Relletjes

Beau van Erven Dorens heeft een hekel aan Wilfred Genee: ‘verschrikkelijk mens’

Beau van Erven Dorens heeft een hekel aan Wilfred Genee: 'verschrikkelijk mens'

Gisteren begon het nieuwe seizoen van de talkshow Beau. Voorafgaand werd in een interview een pijnlijke herinnering opgehaald. Beau van Erven Dorens heeft een hekel aan Wilfred Genee. Hij noemde hem gistermiddag zelfs een ‘verschrikkelijk mens’.

Beau van Erven Dorens heeft een hekel aan Wilfred Genee

Gistermiddag werd Beau van Erven Dorens geïnterviewd door een verslaggever van RTL Boulevard. Daar werd gesproken over de concurrentie, dus daarom kwam natuurlijk Vandaag Inside ook aan bod. Beau gaf ook toe dat de mannen op SBS6 goed scoren, maar als Beau gevraagd wordt wat hij ervan vindt… “Die jongens hebben natuurlijk gewoon met een soort bijtel een stuk ijzererts te pakken wat echt hartstikke goed is. Ik gun ze hun succes. Wilfred Genee is ontegenzeggelijk een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen, maar hij doet het gewoon waanzinnig goed”, aldus Beau.

‘Een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit ben tegengekomen’

Pittig… Hij vindt Wilfred Genee niet gewoon verschrikkelijk, hij vindt Wilfred ‘een van de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen’. Hij legt uit waar hij die benaming vandaan heeft gehaald: “Voortdurend is hij bezig om mensen echt helemaal het bloed onder de nagels vandaan te treiteren, maar dat werkt als een trein.”

Oude koeien uit de sloot

Al jarenlang is de relatie tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee slecht. Het erge is wel dat het gaat over een uitspraak die Wilfred acht jaar geleden (!) deed die bij Beau in het verkeerde keelgat schoot. Tja… Als Beau in een restaurant plat water krijgt in plaats van bruiswater, zal hij daar de rest van zijn leven ook niet meer komen. Het is een gevoelig mannetje.

‘Wat een bullshit!’

Omdat Beau acht jaar geleden flop na flop scoorde, noemde Wilfred hem bij de radio toentertijd ‘de man van de twaalf ambachten en dertien ongelukken’. Daar was Beau op z’n zachtst gezegd niet blij mee en reageerde als volgt: “Die introductie van jou is een schande met je ‘twaalf ambachten, dertien ongelukken’! Wat is dat voor onzin? Wie schrijft dat in godsnaam? Wat een bullshit! Dat twaalf ambachten, dertien ongelukken irriteert me een beetje. Dan denk ik: waar heb je het over?”

‘Die is uit mijn adresboek, kan ik je vertellen’

Een jaar later liet Beau zich nog een keer door Wilfred interviewen, maar dit keer op televisie. Dat ging natuurlijk net zo slecht als de keer ervoor. “Je krijgt de hele tijd de ene bash naar de andere om je oren. Hij was me echt aan het kielhalen. Wilfred Genee, Jezus… Die is uit mijn adresboek, kan ik je vertellen”, aldus Beau toentertijd. Nou, nou, nou. Die kan niet eens tegen een simpel grapje. Een beetje steviger in je schoenen staan, Beautje.

Nog geen reacties