Relletjes

VI Vandaag: Wereldoorlog komt eraan

Wat VI Vandaag niet op Youtube zet

Nou lekker dan. Zaten ze vorig jaar bij VI Vandaag nog te kwebbelen over MVV-Telstar, maar de heren van VI vandaag weten tegenwoordig alles over geopolitiek. Wat zeg ik, ze weten gewoon alles over alles. Dat is knap voor een oud-voetballer, een oud-hoofdredacteur van een voetbalblad en de Ladyshave. En we hoorden gisteren van de mannen dat er een wereldoorlog aankomt. Dat is minder leuk.

2 mogelijkheden aldus VI Vandaag

“Ik denk dat we nog maar twee mogelijkheden hebben. Of die Russen grijpen zelf in, hetzij het volk, hetzij die militairen die dadelijk die bombardementen gaan aanleggen en denken: waar zijn we in godsnaam mee bezig? Of we grijpen in over een week”, aldus René.

“Daar ben ik echt van overtuigd. We gaan daar niet honderdduizenden doden laten vallen, daar ben ik van overtuigd. Daar zijn wij veel te beschaafd voor als westen. Daar ben ik echt van overtuigd. Hij komt nu echt met zwaar geschut. Dat laten we niet gebeuren, daar ben ik van overtuigd.”

Johan Derksen: “Als je een beetje fatsoen in je hebt, kun je niet toekijken wat daar gebeurt. Alleen ik denk dat de mensen die op de positie zitten om te beslissen, als de dood zijn dat die gek tóch een kernwapen gebruikt.”

Gijp: “Ik geloof nooit dat zeg maar Amerika, Engeland en Frankrijk dat toestaan. Dat zo’n land helemaal met de grond gelijkgemaakt wordt.”

[sc name=”vioorlog”][/sc]

Nog geen reacties