John de Mol maakt weer een flop

We staan nog maar aan het begin van het nieuwe programma van John: Een Jaar Van Je Leven en het is nu al te armoedig voor woorden. De kijkcijfers dan, want John de Mol maakt weer een flop.

Bizar lage cijfers

Al wekenlang werd bij Shownieuws veelvuldig gesproken over het nieuwe programma. Het heeft helaas niet mogen baten, want de aflevering van gisteren bleef haken op de 231 duizend kijkers. En dat is toch wel triester dan triest. SBS6 zat hiermee op negen procent van het marktaandeel.

Tina Nijkamp heeft nog wel een excuus voor de bizar lage cijfers: “Het is een matig begin na de toch wel mooie kick-off van zondag. Het staat ook wel heel vroeg (te vroeg?) in het schema. 18.30 uur is altijd een moeilijk tijdstip voor SBS 6 geweest, en dat het nu het nog licht is buiten helpt ook niet.” Maar daar tegenover heeft ze nog wel wat positiefs te melden: “Het goede nieuws voor John is wel dat het in de doelgroep 20 tot 54 jaar een nette 9,0 procent scoort, een verdubbeling ten opzichte van vorige week.”

Dat neemt niet weg dat het belangrijk is voor John dat het programma wel gaat werken. Tina legt uit: “Een Jaar Van Je Leven moet zijn grote internationale hit worden. En hij lanceert deze maand slechts twee programma’s, naast deze realityserie alleen het helaas nu al geflopte Heb Ik Wat Van Je Aan.”

Arjen Lubach vermorzeld Eva Jinek

John heeft het dus weer eens voor elkaar gekregen om een flop op touw te zetten. Programma’s op andere zenders deden het daarentegen namelijk wel erg goed gisteravond. Naar Arjen Lubach keken bijna een miljoen mensen (wat dan weer ten koste gaat van Jinek haar talkshow). Kassa, Chateau Meiland en Expeditie Robinson deden het ook weer erg goed. Grappig om te zien dat Chateau Meiland dan opeens weer werkt, maar dat ter zijde.

30 reacties op “John de Mol maakt weer een flop

  • Re Vo Lu Tie zegt:

   Talpa is een fantasieloze organisatie. Het produceert alleen maar variaties en combinaties op Big Brother, talentenjachten en Expedition Robinson. Wanneer komt er een kijkerstaking? Of een boycot van het kopen van producten van de adverteerders?

   16
   0
 1. Carol1992 zegt:

  Нoi, hoе gаat hеt?
  Iк heb hеt gistеrеn mеt mijn vгiendjе uitgеmаакt.
  Ik wil sеks zоndег veгbintеnis.

  𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

  1
  10
 2. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Jan, ouwe vreemdganger, ouwe befbig, dikke alcoholpad, gajes, tuich, LEUGENAAR. Koop toch een mooi touw van al die donaties, knoop hem om je nek en trek hem keihard aan.

  4
  22
 3. Joyce Prinsen het lelijke 🐰van impotente janus zegt:

  Oproepje. Is er een potente man omgeving Bergen die mijn kittellaar kan bedienen als een draaimolen ? Dm mij, negoors met dikke swaffel extra fun

  6
  8
 4. Jaen Roosch zegt:

  In 1428 wordt het een hoge heerlijkheid, wat wil zeggen dat de heer van Bergen straffen mag opleggen tot en met de doodstraf aan toe. Meestal koos hij voor de befstraf.

  2
  6
 5. Jan Roos zegt:

  Vond je het lekker? Vroeg Joyce nadat ik haar voor het eerst met mijn tong beroerd had. Heerlijk! En ik stak mijn tong nog eens diep richting haar ster. Hoe het verder gaat? Dat lees je in RP Premium voor 5 euro p/m.

  3
  5
 6. Jan Jellinek Roos zegt:

  Accuut stoppen met drinken kan risico’s met zich meebrengen. Als je lange tijd veel alcohol hebt gedronken is het belangrijk dat je niet zonder begeleiding stopt met drinken.

  3
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.