Peter R. de Vries neergeschoten

peter-r-de-vries-overleden

Voormalig misdaadjournalist Peter R. De Vries is zojuist neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Hij zou zwaargewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

De schietpartij vond rond half acht plaats op de Lange Leidsedwarsstraat, niet geheel toevallig de plek waar het rukprogramma RTL Boulevard wordt opgenomen, waar hij vanavond te gast zou zijn. Er zouden meerdere schoten zijn gelost. Volgens bronnen minstens vijf. Er wordt gezocht naar een lichtgetinte man met een tenger postuur en een zwarte pet.

Er gaan beelden rond van een bloedenden De Vries, waarbij de overlevingskans ons nihil lijkt, maar laten we die gewoon even niet delen met z’n allen.

111 reacties op “Peter R. de Vries neergeschoten

 1. PijveStiemel zegt:

  Risico van het vak, met zijn grote vriend Kasem stiekem geheimpjes vertellen tegen Taghi. Iedereen weet wie de volgende zal zijn, het gaat je goed Khalid. Nooit met dat soort gasten in zee gaan…

  20
  89
  • Jekankermoeder zegt:

   Risco van het vak? Ja dat mensen het niet eens zijn met wat je doet, dat is normaal in een democratie en in een vrij land. Iemand letterlijk doodschieten is dat niet, we zitten niet in Colombia

   16
   6
   • PijveStiemel zegt:

    Ooit verdiept in zijn zaken? Zijn compagnon had contacten met de bende van Taghi, toen dat uitlekte trad Peter opeens terug. Verder onderhield Peter goed contact met kroongetuige Nabil B, dat is gewoon spelen met vuur. Dat de gutmenschen op deze site dit niet in willen zien komt omdat zij zich enkel drukmaken over Facebook en Instagram gerelateerde zaken…

    6
    1
 2. Mr. Shownieuws zegt:

  Laten we nu gewoon even respectvol.ovwe Peter praten. Ik vind hem ook een verschrikkelijk persoon met verwerpelijke uitspraken, maar dit gun je echt niemand. Ik hoop dat Peter herstelt maar dat hij zich wel terugtrekt uit de media.

  57
  7
 3. Donald Trump zegt:

  Hoe bijzonder walgelijk die vent ook is/was, dit is toch wel bijzonder treurig.

  Wellicht als-ie zelf een .45 had gehad, had-ie zich kunnnen verdedigen.

  9
  18
  • Shirley en kees zegt:

   Maak niet uit hoe iemand zich beweegt. Je hoeft niet lief te wezen om zo de kans te ontlopen om afgeknald te worden!!!

   1
   3
 4. Appie zegt:

  Ik ben een Marokkaan en ik hou van deze man. Hij deed zn best om tegen onrecht te zijn en op te komen voor rechtvaardigheid. Ik ben zo boos!!!

  40
  9
 5. Meter zegt:

  Ik ga die walgelijke linkse zak niet missen.
  Ongelooflijk hoe iedereen hem ineens een god vindt maar een dag geleden nog voor stront zat af te zeiken… Bende hypocrieten!

  5
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.