Instagram

Jutta Leerdam koopt een te kleine bikini: ‘doe even normaal!’

Jutta Leerdam koopt een te kleine bikini: 'doe even normaal!'

Jutta Leerdam koopt een te kleine bikini én poseert ermee op Instagram. Ze geniet van het zonnetje in een ander land met zo min mogelijk stof. Net als de mensen die op haar post reageren, vinden wij dit ook een prachtig beeld.

Naar de zon in Mexico

Vorige week vertrok de beeldschone schaatster Jutta Leerdam naar Miami. Daar was ze aanwezig bij een evenement van Boss in een enig groen pakje. Inmiddels is ze een stukje opgeschoven op de wereldkaart en verblijft momenteel in Mexico.

Geruchten van een Amerikaanse liefde

Geef haar eens ongelijk, want in Mexico schijnt wel een heerlijk zonnetje waar we in Nederland niet over mee kunnen praten. Ze is daar niet alleen, want ze trakteerde papa gisteren nog op koffie. Wat een gezelligheid. Vorige week ging het gerucht dat ze een relatie zou hebben met de Amerikaanse Jake Paul, maar het lijkt erop dat ze gewoon onschuldig met haar gezin van het zonnetje geniet.

Jutta Leerdam koopt een te kleine bikini

Gisteren plaatste ze wel een post die onze aandacht had getrokken. Ze droeg namelijk een veel te kleine bikini die ervoor zorgt dat we nét iets langer naar de foto blijven kijken. Onder haar post wordt ook veelal positief gereageerd. Al zitten er ook figuren tussen die reageren met: ‘doe even normaal!’ Ach, Jutta heeft een bescheiden duingebied, dus zo ordinair is het niet.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties