Uit eerste hand

Maxime Meiland heeft een zwaar leven

Maxime-Meiland

Ja, Maxime Meiland heeft een zwaar leven, maar echt héél zwaar. Ze vindt het namelijk erg veel moeite om BN’er te zijn en roept zelfs dat ze Chateau Meiland misschien niet had gedaan als ze had geweten dat ze er zó bekend door zou worden. Hou. Toch. Op.

Bij Televizier zegt Maxime het volgende: “Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij.” Zelf had ze dat schijnbaar ook niet bedacht. Al is dat natuurlijk wel een heel erg raar verhaal, want deze meid heeft er vanaf dag één bovenop gezeten. Zij wilde het liefste nog boven haar vader uitspringen.

“Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.” Onze Maxime heeft overduidelijk weer een stootje aandacht nodig. De ontwenningsverschijnselen beginnen op te treden en daarom werd het tijd om te roepen dat ze het zwaar vindt als BN’er-zijnde. Schiet. Mij. Maar. Lek.

Maar nu komt het gedeelte wat pas echt hilarisch is. Je kan me momenteel oprapen van de vloer, maar deze vrouw heeft het over de nadelen van bekend zijn en klaagt over hoe vervelend die keerzijde is. Om vervolgens haar kinderen zelf ook de bekendheid in te gooien. Op de vraag of die ook weer op televisie gaan verschijnen, antwoordt Maxime: “Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn.” Dan breekt je klomp.

Ze vervolgt: “Dat betekent ook dat je niks aan ze mag vragen. Ja, het is een gedoe, haha. Maar joh, ik ben allang blij dat dit kan. Het was echt geen doen om die meiden iedere keer uit beeld te moeten houden als we gingen draaien.” Hou op… Godsammekrake…

Nog geen reacties