Goldband-zanger biedt excuses aan voor snuiven op het podium

Goldband-zanger biedt excuses aan voor snuiven op het podium

Goldband-zanger biedt excuses aan voor snuiven op het podium. Afgelopen vrijdag kwam een video naar buiten waarop te zien is hoe zanger Milo Driessen Colombiaans marcheerpoeder door zijn neus haalt voor het oog van het publiek. Daar waren de meeste mensen niet erg blij mee.

Belofte

Vrijdag kwam een video naar buiten van Goldband-zanger Milo Driessen die live op het podium cocaïne snuift. Nadat Goldband gisteren de Popprijs 2022 in ontvangst nam, reageerde hij op het voorval: “Ik kan in ieder geval beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Tja… Wat had hij anders kunnen zeggen dan dat?

‘Ik had het niet moeten doen’

Tegen 3FM zegt Milo: “Ik kan er heel duidelijk over zijn… Ik had het niet moeten doen, maar ik heb het wel gedaan. Mensen mogen hun mening hebben. Ik kan in ieder geval beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Een ander lid uit Goldband, Boaz Kok, vraagt hem meteen vol verbazing: “Ga je geen drugs meer gebruiken?” Waarop Milo lachend reageert: “Op het podium niet.” Dat de jongens veel door het neusje halen is bekend, aangezien ook zo’n beetje alle nummers over drugs gaan. Op het podium is alleen niet zo handig.

Goldband-zanger biedt excuses aan voor snuiven op het podium

Milo heeft nog eens nagedacht over de situatie en komt daar nu op terug. Hij zegt: “Spijt is een groot woord, maar het was niet slim. We zijn nu best wel bekend en groot. We staan net ook op de foto met kleine kinderen. Ik hoef die kinderen daar niet aan te introduceren, dus daar heb ik wel spijt van.” Goed punt. Wat een achterlijke.

‘Er is veel gebeurd’

Het afgelopen jaar brak de groep door en mochten ze optreden op verschillende grote festivals. Hun nummer ‘Noodgeval’ kwam in 2021 al uit, maar staat nu nog steeds in de Top 50. Dat ze de prijs hebben gewonnen is daarom niet verrassend. Ze beloven met nog veel meer te gaan komen. “Er is veel gebeurd. En er gaat nog veel gebeuren”, aldus Milo. Misschien is het dan wel slim om dat Colombiaanse marcheerpoeder van je even achterwege te laten.