John van den Heuvel woest na snuif video Goldband: ‘onverstandig’

John van den Heuvel woest na snuif video Goldband

John van den Heuvel heeft woest gereageerd op de onlangs verschenen snuif video van Goldband-zanger Milo Driessen. John van den Heuvel woest na snuif video Goldband en reageert met: ‘Snuiven is onverstandig en gevaarlijk voor jezelf‘.

John van den Heuvel woest na snuif video Goldband

John staat absoluut perplex na het zien van de snuif video. Dat liet hij weten aan Shownieuws. Als misdaadjournalist maakt John van de Heuvel zich al jaar en dag hard voor het bestrijden van het drugscircuit. Dit soort artiesten helpen niet en zorgen ervoor dat het circuit kan blijven bestaan. Hij noemt het openbare gebruik van de zanger ‘ontzettend dom en onverstandig’.

Gezondheidsrisico’s en crimineel circuit

De misdaadjournalist geeft aan dat het gebruik van coke veel serieuze gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Dat wisten we al, maar John durft nog een stapje verder te gaan. Hij legt uit dat het gebruik ervoor zorgt dat het criminele circuit in stand wordt gehouden waardoor je meehelpt aan de liquidaties en andere zware en heftige geweldsdelicten zoals de moordaanslag op Peter R. de Vries. Hoooo… Zegt John nu dat Goldband-zanger Milo Driessen medeverantwoordelijk is voor de dood van de andere bekende misdaadverslaggever?

Goldband-zanger heeft geen spijt

Vorige week kwam de beruchte video in kwestie van Milo Driessen naar buiten. Hierin was te zien hoe de zanger tijdens een optreden van Goldband Colombiaans marcheerpoeder van zijn hand af snoof en zelfs zijn vingers erbij aflikte. Tegen 3FM zei de Goldband-zanger over de kwestie: “Spijt is een groot woord, maar slim was het niet.” Daarbij deed hij ook nog een belofte: “ik beloof hierbij wel het nooit weer te doen”.

Snuiven weer in kleedkamer

Hij bedoelt hiermee dat hij het niet meer op het podium zal doen, maar dat hij het gebruik wel weer naar de kleedkamers verplaatst. De heren van Goldband staan bekend als fanatiek gebruiker van het Colombiaanse marcheerpoeder. Vrijwel alle nummers gaan over drugs en ze hebben nooit een geheim gemaakt van hun gebruik. Maar op het podium was niet een erg slimme handeling… Voor je het weet zegt John van den Heuvel dat je medeverantwoordelijk bent voor de moord op Peter R. de Vries.

Geen ongelijk

Toch kunnen we John geen ongelijk geven, want alle snuivende BN’ers houden het het criminele circuit in stand. Maar waarom John dan plotseling kritisch is op Goldband en niet op al die anderen is op z’n minst frappant te noemen. Je hoort hem niet als onze bipolaire cokejunk Gordon, André Hazes of Wendy van Dijk weer lopen te snuiven. Nu is dat inmiddels ook bijna normaal geworden, dus en fin.

Hieronder nogmaals de snuif video van Goldband op twitter: