Jan Roos en Dennis Schouten gaan geld eisen van John de Mol

Zaak tegen John de Mol

Ooooohhhhh…. Wat komt er vandaag toch een LEUKE UITZENDING ONLINE. We hebben een doorbraak in de zaak en Jan Roos en Dennis Schouten gaan geld eisen van John de Mol.

John de Mol eist

Johnny de Mol, zoon van John de Mol, heeft nogal wat losse handjes. Vooral in het verleden heeft dat ertoe geleid dat hij zijn ex-vriendin aanvloog. Wij lieten daar in de uitzending een audiofragment van horen, maar dat was niet het enige. Ook brachten wij dat papa John getuigen in de Harbour Club had omgekocht met 5k om ze het zwijgen op te leggen.

John was daar niet van gediend en eiste een rectificatie en flink wat geld van ons. In eerste instantie gewoon om ons een lesje te leren en duidelijk te maken dat we het niet hadden mogen zeggen. Later om ons verdienmodel kapot te maken.

Oh, ja… En de ex-vriendin in kwestie kreeg een villa en een zak geld op Ibiza zodat ook zij haar mondje dicht zou houden.

Rectificatie

Van de advocaat van John, Peter Plasman, moesten wij toentertijd in onze rectificatie het volgende zeggen: “Deze uitingen zijn feitelijk onjuist, ongegrond en onrechtmatig.

MAAR is dat écht zo? Nee, natuurlijk niet! En vandaag in de uitzending gaan wij tegengas geven. Wij hebben namelijk getuigen gevonden en gaan geld eisen. Hoi John! Kom je ook gezellig kijken?

Nick en Simon

We zeggen ook alvast gedag tegen Nick en Simon, want in de uitzending van vandaag delen wij ook een verrukkelijke scoop over de échte reden waarom ze uit elkaar zijn. Bij Eva Jinek keek vooral Nick Simon niet meer aan en praatten de twee veel over allerlei slechte smoesjes waarom ze uit elkaar zouden zijn. Wij weten het echte verhaal. Hebben we daar ook bewijs voor dan? Ja, zeker. Stay tuned.

28 reacties op “Jan Roos en Dennis Schouten gaan geld eisen van John de Mol

 1. SnikkelGezicht zegt:

  Ik hoop voor jullie dat jullie dit juridisch volledig hebben dichtgetimmerd. Anders is het einde oefening ben ik bang.

  83
  0
 2. Jan Roos zegt:

  Ik wil graag wat terugdoen voor de donateurs, dames jullie maken kans op een luxe hotelovernachting met ome Jan (op eigen kosten) verder vraag ik een kleine onkostenvergoeding voor drank, peuken en benzine.

  6
  14
 3. Hetero zegt:

  Goed om te horen. klinkt alsof er eindelijk weer wat scoops zijn i.p.v. een eindeloze voorstelling van het meest mongolische rariteitenkabinet dat NL ooit gezien heeft.

  13
  2
 4. rollins zegt:

  Ik zou even een ‘een tweetje’ doen met de Mosko die zich bezig houdt met de zaak tegen de Mol. Die woont op een steenworp en is een gruwelijke tijger.

  2
  1
  • Antwoord op rollins zegt:

   Gruwelijke tijger is een hielenlikkende pussy die noodgedwongen bij de rioolput – Shownieuws – van een rioolzender zijn knaken moet binnenharken.

   1
   0
  • Robert zegt:

   Gruwelijke tijger is een hielenlikkende pussy die noodgedwongen bij de rioolput – Shownieuws – van een rioolzender zijn knaken moet binnenharken.

   0
   0
 5. jan r en dennis s GUILTY zegt:

  Mwah dit is kansloos.. 100% Dit gaan jullie verliezen.. De Mol heeft een hele juridische afdeling en plasman… Jullie hebben radboud Ribbert.. B advocaat… Nou veel succes!!

  4
  7
 6. Jeroen zegt:

  Heren dat gaat hem toch niet worden??Jullie moeten uitkijken dat hij de stekker niet uit jullie programma haalt.Want deze man heeft macht helverlichte macht.

  3
  4
 7. GlanusGreece zegt:

  Mensen, laten we alle domme haatreacties gewoon doodzwijgen… Ook geen dislikes geven want blijkbaar komen de infantieltjes daar bijna van klaar!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.