Marc-Marie Huijbregts vindt Gert Verhulst niet woke

Marc-Marie Huijbregts vindt Gert Verhulst niet woke. En dat niet alleen. Hij vindt dat de mening van Gert Verhulst er niet toe doet, omdat hij een witte hetero man is. Daar gaan we weer

N-woord

In de talkshow van Gert Verhulst in België had Gert het ‘N-woord’ meerder keren gebruikt. Gert zou heel rechts hebben gekeken naar het hele woke-gedoe en Marc-Marie wilde daar iets over kwijt. De aflevering heeft zich al een paar dagen geleden afgespeeld, maar wij kwamen dit nu tegen en moesten het toch even plaatsen.

Een dag na de uitzending waarin Gert het ‘N-woord’ gebruikte, zit Marc-Marie bij Gert aan tafel. Hij vond het jammer dat hij er de dag ervoor niet bij was. “Woke vind ik eigenlijk best een hele goeie titel om te hebben. Een tijdje was het een soort besmet woord om woke te zijn, maar ik vind woke en politiek correct wel goed. Waarom zou je politiek incorrect willen zijn?” Hou je vast. Marc-Marie gaat nu beginnen met zijn extreme woke-gedoe.

‘Maar jij bent een witte hetero man, dus…’

Marc-Marie vervolgt: “Ik was er gisteren graag geweest om tegen jou te zeggen ‘goh, ja, dat jij geen probleem hebt met een woord…, maar jij bent een witte hetero man, dus… eigenlijk hebben we daar helemaal geen boodschap aan dat jij het allemaal moeilijk vindt.'” De verschrikte reactie van Gert hierop is: “Oké… dankjewel.”

“Nee, maar, dat lijkt me ook goed voor de mensen die thuis zitten die denken ‘goh, ooit moet iemand Gert even bij z’n arm pakken en zeggen: ‘en nu is het afgelopen!’, dus nu is het afgelopen.” Gert reageert hier enigszins sarcastisch op met: “Ja, en weg met de oude, blanke, hetero man?” Het iets te enthousiaste antwoord van Marc-Marie hierop is: “Ja! Nou… niet weg met de oude blanke hetero man, (zoals jij daar zelf een groot voorbeeld van bent), die moet zich wel realiseren dat jij iets niet racistisch vindt, dat maakt eigenlijk allemaal niet uit wat jij daar van vindt.”

Iets meer fluïde worden, hoor!

Oké, als witte man weet je niet hoe het is om een zwarte vrouw te zijn. Dat klopt. Maar uiteindelijk gaat woke alleen nog maar over het feit dat witte hetero mensen niks meer mogen zeggen. Dit bewijst dat eens te meer. Marc-Marie vraagt zelfs of Gert al eens in therapie is geweest. Gert reageert hier uiteraard lacherig op en antwoordt met ‘nog niet’. “Nou, dat zou een goeie zijn om een keer naartoe te gaan om te proberen om met je gedachtegoed iets meer fluïde te worden”, aldus Marc-Marie.

En wie staat er weer vooraan op Twitter om Marc-Marie verder aan te moedigen? Juist, Tim Hofman. Godsammekrake… Helemaal klaar mee.

18 reacties op “Marc-Marie Huijbregts vindt Gert Verhulst niet woke

 1. Bertus zegt:

  Ik heb het ook nooit zo op die witte mannen gehad. Zeggen nooit wat en doen altijd hetzelfde trucje dat ze in een kubus zitten of alsof er een muur staat.

  5
  1
 2. PleaseGeenMMHuijbregts zegt:

  Dat ik dit ooit nog zou zeggen maar ik heb liever een topic over TukkertjeSterre dan over Marc-Marie Huijbregts, voorheen bekend als meubelstuk bij DWDD en tegenwoordig decorstuk bij Jinek

  16
  1
 3. Jan Boos zegt:

  Wacht even, je gaat nu deze bijna week oude stront nog een keer opwarmen? De ophefcycle hierover is al achter de rug. Man man man wat een KUT website. Sterf tikgeit.

  7
  13
 4. Ben Dover zegt:

  Ik ben gay en allergisch voor die enge linkse grachtengordel miep Marc Marietje. Zo’n kneus loopt iedereen met een hele grote boog omheen in de gay sauna.

  12
  1
 5. Ik kniel niet voor woke zegt:

  Die smerige pedofiele kabouter nicht moet zelf eens een psycholoog bezoeken met zijn woke waan ideeën. Vroeger hadden ze die gnoom al lang aan de honden gevoerd dat misbaksel.

  17
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.