Steven de aliasjes van Nødrøg en Piemelboy en de Besneden Rifaap, Kale Pietje, Smegmabek, PoepBoy, Sneue Kut en Tonggenoot heeft ge-out verkeert ie in een depressie.

    Komt nog bij dat z’n moeder vorige week incontinent is geworden toen ze anale seks had met een Amerikaans Footballteam dus hij loopt nu de hele dag poep op te ruimen. Arme sneue kut.
    Jouw leven gaat niet over rozen.
    Wanneer ben je weer uit de schuldsanering? Jaartje of twee?

    En tot die tijd reageren op alles hè?
    Steven is overal.
    Ook als Steven er niet is dan is Steven er toch. Steven zit in je hoofd. Steven zit onder je huid. En als je ligt te rukken dan denk je ook aan Steven.
    Je droomt van Steven.
    En je staat op voor Steven.
    De hele nacht gast Steven grappige berichtjes over jou bedenken en op roddelpraat posten. En over je moeder de hœr die vannacht niet kan werken omdat haar kringspier is verrekt. Goed dat je poepboy bent.
    Smul er maar van.

    13
    5
    • Pascallie zegt:

     Kijk ! Om dit soort prachtige reacties kom ik altijd even buurten op de website van Roddelpraat. Het is een quilty pleasure en een lichtelijke verslaving but I love it en ik kijk telkens weer uit naar de reacties van Robbie, PiemelBoy en Steven en de rest van de gang.

     4
     4
     • Fernanda B. zegt:

      Omgawd, jij OOK al???
      Die zieke freakshows hier.
      Zo reilt en zeilt Nederland dus onder de vloedlijn.
      Ben jij ook zo blij dat Nederland binnenkort opgeheven wordt als soevereiniteit en verder gaat als Russische provincie?

      Dan verliezen deze

      4
      3
 2. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Mooi stuk Jan.
  Hoe zit het verder eigenlijk met de afzeggingen? Kunnen we nog boeken voor een optreden van Glenda the Bitch op 22 april in Tivoli Vredenburg in Utrecht?
  Zag namelijk laatst nog dat ze wel kaartjes aanbieden voor 28 euro per stuk. Of is dat een scan??
  En is s er dan beveiliging in de zaal aanwezig om het publiek te beschermen?

  21
  3
 3. R. Doorntrop zegt:

  Geachte redactie van Roddelpraat.

  Via deze weg zou ik uw aandacht willen vragen voor een misstand.
  De Tokkie-gerelateerde verwensingen doen onrecht aan de mensen die vanaf hun geboorte met de familienaam Tokkie leven.
  Tokkie is een normale achternaam hoor! Er zijn wel ergere namen.
  Ik ken een keurige jongen, Hotelschool afgerond, hij heeft alles goed voor elkaar maar alleen vanwege die achternaam wordt hij vaak geconfronteerd met vooroordelen. Dat houden teksten zoals bovenstaand in stand en dat lijkt mij onterecht.

  Even ter algemene info, er zijn ongeveer 150 mensen in Nederland die deze achternaam hebben.
  Vanwege de problemen van één gezin in 2003, waar notabene alleen de moeder de naam Tokkie draagt leveren mijn studievriend en waarschijnlijk ook heel veel andere mensen met de achternaam Tokkie heel erg veel problemen op.
  Dat verdienen ze niet. Denk ik.
  En jullie kunnen het verschil maken.

  Zouden jullie bij Roddelpraat willen stoppen om het aso-volk als Glennis Grace te adresseren als Tokkie?

  Onze dank zal groots en overweldigend zijn.
  Namens de vriendenkring,
  Veel dank.
  We zijn fan van Roddelpraat

  Renate

  10
  2
 4. MachtigeSjoerd zegt:

  Klopt precies. Ik als nachtburgemeester van Bergen, hij die zelfs Harry de Selfkicker doet verbleken, weet dat het zo is. Toquets zijn het! (Dat is de Hugenotennaam die tot Tokkie verbasterde. Ik weet dat want ik zat op het Murmellius en werd later dr. ir.

  0
  0
 5. Sjon de M. zegt:

  Glenda is de enige vrouw die tegelijk kan pijpen en zingen. Dat is toch knap van een tokkie. Daarom hebben we haar destijds aangenomen. Zelfs tijdens het slikken zingt ze door. We gaan zien of ze net als Withey Houston ook tijdens de ondergang kan blijven zingen.

  2
  0
 6. Tokkie🤓 zegt:

  Zeg alle rioolfiguren hier! Ruim eerst alle poepsporen in je hersenen en ga wat nuttigs doen. Ga wat nuttigs doen bv aanmelding bij de frontlinie. Zieke geesten! En blijf hier weg!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.