Dit is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam

Dit is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam

Yvonne Coldeweijer heeft een harde, maar effectieve tactiek ingezet om achter de geliefde van de prachtige schaatster te komen. En we hebben er een beeld bij: Dit is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam.

Kort vrijgezellenbestaan

Jutta Leerdam heeft een tijdje in een relatie gezeten met langebaanschaatser Koen Verweij. Begin augustus maakte Jutta bekend de stekker uit de relatie te hebben getrokken. Wij waren stiekem al blij aan het worden dat ze weer vrijgezel was, maar dat vreugdedansje bleek van korte duur.

De geruchten gingen dat Jutta aan het daten was met collega-schaatser Dai Dai N’tab, maar binnen een paar uur wisten spionnen van Yv dat gerucht te ontkrachten. “Sorry, soms moet ik ergens een beetje in porren om de waarheid boven tafel te krijgen”, schrijft ze in haar verhaal. Waarschijnlijk bracht ze het gerucht over Dai Dai N’tab dus gewoon om een reactie met de waarheid uit te lokken.

Dit is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam

En met succes! Want Yvonne deelt: “Jutta is momenteel helemaal happy in love met shorttracker Jasper Brunsmann!” Op de meest wijverige manier schrijft ze erbij: “Hoe cute. Ze doen nog wel een beetje hush hush maar het schijnt dat het hele Thialf de twee gewoon doorheeft.” Wat ‘hush hush’ dan ook moge betekenen… Waarschijnlijk dat ze het nog een beetje stiekem deden terwijl iedereen het eigenlijk al wist.

Het mooie is dat nu echt iedereen het weet. Hoe enig is dat. Wel jammer dat dit heerlijke stukje blond weer uit de markt is. Yvonne is blij voor Jutta: “Zo heerlijk dat Jut van die kansloze Koen Verweij af is. Nieuwe ronde nieuwe kansen.” Op het einde wenst ze de twee nog veel geluk. Ja, goh… Wij wensen jullie ook wel veel geluk, hoor. Voor Dennis was ze toch al te hoog gegrepen geweest en Jan moet z’n handjes gewoon lekker thuis houden.

Nieuwe vriend Jutta Leerdam Yvonne Coldeweijer
Dit is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam 3