Relletjes

Marc-Marie Huijbregts: ‘Rachel Hazes is niet eerlijk’

Marc-Marie Huijbregts: 'Rachel Hazes is niet eerlijk'

Als juist Roxeanne Hazes de persoon is die Rachel Hazes voor de rechter sleept moet het niet kloppen, vindt Marc-Marie Huijbregts. Niet dat er iemand is die het iets boeit wat die niet-grappige cabaretier te vertellen heeft.

Marc-Marie Huijbregts over het Hazes familiedrama

Het familiedrama heeft een nieuw dieptepunt bereikt, want Roxeanne sleept Rachel voor de rechter omdat ze niet eerlijk zou zijn over de erfenis van haar vader, André. Zoals wel vaker, moet ook Marc-Marie zijn zegje weer doen om interessant te blijven bij het Nederlandse publiek.

Veel sympathie voor Roxeanne Hazes

Marc-Marie Huijbregts gelooft in het verhaal van Roxeanne Hazes en zegt dat Rachel Hazes liegt over de erfenis. Hij laat in zijn podcast weten: “ik dacht toen ik hoorde dat zij haar moeder voor de rechtbank sleept: dan is er iets dat écht niet klopt, want zij gaat dat echt niet doen omdat ze frikandel wordt genoemd, ofzo. Ik dacht: er moet dan écht een goede reden zijn waarom ze dat doet. Dit is nu wel echt interessant.”

Dit is een kleine trap naar Rachel die Yvonne Coldeweijer aanklaagt, omdat Yv haar een gecremeerde kroket noemde. Die uitspraak volgt trouwens vandaag. We zijn benieuwd waar het rechtssysteem ons vandaag mee gaat verrassen.

De ultieme wraak?

De Privé kwam vorige week met dit nieuws en we waren allemaal verbijsterd. Dat Rachel Hazes totaal geschift is weten we allang, maar dit ging zelfs voor haar erg ver. Het bleek de ultieme wraak van overleden André te zijn op Rachel, maar tegen je eigen kinderen liegen over de erfenis… Dat is het nieuwe dieptepunt van Rachel. Dit geeft zowel André Hazes jr als Roxeanne Hazes de mogelijkheid ultieme wraak te nemen op hun moeder. Laten we hopen dat Roxeanne die gecremeerde kroket volledig uitkleed.

Uitzonderingclausule in het testament

Tot niet zo lang geleden was er niets bekend over de uitzonderingclausule die in het testament zou hebben gestaan. Dat Roxeanne daarachter is gekomen en die gecremeerde kroket aanklaagt is volgens Marc-Marie Huijbregts dan ook logisch. Hij zegt daarover: “Het is shocking dat die uitzonderingclausule er in staat en ik snap wel Roxeanne achter dat geld aangaat”. Ik denk heel eerlijk gezegd dat ieder weldenkend mens hetzelfde zou hebben gedaan. Als jij een paar miljoen binnen kan harken, zou je het toch ook doen?

Maar alsof iemand op de mening van Marc-Marie Huijbregts zit te wachten. Volgens dat achterlijke figuur mogen witte hetero mannen geen eens een mening hebben, omdat die er niet toe doet. We zijn daar niet ‘woke genoeg’ voor. En over de familie Hazes zelf mag het ook echt wel een keer klaar zijn. Laten we hopen op een goede uitspraak in de zaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes vanmiddag en dat het daarna een keer stil is voor langer dan een dag. Godsammekrake…

Watch on YouTube

Nog geen reacties