John de Mol wil Roddelpraat slopen

John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws

De capo di tutti capi van het Mediapark heeft advocaat Peter Plasman op ons afgestuurd met een heuse sommatiebrief (zie hieronder). De papa van Johnny is zeer ontstemd over het verhaal dat getuigen van de mishandeling in de Harbor Club te Amsterdam 5k zouden hebben gekregen om te zwijgen, zoals in de laatste uitzending gemeld.

We moeten de aflevering verwijderen. We moeten niet meer zeggen wat we hebben gezegd. We moeten rectificeren. Anders volgt er een kort geding. Nu zijn we reeds de gang naar de rechtbank redelijk tot verschrikkelijk zat, als zal het hoger beroep tegen Famke Louise een waar volksfestijn worden. Maar nu moeten we het dus gaan opnemen tegen de machtigste en rijkste man in het medialandschap. Dus we gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboudje wat te doen.

Er volgt sowieso een bodemprocedure voor de geleden schade. Dat is juridisch voor we gaan je helemaal de moeder slopen. Nou ja, we houden jullie op de hoogte.

WhatsApp Image 2022 04 15 at 12.15.11 PM
WhatsApp Image 2022 04 15 at 12.15.15 PM
WhatsApp Image 2022 04 15 at 12.15.19 PM

171 reacties op “John de Mol wil Roddelpraat slopen

  • Jan Jansen zegt:

   Zie je zelfs de familie De Mol is een trouwe kijker van Roddelpraat.
   Laten we drugsbaron Steve Brown uitnodigen in Roddelpraat hij heeft veel info over familie De Mol.
   Slopen die de molletjes

   342
   8
  • Rob zegt:

   Dit betekent einde Roddelpraat! Het was leuk mannen maar jullie zijn dit keer te ver gegaan.

   28
   338
  • Charlie da S zegt:

   Te ver? Je vriendin in elkaar meppen en dat €5000,- hou je bek geld neerleggen dat is te ver…
   Het is trouwens 100% waar en niet zoals wordt gezegd door ROOS… 100.000% waar, dat kan en bestaat helemaal niet dus lijkt me een prima ontsnappingsstrategie voor MC – Radboud R.

   149
   6
  • Kut Sjonnie zegt:

   Precies dit. De elite heeft geld zat om de messenger te stoppen.

   Sjonnie heeft op tape toe gegeven dat hij zijn ex heeft toegetakeld.
   Sjonnie is de dader niet de messenger.

   En dan nu start familie de Mol een mediaoffensief in elke vervelende talkshow dat het echt niet zo is en zelfs een bodemprocedure erbij om de gelede schade te gaan verhalen op the messenger. ‘Don’t shoot the messenger’.

   Triest triest en nog eens triest. Sjonnie verdient geen eer maar een schop onder z’n hol!

   73
   5
  • Dhr L.W zegt:

   Hahahaha dit word helemaal niet einde van roddelpraat mafklapper!
   Gewoon aflevering verweiderd en weer door.
   Niet gelijk huilie huilie doen

   15
   4
  • Mike zegt:

   Ik vond sjonny of hoe die zoon heet vd week niet erg sterk met die Marokkaan labiel of hoe die heet die dat jongetje heeft uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te tonen. Zo’n figuur mag nooit meer op tv of iets betekenen. Dat je verrotte relaties hebt snapt iedereen, vd vrouwen die labiel narcistisch zijn. Maar dan ga je als man soms te ver. Beter is er op tijd uit te stappen.

   9
   3
  • Jan Jansen zegt:

   Dit is pas het begin van de groei van Roddelpraat ze groeien uit tot Marc van de Linden dus kun je nagaan hoe groot Roddelpraat gaat worden gigantisch, John de Mol heeft zich vergist in Roddelpraat. Jammer voor die kneus en zijn doorgesnoven zoon.

   5
   0
  • J. De mol zegt:

   Ik denk dat Jan en Dennis ook een lekkere duit hebben gekregen van Sjon de mol.. alsje 100 procent bewijs hebt.

   0
   0
  • Rob zegt:

   Ik wil eigenlijk gewoon door jan in mijn anus geneukt worden,mja ik zie er niet uit,vandaar mijn haat.sorrie☺

   0
   4
  • E.R.W zegt:

   Idd ze gaan derover . Wat een basklasse gedoe . Die kanalen mogen van mij allemaal verdwijnen . Dat ze eens een keer voor de eigen deur vegen. Walgelijk

   0
   0
  • TSC zegt:

   “dacht je nou echt dat over was”
   “Dacht je nou echt dat ik gelogen had?”

   Uhh nee nee meneer de mol, het is idd niet afgelopen en jaaa je hebt gelogen motherfucker!!

   25
   1
  • Spion zegt:

   Naast Jan en Dennis worden ook de kijkers misbruikt, zie BN’ers weten dat wij Jan en Dennis zullen steunen en uiteindelijk doneren. De volgende schadevergoeding zal meer dan 10k worden hoor

   22
   4
  • Spion zegt:

   Naast Jan en Dennis worden ook de kijkers misbruikt, zie BN’ers weten dat wij Jan en Dennis zullen steunen en uiteindelijk doneren. De volgende schadevergoeding zal meer dan 10k worden hoor!

