RECTIFICATIE! OM JOHN DE MOL BLIJ TE MAKEN

John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws

We zijn niet helemaal gek natuurlijk. Een kort geding tegen die flapdrollen van Televizier of Famke Louise is nog wel leuk, maar tegen de Grote Mol wordt het al snel minder grappig. Je kan immers niet winnen. Niet alleen omdat hij ons helemaal de moeder kan procederen, maar ook omdat de rechtsstaat al geruime tijd plat op de reet ligt. Kijk maar naar de uitspraken van de afgelopen zaken. Wij vertrouwen er niet op dat er neutraal en onafhankelijk naar de zaak wordt gekeken, dus dan maar rectificeren.

Deze tekst is aangeleverd door Peter Plasman, de advocaat van John de Mol.

RECTIFICATIE

“Op 13 april 2022 hebben wij, Jan Roos en Dennis Schouten, in de uitzending van Roddelpraat uitingen gedaan over John de Mol en diens familie, inhoudende dat er meerdere geldbedragen van 5000 euro zouden zijn betaald aan getuigen van een vermeend voorval in de Harbour Club te Amsterdam. Deze uitingen zijn feitelijk onjuist, ongegrond en onrechtmatig. Voorts hebben wij geen wederhoor toegepast en aldus onzorgvuldig gehandeld.

Reden waarom wij (deels) de video en alle gelieerde berichten offline zullen halen. Jan Roos en Dennis Schouten.”

65 reacties op “RECTIFICATIE! OM JOHN DE MOL BLIJ TE MAKEN

  • Jan Jansen zegt:

   Iedereen weet dat het klopt, John de Mol en familie liegen over alles net zoals bij de voice ik weet echt van niks hoor anders had ik ingegrepen, de molletje liegen over alles. Bah vies volk nodig drugsbaron Steve Brown uit die heeft schijt aan familie de mol.

   59
   3
   • Henk zegt:

    Niks zwaktebod! Ze hebben in elk geval iets blootgelegd. Er is al te lang gezwegen overal en alle beerputten moeten en gaan open. Mede dankzij deze helden! En dat de familie de Mol zó ontzettend fout is, is alweer gebleken. Maar er komt een moment dat ze hun biezen kunnen pakken. Ik kan niet wachten; stelletje machtswellustelingen. En Willeke maar stil in een hoekje zitten onder de vaccinaties……..

    11
    10
   • Kutter ziefood zegt:

    Het wordt tijd dat Johny eens een keer een koekje van eigen deeg gaat krijgen. Over het zeepaard getild rijkeluiszoontje.

    3
    1
  • MadenCourant zegt:

   BREAKING:
   Ook tijdens een opname van Marble Mania blijkt er een geval van ongewenste intimiteit plaatsgevonden te hebben. Zeker twee knikkers zijn onzedelijk betast. Het gerucht gaat dat het hier deelnemer Johan D. betreft. In de hoedanigheid van woordvoerder van John de Mol, stelt Johan Derksen dat het aperte leugens zijn. Bovendien waren de betreffende knikkers bipolair en coke verslaafd en daarom onbetrouwbaar. Huisadvocaat Plasman heeft beide knikkers inmiddels sommatie brief gestuurd. De knikkers wensen verder geen commentaar te geven en zullen hun carriere buiten het zicht van de camera’s voortzetten als prothese-testikels.

   26
   7
  • Moszkowitch zegt:

   Jullie kunnen beter Rectumficatie noemen, want als je niet plaatst word je genaaid.
   Top gedaan boys, en die 5K zwijggeld zal wel met creatief boekhouden zijn weggezet als onkostenvergoeding of inkomstenderving…😜

   12
   4
   • Puik zegt:

    Ik hoor dat de cijfertjes daar niet kloppen.onder het mom van creatiefe boekhouding ook dat contract van Britt Dekker Klopt niet. Dat is slecht in mekaar gezet. Hij word niet aangepakt want hij is te groot.in het land van de blinden is 1 oog koning. Slopen die Molclan.

    9
    2
  • Johnny zegt:

   Goed gedaan pa, mooi opgelost. Ik was al van plan een paar flinke tikken uit te delen aan die papzakken van roddelpraat.

   56
   7
 1. Petra Plasvrouw zegt:

  Mmmm, ik weet niet of dit nu de rectificatie is die de Mollen-familie voor ogen stond

  29
  1
 2. Adrianus Bleeker zegt:

  Dus was er ook geen ‘bewijs’. Ofwel leugens enzo. Beetje jammer dit Roddelpraat.

  20
  50
  • Kort door de bocht zegt:

   Als iemand dat heeft aangenomen.. die 5 k. Kan dat voor diegene ook nare gevolgen hebben. Na de eis van John D is hier vast met meerdere juristen overleg over geweest. Het bewijs niet laten zien nu betekend natuurlijk niet dat het er niet is. Ik kan me wel goed voorstellen dat als mijn kind de getuige was in deze zaak, dat ik daar in geen geval toestemming voor zou geven.

