Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag. De twee trutjes uiten hun linkse mening op geheel eigen wijze via Twitter. Zo vindt Sander Schimmelpik bijvoorbeeld dat de BoerBurgerBeweging ‘onkruid’ is.

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag

Gisteren bleek de BoerBurgerBeweging het goed te hebben gedaan in de verkiezingen. Daar zijn de trutjes Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck het niet mee eens. Zo deelt Sander de uitslag op Twitter en schrijft erbij: “Ik neem er nog een glaasje Roundup op.” Voor degenen die niet weten wat het is, het is een onkruidverdelger. Het lijkt mij wel goed als Sander daar een glaasje van nuttigt.

‘Laat dit even op je inwerken’

Daar laat Schimmelpik het natuurlijk niet bij zitten, want hij deelt ook een tabel waar uit moet blijken dat het geen goede keuze zou zijn om BBB aan de macht te laten. Hij deelt een Tweet van iemand anders die schreef: “Even voor al die twitteraars die de kiezer ervan betichten eerst achter Pim aan te lopen, daarna Geert, Thierry en nu Caroline. Laat dit even op je inwerken.” Daar voegt Sander nog aan toe: “Zie hier het belang van het domesticeren van BBB.”

‘Fáscinerend hoe emotioneel mensen worden van een Tweet’

Trutje Tim Hofman heeft natuurlijk ook iets te zeggen over de uitslag en schrijft op Twitter: “toeslagenouders niet zielig, trekkermiljonairs wel zielig gr. Nederland”. Daar kreeg hij veel kritiek op en voegt daarom een paar uur later nog een aantal tweets toe. “Kun je mij een lul vinden blabla, maar dit is precies wat de kiezer vandaag gezegd heeft”, tweet hij later. Hij legt uit: “Het punt is dus dat er geen protest kwam na het Toeslagenschandaal, maar wel na het stikstofdebacle. That’s it. Tevens Fáscinerend hoe emotioneel mensen hier worden van een tweetje dat ze verkeerd begrijpen.” Een volger weet nog wel aan de trutjes uit te leggen dat het een ‘f*ck you’ van Nederland richting de huidige regering is.

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag
Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck boos na verkiezingsuitslag 3