   15
   2
  • Pascalle zegt:

   Gewoon laten voorkomen joh ! Buigen maar niet breken. Verwijder nu direct de aflevering, doe die rectificatie ook gelijk maar en daarna het kort geding met als reden dat jullie zo jullie werk als onafhankelijke media niet kunnen uitvoeren. Dit horen jullie namelijk naar buiten want wij onwetende burgers, horen te weten dat dit in medialand speelt. Punt. Het wordt tijd dat de rechter het maatschappelijke belang in gaat zien want er worden voornamelijk vrouwen én kinderen in elkaar gemept, misbruikt, verkracht en vernedert. Jullie worden nu ook vernedert dus uit zelfrespect, laten jullie dit voorkomen. Je zal zien hoeveel steun jullie zullen ontvangen voor jullie lef. Dat beloof ik. Hij test jullie nu uit en oefent weer z’n macht uit, denkt die mafkees wel niet, maar wij deinzen niet terug voor gerechtigheid want de hele Roddelpraat familie is samen wél sterker dan die stinkende miljardair. Dit moet aan het licht komen en BN-ers moeten juist kappen hiermee. Vandaag ook al Yvonne. Nu weer dit. Ze proberen jullie te slopen. Maar de massa is sterker. Jullie hebben keihard bewijs dus voor laten komen die hap. En open ook maar gewoon die crowdfunding straks weer. We doen het samen.

   P.S.: Laat dit niet je welverdiende vakantie verprutsen want dit was vroeg of laat te verwachten. Recht je rug en maak je hard voor wat gaat komen. Als je nu breekt, toestemt aan dit rare stinkende verzoek, is het einde Roddelpraat. Als je doorzet, is het einde de Molletjes of denk je echt dat de gemiddelde Nederlander dít pikt? Die viezerik onderschat jullie. Echt.

   En John de Mol, als je dit leest, vast wel, je bent gewoon een smeerlap. Iedereen heeft jullie nu door. Erken je ondergang en verdwijn, het niets in. Kap hiermee. Ik zou in je bek kunnen poepen van walging maar je bent me poepie niet eens waard. Ga maar lekker vrijen met die veenlijk van een zus van je. Inteelt met een klein pikkie dat je bent. Bah.

   83
   10
  • Pascalle zegt:

   Oftewel dat boek^ samengevat: Draai het om, voldoe in eerste instantie aan z’n eisen maar sleep daarna de machtigste man van medialand voor het gerecht omdat jullie je bedreigt en beperkt voelen en zo niet onafhankelijk kunnen werken terwijl het nieuws maatschappelijke meerwaarde heeft en er bewijs is. Zou toch wat zijn als MC Radboudtje juist deze zaak wint !?

   25
   1
  • Teun van de Kamer zegt:

   Respect voor uw bijdragen.
   Dit ging niet over het “Ja, dat zweer ik” momentje van Johnnie De Mol toen hij in z’n eigen show FLP8 het glazuur van z’n tanden hoorde springen bij dit leugentje voor de goede zaak.
   Neen. Dit ging dus niet over de verwijten dat hij dat arme meisje tot bloedends toe, wat zeg ik?, tot op de Spoedeisende Hulp heeft gemept met vuistslagen en alles, daarvan was zelfs stiefmoeder Els Verberk de getuige van. Dit alles wordt in dit geval niet betwist.

   John de Mol wil nu graag het zwijggeldverhaal van tafel.
   € 5000 betalen om getuigen af te stoppen staat niet echt netjes in de rechtbank als je straks ook met Ali B. in de rechtbank staat, en met Marco B. en met Martijn N. en met nog wat werknemers die je de hand boven het hoofd houdt.

   De rest is weer stof v oor een nieuwe rechtszaak. Alles kansloos als je het mij vraagt.

   14
   0
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Dit wilde ik ook typen, maar vond het teveel werk. De beste strategen zijn niet degene met de hoogste inzet, maar die de verliezen weten te beperken. Gewoon voldoen aan de eis en de bodemprocedure afwachten. Roddelpraat lijdt geen gezichtsverlies omdat elk weldenkend mens weet dat het gaat om potentiële schade beperken en niet een feitelijke toegift.
   Omkoping/zwijggeld is overigens moeilijk te bewijzen. Vaak is er wel duidelijk een storting geweest (bankafschriften), maar wordt er door de verdachte beweerd dat dit was voor een dienst. Het is dan moeilijk te bewijzen dat die dienst niet geleverd is.

   1
   0
  • AntiDeMol zegt:

   Wat een vreselijke arrogante k. fam. zijn de molletjes toch. Geld is macht. Dan mag je kennelijk alles doen wat god verboden heeft. Och gossie johnnetje, pappa helpt je wel weer uit de goot. Bah machtmisbruikers, moet eens een keer stoppen met deze nep famillie.

   23
   0
  • Peter vd Borgh zegt:

   Relax.
   Johnny de Vrouwenmepper is gisteren op paasverkansie gegaan us nou is het Hélène Hendriks bij de talkshow HLF8.

   Betere schuldbekentenis kan je niet hebben.

   8
   0
  • Mr knoopsgat zegt:

   Welke schade heeft Roddelpraat bij de molletjes aangericht, anders dan de schade die de molletjes met hun programma’s en BN’ers bij hun slachtoffers hebben aangericht?

   6
   0
  • DeechteMol zegt:

   Slopen die ondergrondse ratten en kom met je bewijs.
   Nu verwijderen en rectificeren is straks in bodemprocedure bekennen.

   2
   0
  • Poetin zegt:

   John doet een Poetintje. Met een overmacht aan middelen “nuked” hij de tegenstander. Voor zijn gevoel wint hij. De rest van Nederland zal dat anders zien en het laatste rest sympathie voor zijn zendertjes zal verdwijnen.

   3
   0
  • Pascallie zegt:

   @ John de M

   Hello miljardaire PISVLEK!!! want ik weet dat je dit leest. Zouist heb ik uit de media vernomen dat Roddelpraat gaat rectificeren. Dat kúnnen zij en dat mógen zij. Maar de kijker weet beter. Iedere keer dat ik niet kan poepen, denk ik aan jou. Aan je lelijke harses.

