Televisie

Johan Derksen: ‘Sander Schimmelpenninck niet meer welkom bij Vandaag Inside’

Johan Derksen: 'Sander Schimmelpenninck niet meer welkom bij Vandaag Inside'

Johan Derksen: ‘Sander Schimmelpenninck niet meer welkom bij Vandaag Inside’. Dat maakte hij gisteren duidelijk in de uitzending, omdat Sander anti-BBB uitspraken heeft gedaan waar de mannen van VI het niet mee eens zijn.

‘Wie denkt hij dat hij is? Snotaap’

Vorige week zat Sander Schimmelpenninck aan tafel bij Vandaag Inside. Daar deed hij het voorkomen alsof de mannen van VI dom bezig waren vanwege hun stemkeuze. Johan Derksen zegt daarover: “Ik had de indruk dat dat jochie van adel dat hier gezeten heeft, die vond ons maar een beetje ‘dommeriken’ omdat we op BBB gestemd hadden.” Nadat Wilfred Genee even gecontroleerd heeft of hij het over Sander heeft, vervolgt Johan: “Wie denkt hij nou dat hij is dan? Snotaap.”

René van der Gijp wil Sander een lesje leren

Na afloop plaatste Sander een tweet waarin hij duidelijk maakte dat hij te gast was bij Vandaag Inside, omdat hij ‘de domrechtse hordes wilde opvoeden’. “Deze jongen lijdt aan een hele ernstige vorm van zelfoverschatting”, aldus René van der Gijp. Hij weet wel hoe hij Sander een lesje zou kunnen leren: “Eigenlijk moet ik die bij mij in de tuin zetten, want hij is heel klein. Met een kruiwagentje, z’n neusje rood verven en hem heel de dag uitlachen. Dat zou hem goed doen. Dat zou hem goed doen. Dan rijdt ‘ie naar huis en denkt ‘ie: ‘nou, mindere dag’.”

‘Sander Schimmelpenninck niet meer welkom bij Vandaag Inside’

Johan Derksen maakt vervolgens duidelijk dat Schimmelpenninck niet meer welkom is in het programma: “Ik heb het vage vermoeden dat hij niet meer uitgenodigd wordt hier aan tafel.” Wilfred Genee wil even weten waar dat door komt: “Maar ook omdat hij tegenspreekt?” Johan legt uit: “Nee, dat gaat niet om tegenspreken, maar kijk… Dat heeft dat volk die zich verheven voelen, die als dom neerzetten als half Nederland op de BBB stemt, dan vindt hij dat allemaal domoren. Dat vind ik heel hautain en arrogant.”

Hypocriet

Hypocriet is het wel, want Sander Schimmelpenninck trapt al jaren hooghartig naar iedereen waar hij het niet mee eens is en dat weten de mannen van Vandaag Inside ook. Dat is wat ‘dat jochie van adel’ definieert. Zijn mening is de enige die kloppend is en alles wat er van afwijkt kan de figuurlijke zweepslag verwachten en wordt als ‘dom’ bestempeld.

Watch on YouTube

Nog geen reacties