Hetero Roy Donders wordt vader! Althans…

De grootste heteroseksuele vent van Nederland is nog steeds met z’n vriendin. Kort geleden deelden we al een artikel waar duidelijk in werd dat hij een kind wilde, maar dat het zo snel zou gaan… Hetero Roy Donders wordt vader! Althans… Als het van hem is…

Heel blij zien ze er op zich niet uit op het moment dat de uitslag van de zwangerschapstest tot uiting komt, maar later blijkt waarom dat waarschijnlijk is. Roy had zijn zaad namelijk laten testen en daaruit bleek dat hij traag zaad had én een verminderde hoeveelheid cellen. En precies hij is nu degene die in de eerste maand al zijn vriendin weet te bezwangeren.

Waar mensen soms gigantisch veel moeite hebben om kinderen te mogen krijgen terwijl ze een normale zaadproductie hebben, weet Roy met zijn slechte zaad een kind te maken in de eerste maand. Dit zaakje ruikt vreemd… Misschien moet hij toch even aan z’n vrouwtje vragen met wie ze het bed nog meer heeft gedeeld.

Vanaf 09:37 is in de YouTube-video te zien hoe Roy Donders en zijn vriendin de zwangerschapstest afleggen om er vervolgens (spoiler!!) achter te komen dat ze zwanger zijn. Oh god…

20 reacties op “Hetero Roy Donders wordt vader! Althans…

 1. Floris Weyers zegt:

  Vandaag heb ik gelezen hoe Tukkertje op mannen valt, rapper Sjors als trans een date zoekt en Roy Donders eindelijk het juiste gat heeft gevonden. Mijn weekend is compleet.

  21
  1
 2. Olympic Athlete Zuipen J. roos zegt:

  Jan Roos Respect!
  Gister 10 bier op en toch wel een beetje last van (fit, geen overgewicht) dus dat jij je 5x per week lazarus zuipt en nog steeds overeind staat is een medaille waard.. proficiat!

  5
  1
 3. Mia bella Ankara, je bent me lekker meissie zegt:

  Het gerucht gaat dat er een Turk op dat vrouwtje geklommen is Zodat het kind op zijn vader lijkt. Met de Turkse neus, de Turkse tanden en de Turkse baard.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.