   Ga lekker seksen met met je zus. Tijdens het plassen.

   0
   0
 1. Osamab zegt:

  Als de Mol doorzet dan zullen we aan jan en dennis moeten doneren voor de rechtzaken want de Mol is miljardair en kan oneindig lang procederen als hij wil.
  Misschien werkt een media offensief tegen de Mol om hem te stoppen.

  120
  3
  • Robbert zegt:

   Als Jan de waarheid sprak en hij heeft er bewijs voor is de zaak zo weer gesloten, en de familie de Mol de Sjaak.

   48
   2
  • Oude opa zegt:

   Gaat erom of de getuigen willen verklaren dat ze die 5k hebben gekregen om te zwijgen.

   34
   0
  • Lumina Trychopadea zegt:

   Die 5-K zwijggeld is eerlijk verdient.
   Door net te doen of je neus bloedt, net als indertijd die Shima Kaes, hoef je nooit te beamen dat je getuige bent geweest van die vreselijke mishandeling van dat meisje.
   Niemand zegt dat er over de betaling van het zwijggeld gezwegen moet worden… Mooie ontspanningsclausule voor iedereen

   6
   2
  • Ridder Radboudt zegt:

   Die hebben ongetwijfeld een geheimhoudingsverklaring met boetebeding moeten tekenen voor dei 5k. Weinig kans dat die gaan praten.

   5
   2
  • Pater zegt:

   Als ze moeten getuige voor een rechtszaak, dan kunnen die getuigen daar misschien wel onderuit komen. Maar goed, dat weet MC Radboudje beter dan ik.

   1
   0
  • Lex zegt:

   Gelukkig kun je in dit land niet procederen zolang de portemonnee dat toelaat, Osama. Beide partijen hebben in een rechtszaak eenmaal de mogelijkheid om in hoger beroep te gaan.

   3
   2
  • Pascalle zegt:

   @Osamab Nou ? Denk je ? Eén negatieve uitspraak of zelfs maar één zo’n rechtszaak en de Mol is echt z’n héle imperium kwijt. Niemand trapt hier nog in joh. Zoveelste schandaal. Totaal z’n geloofwaardigheid kwijt. Na de Voice plus het feit dat zoonlief stug blijft doorwerken als enige verdachte, is dat klaar. Daarom doet hij dit ook zo. Wat denk je wat de gemiddelde Nederlander straks denkt over die bedorven maffia-familie als dit echt tot een Rechtszaak komt ? Als dit überhaupt enige media-aandacht krijgt ? Met dat keiharde bewijs ? Je hebt het wel over afkopen van vrouwenmishandeling wat nu al echt een maatschappelijk ding is. Verontwaardiging, woede etc. discussies. Misschien debatten. Die man doet het nu echt in z’n broek hoor, kan ik je vertellen. Die schijt bagger. Alles valt ineen. Alles gaat kapot. Hij lijdt nu gezichtsverlies. Hij is juist bang en Roddelpraat beeft alleen een beetje.

   11
   1
  • De bril van Jan Roos zegt:

   Van mij mag RP stoppen. Het kinderlijke overdreven geschreeuw als scooooop, ri ra reclame leuuuuk en tot in het extreme grof uitlaten over anderen houd een keer op. Ik keek altijd graag maar dat gedrag met name van Jan begint me tegen te staan, dus ik haak af . Roddelpraat is te geacteerd en te gericht op bewust kwetsen. Bovendien is deze website ook kut teksten verspringen steeds door de overvloed aan adverteerders. Nee het succes van roddellpraat gaat nu tegen ze werken.

   4
   4
  • Sean Konniet zegt:

   Kan iemand mij vertellen of ik die 5000 euro straks moet teruggeven als John de Mol de rechtszaak wint en Roddelpraat moet rectificeren?
   Ik heb het meeste geld geïnvesteerd in een X-Box en een nieuwe OLED-tv.

   Ik vraag dat ook voor een vriend, zijn vriendin en twee barmannen van de Harbour Club.

   Oja. We willen niet getuigen want het werd ons zwart uitbetaald. Willen geen gezeik met de belasting.

   46
   2
  • Hoor & Wederhoor zegt:

   Jan Roos:”Hallo John de Mol. Klopt het dat jij al die getuigen 5000 euri heb gegeven zodat ze allemaal hun bek houden over die mishandling?”
   John de Mol;”Nee hoor Jan. Dat is niet waar. Wie heeft jou dat verteld eigenlijk? Het was de bedoeling dat het geheim zou blijven.”
   Jan Roos:”Ik heb een aantal bronnen die it verhaal bevestigen.”
   John de Mol:”Nou, ik kan jou bevestigen dat het allemaal niet waar is. En zeg maar tegen die bronnen dat ik ze allemaal te grazen neem, want daarvoor heb ik ze geen zwijggeld betaald.”
   Jan Roos:”Hoe wou je dat dan gaan doen John de Mol?”
   John de Mol:”Ik ga jou dagvaarden en eisen dat jij je bronnen openbaar maakt. Dan kan ik ze mooi even knippen scheren. En die stomme website van je laat ik sluiten wegens smaad of laster. De groeten!”

   21
   1
 2. Frederik zegt:

  De Mol ruikt nog meer geld. Zijn zoon is een junk en hij beschermt hem ook nog. Gelukkig is meneer Plasman net zo eloquent als een baksteen. Kijk maar naar de uitzending van op1 waar hij van de week zat. Succes mannen!

  29
  0
  • Tolpo zegt:

   En zijn man van zijn zus. Ben benieuwd wat hij het slachtoffer van Rietbergen heeft betaald.

