John de Mol vindt onze beweringen ‘onzin’

In de uitzending van gisteren lieten wij weten getuigen te hebben in de zaak tegen familie de Mol, maar John de Mol vindt onze beweringen ‘onzin’.

Het verhaal in een notendop: Johnny de Mol sloeg zijn inmiddels ex-vriendin in elkaar in The Harbour Club, zijn papa John de Mol kocht de getuigen af zodat ze hun mond zouden houden, wij brachten dit nieuws, John wilde ons slachten… *haalt adem*… Gisteren meldden wij in de uitzending dat we getuigen hebben van de mishandeling die willen verklaren in de rechtbank, maar John wilt hier niet op reageren.

Mediajournalist Mark Koster reageert hier als volgt op: “De strijd tussen Jan Roos en de familie De Mol is geen RoddelPraat meer als Roos daadwerkelijk kan aantonen dat De Mol getuigen heeft afgekocht die zagen hoe Junior Shima Kaes neersloeg in Harbour club. Roos claimt drie getuigen te hebben die dat in rechtbank willen verklaren.”

Ook Mark is er van overtuigd dat dit nog een harde klap kan worden in het gezicht van de Mol: “Kan ook allemaal bluf zijn van beide partijen, maar dit is potentieel explosief. Als Jan Roos aantoont dat er wel is omgekocht, dan is dat een plotwending op Better Call Saul-niveau.”

En natuurlijk wordt dit een keiharde klap in het gezicht van John, want de man die dacht onschendbaar en oppermachtig te zijn gaat nu neergehaald worden door Roddelpraat.

Vroeg of laat zullen leugens altijd uitkomen, dus noem het vooral onzin en doe alsof je nergens van schrikt, maar wij hebben nu al zin in dat koppie van de Mol wanneer de uitspraak geveld wordt.

John maakt zich niet druk en laat via zijn advocaat weten ‘niet te reageren op deze onzin’. Het is maar wat je onzin noemt. See you in court, bitch!

48 reacties op “John de Mol vindt onze beweringen ‘onzin’

  • Boze baron John zegt:

   Ja ik lag ook dubbel. Krijg er meer een ‘Bassie en Adriaan en de…’-gevoel bij onze boys hun avonturen. Drommels, drommels en nog eens drommels.

   26
   1
   • Sharon2001 zegt:

    Неt is tijd оm ееn vastе vгiеndin te vinden. Veel vгijgеzellе damеs wаchten hier – 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

    0
    0
  • Joyce Prinsen het domme konijn van Jan Roos zegt:

   Likte Jan mijn reet maar eens. Nee hij zit nog steeds op zijn telefoon te chatten. Hij zegt twitter, maar dat kan toch niet ? Is hij toch afgegooid ?

   4
   17
 1. Robert zegt:

  Ik ken meneer uit mijn jeugd tijd, ook zijn vader was te beroerd om te werken altijd een grote bek en altijd over de rug van andere mensen aanpakken die idioot .

  14
  1
 2. Floris Weyers zegt:

  Nee haha natuurlijk geen grapje. Jan moet deadt deadt deadt haha, dat wordt een week feesten en lachen en daarna stront op zijn graf mieteren

  0
  16
 3. Joke zegt:

  John is een lafbek.
  Laat altijd iemand anders de kastanjes uit het vuur halen: Rômer, Galjaard, Derksen, Mosco, Plasman en meer van die trekpoppen!

  15
  0
 4. Deli Reis zegt:

  Amina korum deze hondekop john de mol. Jul;lie moeten deze kontenboonker even aan deze turk overlaten amina koyum. Bunun yuzune iserim echt waar lan. zijn zoon altijd vrouwen matten, moet die bij deze turk proberen amina caktigimin durzusu

  0
  0
 5. FDF zegt:

  Aanpakken dat tuig!
  Maar hou op met dat pro boeren gelul, politiek hoort niet bij Roddelpraat.
  Ik word ziek van die sukkels met kieltjes aan hun spiegels en omgedraaide vlaggen…klapvee

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.