Jutta Leerdam single en ready to mingle

Kort geleden kwam al naar buiten dat de knapste sportvrouw en haar vriend Koen Verweij uit elkaar gingen, maar nu laat Leerdam het ook duidelijk weten via haar story.

Vandaag verscheen namelijk een prachtig fotootje op the gram en we mogen er weer van genieten. Het is zeker wel opvallend te noemen dat de story later ook weer verdween. Misschien had ze zelf ook door dat het iets te veel van het goede was.

Ten tijden van de break-up schreef ze: “We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren”. Ben jij wel de match voor Jutta? Slide dan nu in haar dm voordat Dennis het doet.

30 reacties op “Jutta Leerdam single en ready to mingle

 1. Jos zegt:

  Jan de vuilbek is weer bijzonder verhit de laatste dagen. Het gaat maar over jongere vrouwen, waar het xxxxl varken alleen van mag dromen. Aanraken en er iets mee mogen is niet weggelegd voor impotente opa Roos met zijn vunzige praatjes.

  14
  88
 2. Realist zegt:

  Heerlijk strak wijf. Ik zou al haar gaten willen penetreren en zou niet weten in welke ik het eerst zou klaarkomen. Ik denk eerst een facial en ronde twee een anal creampie 😍

  6
  24
 3. Hetero zegt:

  Ik zou haar, al teder kussend in haar nek, in missionaris onder haar kutje door in haar kontje neuken, terwijl ik haar billen flink masseer met mijn beide handen.

  5
  8
 4. Harjo Thijs zegt:

  Tony denk je dat we jou niet op de korrel hebben pik of dacht je ongestraft te kunnen reageren in het condoleance register van Lucas Boom.. we zijn je niet vergeten gap tot in de pruimen tijd!!

  4
  0
 5. Jutta de Puta zegt:

  Niemand die voor Koen opkomt? Nou dan doe ik het wel. Wat een ontiegelijke mega hoea is deze Jutta wanneer je daags nadat je een dure Vila koopt de relatie verbreekt. Alsof je daar bij het tekenen of kort ervoor nog niet aan gedacht hebt.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.