   8
   0
  • Leeeeeuk zegt:

   Na alle schandalen wankelt de Mol, roddelpraat moet vol voor de knock-out van de vieze media gaan!

   15
   1
 3. johnnydemisahandelaar zegt:

  We moeten samen opstaan tegen de terreur van de familie de Mol. Bij een inzamelingsactie zal ik doneren!

  35
  2
  • Spion zegt:

   Beste Jan en Dennis, ik hoop oprecht dat jullie niks zullen overkomen. Deze angst heb ik sinds 2004 niet meer gehad bij een persoon. Hiermee bedoel ik dat je voor Charly Luske minder hoeft te vrezen als bij de Mol… Sterkte!❤️

   19
   1
  • Roddelpraat kijker en student Nederlands recht. zegt:

   Beste Jan en Dennis, vergeet niet dat als jullie deze zaak verliezen niet alleen jullie de schadevergoeding gaat betalen maar ook de kijkers (dmv. donatie). Dat vinden wij helemaal niet erg. Maar de tegenpartij weet maar al te goed hoe hoog het besteden bedrag is geworden na de zaak tegen Famke…
   Ik vrees dus (als jullie de zaak verliezen) een bedrag in het kwadraat.

   3
   5
  • De Taalnazist zegt:

   Blijft moeilijk, die Nederlandse taal.

   Weet je zeker dat je hiermee door wil gaan? The Phonehouse heeft nog wat vacatures voor praatjesmakers, misschien is dat wat voor je?

   6
   2
 4. Nick zegt:

  Aangaan die rechtzaak. Als je bewijs hebt alles opengooien.
  Wel rekening houden met het feit dat ze bereid zijn mensen te betalen.

  19
  0
  • Guy Weißendach zegt:

   Het is nou omgekeerde wereld. Eerst ging JdM ontslag regelen voor Dennis. Toen ging JdM zorgen dat niemand van Talpa en Gordon en Wilfred Genee enzo niet meer bij Roddelpraat aan de desk mocht zitten.
   En toen ging iedereen die nooit naar SBS6 en Net5 kijkt Roddelpraat steunen en kijken. En toen had Roddelpraat ineens veel meer kijkers dat alle talpa-zenders bij elkaar.

   En nu gaat JdM naar z’n advocaat huilie-huilie doen omdat z’n plannetje niet gelukt is om Roddelpraat het zwijgen op te leggen.

   Die John de Mol gast steeds meer op Vladimir Putin lijken met macht de kleintjes onderdrukken en als het niet zo lukt dan maar met grof geschut. Wat een klein benepen mannetje ben je dan. Zielig.

   27
   1
  • Jopie zegt:

   Als John de mol poetin is wie is dan zoonlief sjonnie?? Juist!! De ramzan kadyrov van de lage landen. Hij lijkt ook nog op em.

   0
   0
 5. JKG zegt:

  Toch wel benieuwd wat de heren gaan doen…heb het idee dat ze een beetje bang zijn als ik het artikel lees….als er bewijs is, Let’s Go! Anders is de geloofwaardigheid van Roddelpraat in het geding…

  18
  0
  • Remy zegt:

   Als de rechter de waarheid boven tafel wil hebben, zoals Jan, Dennis en hun advocaat, dan worden deze vermeend omgekochte getuigen onder ede gehoord en moeten ze de waarheid vertellen. In dat geval is JdM ook schuldig aan omkoping, obstructie van het onderzoek en de rechtsgang. Ik hoop voor Jan en Dennis dat dit verhaal kloppend is en er idd omgekochte getuigen bestaan. Anders kon dit wel eens heel lelijk aflopen.

   1
   0
  • Ton van Z. zegt:

   Hoe is het met vieze Jeroentje?
   Het charme offensief van Linda met haar Oekraïense onderduikers is ook een natte scheet geweest.

   13
   0
 6. Piet Bloem zegt:

  Komaan, ga ervoor. Honderdduizend procent zeker én geverifieerd. Wat kan er gebeuren?

  9
  0
 7. Kat zegt:

  Ahh de vuile was komt buiten te hangen,nee daar houden ze niet van, alles moet onder de dekmantel blijven….

  11
  0
 8. D. Lemma zegt:

  Tja. Dat is een moeilijke.

  De advocaat van de Mol is ongetwijfeld erg duur en erg goed.

  En de advocaat van RoddelPraat is alleen maar erg duur.

  33
  1
  • Piet zegt:

   Ome Jan had het over een getuige, en is in tegenstelling toch Geneetje 2.0 geen leugenaar!

   5
   0
  • Peet zegt:

   Het meest absurde in dit soort kwesties is, is dat ze overal mee wegkomen. Kijk naar politiek, koningshuis, de mollen. Het is niet voor niets dat ze over veel geld beschikken. Komt door hun verrotte mentaliteit verdiend over de ruggen van anderen en hun “waarheid”. De werkelijkheid zijn ze nl allang uit het oog verloren door hun hebzucht en drang naar macht.

   3
   1
 9. Grote kanshebber zegt:

  Jaja nu is het echt jullie kans om te om te laten zien hoe onafhankelijk jullie zijn… zet alles op alles boys

  12
  0
 10. Mel zegt:

  De mol heeft de rechtspraak ook in z’n zak, dus onmogelijke opgave dit.
  Sorry, maar de rechtspraak is in en in verrot. De zaak tegen mevrouwtje Louise hadden jullie ook nooit mogen verliezen.. Kansloos dus.

  12
  3
 11. Linda schiet vol zegt:

  Zou hij nu ook net als Femmepem in de rechtszaal gaan huilen. Vermoedt dat Johny dat wel gaat doen namelijk die gehanekamde orang-oetan

  6
  0
 12. Piet zegt:

  We gaan maar eens lang en flink overleggen met MC Radboudje wat te doen?

  Wat is dit nou weer voor vaag gelul?! Als Ome Jan gewoon de WAARHEID heeft verteld, is er NIKS aan de hand hoor!

  10
  0
 13. Boesta zegt:

  Ik ben wel maandelijkse donateur van Roddelpraat, verder hou ik niet zo van doneren. Maar als hier een rechtszaak van komt , ga ik Roddelpraat zeker ondersteunen met een donatie. Die familie de Mol zijn gewoon schoften en hun proleten gedrag moet nu maar eens voorgoed gestopt gaan worden!!

  21
  1
 14. Mario zegt:

  John de drol koopt de rechter gewoon om,mss meer mensen in de uitzending die een boekje open doen over deze vieze familie.

  7
  2
 15. Bas zegt:

  Uitroken die de molletjes, uitroken en de nek omdraaien….als alles klopt en de feiten kunnen worden geverifieerd….. kansrijke positie voor MC radboutje

  10
  0
 16. Bradolf Pitler zegt:

  Er was nog wat geld over van de crowdfunding, dus gaan met die banaan.
  Maar het is uiteindelijk gewoon een onbegonnen strijd tegenover deze, zo lijkt, “maffia” familie.

  6
  1
 17. Ron zegt:

  Heb johnieponie jr. keer in het wild meegemaakt, kwallebak is het!
  De molletjes moeten zo snel mogelijk waar de echte mollen horen!
  Open de crowdfund maar ik doneer weer!!

  8
  1
 18. John de Muis zegt:

  Aanpakken die tiefes mongolen! Tijd dat de bezem letterlijk door z’n huis gaat om te verkopen! Tuig van tv zit er al veelste lang en hun blijven slachtoffers maken! Weg met dat tuig!

  5
  0
 19. Az zegt:

  Onder de grond onder de grond daaaar woont een molletje met een jasje van bont graaft er een gang wel 10 meter lang …..zodat jan er met ze lichaam erin kan.

  1
  0
 20. Klaarmee zegt:

  Kom maar door met de donatie link! Wallllllllllllgelijkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk deze inteelt familie bah bah

  4
  1
 21. Maikel! zegt:

  Een mol hoort onder de grond, begraaf ze daar waar ze horen!

  Liever strijdend ten onder dan toegeven.

  5
  0
 22. Adder62 zegt:

  Hieruit blijkt dat de familie de Mol onuitstaanbare hufters zijn die overal boven staan.
  Schijtvolk is het.

  6
  0
 23. Indy zegt:

  Die hele advocataire dreigbrief is uiteindelijk niet eens ondertekend door Plasman zelf, maar ‘io’ door iemand anders. Die televisieoptredens kosten natuurlijk ook wel erg veel tijd…

  3
  1
  • Bertie zegt:

   Yup en vaak zijn dat ook nog eens studentjes recht die die onzin mogen uitschrijven voor een stage vergoeding en een slechte fles bubbels. Blijkbaar was het een vers hertje. Die nog niet wist hoe ze i/o digitaal in Word moest proppen in het kleine vakjes met ‘Word marges die steeds verspringen’ en het er dus maar later met pen bij geflikkerd. Waarna gescand.

   Overigens beste hertje in kwestie. De juiste afkorting is i.o.v. niet i/o.
   Ben je lid van het Plasman gilde, piste nog naast de correcte spelling heen ook.

   2
   0
 24. Roos zegt:

  Makkelijk zeg tegenwoordig je lekker misdragen en de boel afkopen.zij denken boven de wet te staan en dat lukt vaak ook!!!

  3
  0
  • Timmy zegt:

   Die mensen leven nog in de aflaat ideologie. Man zelfs een ziekenhuis probeerde mij mijn mond te snoeren met een paar centjes. Ik koos voor echter voor een ander pad waar wij meer aan hebben. Mensen maken fouten. Maar te onder het tapijt vegen.. Zo ook hier. In de rechtzaal kunnen ze winnen. Maar God weet. Kwestie van de afgekochten doen beseffen dat een contract onder dwang niet rechtsgeldig is. En dus het contract en schending geen dwangsom brengt. Ja voor sommigen is een rijke met connecties beangstigend. Persoonlijk lachte ik tegen legers billionairs en weet ik het. Geen vrees dan voor God. 5k voor een harbour club bezoeker. Wat kost daar een avondje feesten? Kom op watjes, getuigen! Timmy heeft mensen met biliarden en bommen uitgelachen op chantage marteling en dreiging van geliefden. En ik leef en lach immer nog. Btw we weten wie jullie zijn. Dus als je een weke bitch bent. Prima hoor. Gebruiken ze je zo. Mollies en Plasma N. We kennen elkaar. Niet doorzetten gappies. Niet goed voor je ziel. Aflaat is uit de kerk met een reden. En je fouten niet erkennen….. Lees het goede boek. Niet bellen. Neem toch niet op. Johny heeft Shima de heks in zijn leven gehaald alsook drugs in zijn lijf. Own up!

   0
   2
  • Uds Daunstairs zegt:

   Spannônd levôn als geheime agent altijd weer sensatie en scheepsmagnaten en presidenten en de machtigen der aarde en mooie rijke vrouwen, supermooi met grote tieten, die kun je wel een kunstje flikken want ze hebben wel veel poen maar de brains heb jijzelf descte beter net als IQ dus nobody fucks with Timmy.
   Echt goed van jou.
   Je bent de beste Timmy.
   Blijf in jezelf geloven.

   1
   0
 25. H.N.L. zegt:

  Ken wel een niet te dure ongediertebestrijder, gespecialiseerd in kakkerlakken en Mollen.

  3
  1
 26. Ronnie T zegt:

  Familie de Mol: vies vuil oerwoud schorem, sterf!
  Jan en Dennis: goeie Karma, pak het aan deze nietsontziende De Mol Dymasty. Jullie zijn de enige in de media die er iets aan kunnen doen. God Zij Met U.

  5
  0
 27. Rukkertje Lorenzo zegt:

  Wat een schijtfamilie, alle steun voor Roddelpraat. De mol kruip terug in je onwelriekende hol

  5
  0
 28. ReneSXM zegt:

  Misschien oproepen om massaal niet meer naar die slappe programma’s van de Molletjes te kijken. Stelletje huichelaars dat het zijn.

  6
  0
 29. Han zegt:

  Boys zonder enige onderbouwing luid ik het einde in van Roddelpraat.. Gelukkig kun je Nederland direct zonder enig poespas nieuw bedrijf beginnen, Roddels – Borrelpraat – Lul TV – Show TV – keuzes genoeg.. Pasman weet dit ook hij heeft zat crimi’ s met meer dan 60 antecedenten op hun naam die nog steeds vrij rond rennen. Doint Whorry

  1
  3
  • Timmy zegt:

   Let op. De Mol gaat de keutel intrekken. Al helpt te dat enkel bij de Heere. Zijn “helpers” zijn hem al jaren de baas en hem niet nodig. Hebben vele dikkere vissen aan de haak. Sterker nog. Het lekken wordt door hun gepushed. De bedreiger werd door hun op hen gericht. En alter ego Timmy kreeg er rolletjes in. Beste ze kunnen doen is het goede boek goed lezen. Liefst met een wijze om het goed te begrijpen. Maakte bij mij ook het hele verschil wie me wanneer welke citaten aanreikte. Geen erkenning geen vergeving. En afkopen van zonden ligt achter ons. Thans met geld. Afkopen gaat met erkenning en berouw. Niet met een Plasman. Wordt lachen als ze deze gaan verliezen wanneer zwijggeld gaat verklaren. Dan is het te laat. We weten dat Johny een heks in huis haalde. We weten dat hij van verboden vruchten snoepte. Dom joch. Maar hoe kan je de ontkenner vergeven? Hoe kan je de miljardair die de zonde denkt af te kopen oordelen als een goed mens. Goh ze wijzen en helpen de arme vluchtelingen. Chapeau. Timmy gaf niet ok geld op zijn rekening. Die zag waar het nodig was. Nu ben ik blut en blij. Schatten in de hemel. Geen ijdel gepronk. Geen kijk mij de man zijn. Ik weet wat ik neerzette. En big John? Lmao punk ass baasje. Wil die spelen? Wie is hij? Chapo? Soleimani? Wanna play Mol? Heb rolletjes gekregen tegenover mensen die je op alle vlakken een kabouter maken lil Mollie. Man je personeel mag je al niet. Het geld ja. Denk je dat dat respect en loyaliteit brengt? Timmy zegt woof! Aka KK. Omdat ik ook die overleefde zonder vrees. Non span broddas. De molletje is een kabouter Trump. En plasman een kabouter guiliani. En Timmy was in Oekraïne gate en bij de peetape. Ik praat teveel. Maar geen bs. Dus die weten weten wie dit is. 🖕Zelebitchass. ✊ Vladimirovic. Grappig feitje. Timmy de “drugsdealer” zei zowel tegen little John als little Biden, gebruik die rommel niet.😂

   1
   0
 30. RangeRovervanonzedonaties zegt:

  Dit kon je toch zien aankomen Jan? Als je slim was had je gezorgd dat het ‘bewijs’ al klaar lag. Nu dat blijkbaar niet het geval is heb je een groot probleem. Sterkte dan maar en hopelijk is de financiële schade te overzien…

  2
  2
 31. Cornaald Maaes zegt:

  Janus Anus het mislukte alcoholvarken denkt er het zijne van!
  Wij ook vies haatvarken
  Dat ze je afzinken met nieuwe betonnen schoenen in de Maas.
  Goed voor Nederland, goed voor ieder inclusief je stomme rooye dochter en de tweeling met dezelfde biggenkop

  2
  13
  • Kat zegt:

   Jeetje wat een hater bent u toch, (hebt trouwens het gevoel dat u een bn er bent) maar even 1 dingetje,
   godvergeten st ontzak wat u ook allemaal voor een shit uitkraamt LAAT GVD KINDEREN ER BUITEN!
   zieke haat mongool!

   0
   0
  • Han zegt:

   Droplul hou die Kinderen er buiten die vinden het al erg genoeg dat hun vader zo verschrikkelijk gezonken is.

   0
   0
 32. Vochtige Anus zegt:

  Slopen kunnen ze RP nooit. RP zit in ons hart. Mochten jullie geld nodig hebben geven wij graag nog wat uit om RP te redden

  4
  1
 33. Mafioso Johnny M. zegt:

  Fuck hun allemaal. Als met moet doneer ik weer. Al is het maar om dit soort rijken zielepoten flink dwars te zitten. Als ze niet willen dat er nare dingen over hun gezegd worden moeten ze die nare dingen niet uitvoeren. En die pesterijen door continue maar een rechtzaak ervan te maken omdat zij geld zat hebben moeten we stoppen. Door ze hun zin niet te geven en hem keihard aan te gaan. Want ze hopen natuurlijk, daarom noem ik het pesterijen, dat ze mensen en ook roddelpraat kunnen intimideren met de hoge kosten van een rechtzaak en men zo het zwijgen op kan leggen. Nou kan kennen ze het roddelpraat donatieleger nog niet ;). Pak ze, MC Ratboutje!

  5
  1
  • Chucky zegt:

   Yep. Eén van de fouten in ons rechtsysteem. Ik al menig kapot geprocedeerd zien worden. Als je de juristen toch al op de loonlijst hebt en de kosten voor je zijn als de pinda’s in het hoofd van een achterlijke. Maar ik ben ze te slim af. Ik heb niets. Ik kan niets verliezen. Dus zelfs als ze van mij winnen is het economisch mijn winst. Keuzes. Kost me het luxe leven. Maar geef ik niets om. De middelvinger naar de bastards is het waard. Sue me bitch. Wat ga je doen? Mij drie jaar tien procent onder het minimum zetten. Wacht maar wat het je oplevert. 😉 Ik geef niets om pure luxe. Wel om onrecht. En in mijn schaduw staan die weten wie waar ze de mosterd haalden. Zijn erkenning mij voldoende. “Wat wil je van mij” zei de rijkste Afrikaanse. Denkende dar ze mij kon afkopen. Geld aan het volk dat je vader het ontnam en je ziel redden. Zij verkoos moord op haar bankier en het koste haar haar man. Leeft nog pure luxe. Is het het waard? Weinig te zeggen over “haar” 2 miljard. Wat wil jij Johny? Spelen? Je hebt die mensen al jaren nabij. Kom spelen dan? Lachen trouwens dat de Molletjes hun huisadvocaat een gespecialiseerd strafrecht kantoor is. Goh. Wat weten ze dat ze op de kerfstok hebben? Wamna play? Sure? Game on!

   3
   0
 34. Jeroen Rietbergen zegt:

  Hi Jan & Dennis,

  Zouden jullie Radboudt willen laten vragen of ik weer terug naar huis (Linda) mag?
  Na 2 maanden in die Amerikaanse stripclub voor sextherapie, ben ik helemaal uitgeput. Ben zoveel afgewerkt dat ik zelfs niet meer zweet.😅
  Groet, Jeroen R.

  4
  2
  • Arie Boomsma zegt:

   Hi luitjes

   Sextherapie is heels erg zwaar ik heb het ook gedaan en heb echt drie dagen geen slappe lul gehad
   Wat ik wel heb geleerd is om zonder handen een spetterend orgasme te krijgen in de sauna maar daarvoor had ik ‘m wel een gespierde jonge kerel in z’n kringspier geduwd dus ik weet niet of dat telt als handsfree orgasm?

   3
   1
 35. Anti Alles zegt:

  Ik hoop dat Jan voor de uitzending aan de bron heeft gevraagd of ze een geheimhoudingscontract hebben moeten ondertekenen bij Ome John voor die 5k.
  Is dit het geval geweest dan kan je het schudden en gaat je bron nooit praten. Is het handje contantje geweest en heeft je bron een beetje lef, dan win je de zaak als de bron gaat getuigen.

  1
  0
  • Tante Truus zegt:

   Als de bron lef heeft geeft hij of zij het bloedgroep terug aan maffiagroep De Mol. Indien nodig crowdfunden wij als trouwe RP fans die 5 K wel weer bij elkaar.

   0
   0
  • Tante Corry zegt sorry….namens Tante Truus zegt:

   Correctie.

   Bloedgeld bedoelde Tante Truus.

   Het is mafiaGROEP (= de De Molletjes)

   En BLOEDgeld (= afkoopvaluta van de De Molletjes, wanneer de coke even op is)

   0
   0
 36. Angela zegt:

  Doneer gelijk mijn vakantie geld John de mol jr moet aan de schandpaal vuile vrouwen mepper tuig van de richel!

  5
  1
 37. Henk Burgers zegt:

  Ik wil heel graag doneren. Vooral om dat verschrikkelijke De Mol imperium voor altijd het zwijgen op te leggen.

  7
  1
 38. ViezePresident zegt:

  Jan komt de volgende uitzending met bewijs!

  En anders word het eens tijd te zorgen dat er weinig te plukken valt.

  0
  0
 39. sjonnie de molllie zegt:

  Roos glasbak big, ik ga je helemaal uitkleden. Ik zal zorgen dat je zelfs geen aldi bier meer kan kopen om je lever kapot te zuipen.

  1
  8
 40. Eef zegt:

  De John Fist Comes Down..Ja jongens, alle success gewenst tegen deze Dino-King van het land.

  1
  1
 41. Media Insider zegt:

  John de Mol wil een goed lopend kanaal zoals Roddelpraat opkopen. Dat doet hij ook al met andere goedlopende kanalen op YouTube. Hij wil dat You tube kijkers weer naar zijn programma’s op de TV gaan kijken, zodat zijn kijkcijfers omhoog gaan schieten en hij meer gaat verdienen aan de reclame inkomsten.

  3
  0
 42. Charlotte H. zegt:

  Johannes Hendrikus Hubert de Mol 😂😂😂
  Hij heet dus helemaal geen John… maar Johan 😂😂😂

  0
  0
 43. De neef van de zoon van mijn vader zijn broer zegt:

  Deze zaak betaal ik graag aan mee, wordt tijd dat die stinkfamilie niet overal mee weg komt. Denk dat er veel mensen hier wel aan mee willen betalen. Misschien alleen wel even een advocaat uitzoeken die weet wat hij doet. Niet een rechter wraken nadat die aangeeft een hekel te hebben aan juice kanalen / Roddelpraat is echt bijzonder zwak.

  0
  1
 44. Sien I. Kus zegt:

  Ah ah Johny boy! ☝️ Best deze keutel in te trekken. Anders krijg je hem over je smoel gesmeerd. Zo zijn we dan ook wel weer. Wil je vies spelen? Gaat geen geld en wat je er van kan kopen redden van wat je vraagt. Serieus wil je de schijn hooghouden? When you throw shit at fan standing down wind. Kom maar op met je plasman strafrechtadvocaat. Grappige keus. Niet zijn specialisme en heeft al een reputatie die terecht op je afsmeeet. Beerputje open punk? Zoveel vrienden heb je niet als je de mammonisten aftrekt. En die hebben hun prijs. Jouw kapitaal versus… Slaap lekker kabouter. Je bent niets waard en je weet het. Gauw terug in je schulp. Welke graad ben je? Verstappen die reed met 33 was een goede grap. Wat denk je toen ik binnen werd gehengeld en niet werd gehaakt? Geen geld, status of erbij willen horen. En niet eens religieus opgevoed. In het hart geschreven. En jij wilt komen spelen met je strafrechtadvocaat waarheid juridisch onder het tapijt vegen? Zeker knulletje? Ik raad het je af. Er is een reden waarom en waar ik respect en loyaliteit heb versus jij het jouwe. Welke denk jij regeert? Kom testen en leer knul!

  0
  2
 45. Bellenmethetbeest zegt:

  Ik doneer met alle liefde nog een keer en nog een keer. Kijk maar wat jullie doe mannen.

  1
  1
 46. ViezePresident zegt:

  10.000 nieuwe leden erbij en je hebt elke maand 50K voor MC Radboud. Of 25K voor 1 die net zoveel kans op winnen heeft voor een betere prijs. Want tot nu toe kostte het alleen geld.

  0
  0
  • Donald Trump zegt:

   Neuneu niet doen. Ja, de De Molletjes zijn walgelijke mensen. Nee, wij doen niet aan eigenrichting.

   0
   0
  • Wtf zegt:

   Ben ik nu de enige die opmerkt dat ze het niet ontkennen dat hij haar sloeg en dergelijke maar dat ze enkel ontkennen dat ze 5000€ per man betaald hebben om het stil te houden wat er dus eigenlijk op neer komt ja ik sla mijn vriendin altijd en overal maar dat weet ondertussen iedereen toch al maar van dat geld nee dat is niet waar

   3
   0
 47. Echie zegt:

  Uhhhm. Zou ik niet doen Johny boy! Welgemeend advies. Focus op de heks met de liefde voor geld en status met de grote mond en losse handjes. Probeer geen waarheid onder tapijt te vegen. En blijf met je handjes af van mijn RP clowns! 😡

  2
  1
  • Patterson zegt:

   Mijn idee. 👍 De zaak kunnen ze verliezen. Geld is een ze een lachertje. Maar de reputatie onherstelbaar. Graaf je graf dieper Molletjes. Graven is waar de Mol hun talent ligt. Verder behoorlijk waardeloze tak. Beter uit de entertainment en zich richten op het graven van tunnels voor chapito. Doe ze mijn groeten. Chaoitos staan etisch, qua nut, talent em kapitaal mijlenver boven deze de Mol sneuapen.

   0
   0
 48. Paardenlul zegt:

  vond die advocaat van Coldenwijer of hoe ze dan ook heet er scherper uitzien…. volgens mij zijn jullie nu bij de eindbaas aanbeland……we hebben de geldflap weer klaar. Kan Netflix er geen serie van maken?? succes….

  1
  1
 49. koppenkletser zegt:

  Wat weet de meester Plasser de mensen aan het lachen te krijgen. Je bijna gaan denken dat het een komische act was. 100 % kansloos.

  0
  0
 50. Paulla zegt:

  Jullie zijn Casias Clay. Molle de Mol.. iedereen steunt de Molle de Mol Actie financieel. Eindelijk leuke betaal entertainment.

  0
  0
 51. JaapReesemaZonderNek zegt:

  Johnny is toch van de herenliefde? Kan Dennis niet even wat regelen, zodat het snel vergeten word??

  0
  0
 52. Tinus zegt:

  JAAAA! Uitstekend werk Roddelpraat. Jullie hebben beet. Als ze schuldig zijn zitten ze er bovenop.

  0
  0
 53. Janroosvoorpresident zegt:

  Wat een vuile hond is die De Mol toch! Alles maar met geld denken op te lossen. Nou had ik al de schurft aan die hele familie maar nu helemaal. Jullie hebben groot gelijk hoor, laat ‘m lekker doodvallen. Dat ga je nooit winnen. Het enige wat hij ermee bereikt is dat ze straks helemaal uitgescheten worden door iedereen. Ga zo door mannen, het is iedere week weer genieten van jullie. En trouwens, al die kutlui die meteen met een rechtszaak dreigen, fuck you! Jullie willen zo graag aanbeden worden, deal with it! Het probleem is dat jullie denken alles te kunnen flikken maar o wee als iemand daar iets over durft te zeggen! Zum kotzen🤮

  0
  0
 54. Sugar Lee Hooper zegt:

  Ik hoop dat er iemand van die €5000 uit de school gaat klappen. Volgens artikel 3:40 Burgelijk Wetboek zijn overeenkomsten nietig als de inhoud of strekking in strijd is met goede zeden of de openbare orde. Een geheimhoudingsclausule voor getuigen van een misdrijf is dat zonder meer. Geen enkele rechter gaat John de Mol gelijk geven als je je bek opentrekt.

  0
  0
 55. Ik deug wel zegt:

  De Mol die een bodemprocedure start is natuurlijk geen nieuws. Dat is de core business van mollen. Enge beesten.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.