   0
   0
 3. Pispaal zegt:

  Gelukkig weet iedereen dat jullie achter de uitspraken van 13 april staan. En gelukkig weet ook ieder weldenkend mens dat deze uitspraken gewoon kloppen. De agressieve haast achter het forceren van een rectificatie door John de Mol bevestigt dit des te meer. Dit is de houding van een schuldige. Of in dit geval van iemand die weet dat er schuld is, want het gaat natuurlijk om een papa die het op moet nemen voor zijn zwakke, lutserige nietskunner van een zoontje, welke er blijkbaar zelf de kloten niet voor heeft.

  Nee, Johnny kan alleen de vrouwtjes in elkaar slaan. Dat doet hij dan ook graag.

  De Mol – walgelijke verzameling kampers, een schitterend voorbeeld van wat je krijgt als je een stel zwakbegaafde (in elk geval op EQ-gebied) tokkies miljardair maakt. Gefeliciteerd John, wat heeft je rectificatie goed gewerkt. 🤣 Wat een kneus.

  80
  5
 4. John de M. zegt:

  Ja allemaal leuk jongens maar ik wilde een rectificatie van zwarte letters op een witte achtergrond. Dus gaarne ff goed doen en anders zien we elkaar in court.

  18
  9
 5. Gooordonn zegt:

  Grote bek in je eigen programma, en na een briefje van Plasman metern door de (slappe) knieen. Je had toch bewijs, Jan?

  16
  43
 6. Rien Oublie zegt:

  Ik neem het de Mol sr niet eens kwalijk hij geloofd zijn zoontje . Ik denk dat de mol sr zichzelf niet realiseert dat alle mensen die coke verslaafd zijn , alleen aan hun zelf denken en altijd liegen . Het ligt ook nooit aan hun maar altijd aan een ander .

  18
  1
 7. John de Mol ( Talpa) zegt:

  Kijk, zo mag ik het zien jochies! Stuur wel een Tikkie inzake mijn 10k. Ook de Porsche en derderangs Range per direct inleveren svp………

  12
  16
 8. De snikkel van Alice zegt:

  Het zou heel goed kunnen zijn dat het verhaal klopt
  Maar het probleem is dat de mensen die het geld hebben ontvangen waarschijnlijk iets hebben moeten tekenen
  En dus niet getuigen tegen ome John

  10
  1
 9. Ridder Radboudt zegt:

  Goed dat Justitie het af/omkopen van getuigen mee zou nemen in het lopende onderzoek. Ik ga er wel vanuit dat ze dat doen.

  2
  1
 10. Min Kortspringen zegt:

  Het schijnt dat John de Mol eerst drie getuigen omgekocht heeft, en daarna hun vriendinnen het ziekenhuis heeft in gebeukt. Hebben jullie ook zoiets gehoord?

  6
  2
 11. Piet zegt:

  Hé gadverdamme, heb je een pittige dag in de tuin achter de rug (met palenboor allemaal gaten moeten boren, i.v.m. bodemverdichting), zie je dit misselijkmakende bericht als eerste op je scherm, waar de rechtsstaat de schuld krijgt. En dat is een KEIHARDE leugen, want de ENIGE reden dat die twee moeten rectificeren, is omdat Jan GELOGEN heeft door te zeggen, dat die bewijs had.

  Alsjeblieft mensen, zet die roze bril af!

  18
  17
  • Ollie het Olijke Olifantje zegt:

   Piet maakt zich weer druk. Denk je hart Piet ! Piet zit zich zo vaak op te winden ter verdediging van onze heil…eh sorry feilloze rechtsstaat, dat hier m.i. slechts 2 opties zijn:
   1. Piet is een troll
   2. Piet is een D’66 rechter (sorry voor dit pleonasme)

   Beiden kan natuurlijk ook heel goed.

   4
   2
 12. mopperkont zegt:

  Wat een blamage, en wat een slappe hap, dit. Eerst lekker stoer doen en hoog van de toren blazen, en dan de keutel intrekken, want stel dat dat de Oppergod van de amusementsindustrie boos wordt. RP onwaardig, of moet ik zeggen: jullie hebben je ware gezicht laten zien?

  13
  13
  • Umfufu zegt:

   Wat een gelul, jij snapt er echt niets van hè ? Die John de Mol, vinger in je hol, procedeert je helemaal de moeder en heb je enig idee wat dat kost ? En dat gaat dan net zo lang door tot bronnen bekend zijn, bonnetjes worden overlegd, NDA’s blijken te zijn verbroken, dat die bronnen weer de tent uit geprocedeerd worden en Roddelpraat & co totaal failliet zijn.
   Soms moet je je keutel intrekken omdat de Mol, vinger in je hol, net zo lang kan doorgaan tot Jan, Dennis en de hele aanhang in een doos onder een (Glaner)brug komen te wonen.
   De Mol, vinger in je hol, wordt niet boos, die gaat nucleair.
   Dat ga je niet winnen.
   De geest is uit de fles, dat hebben ze in ieder geval bereikt: pa met zijn “loket”, zoon met losse handjes, zwager losse pik, zus wist dingen.
   Kijk naar dat “Boos!”. Klap in de smoel van vermeende slachtoffers: meneer zat het laatste half uur van de uitzending in de uitzending, en zelfs de presentator zat te zweten.
   Met je blamage.
   Ik zou nog wel eens willen zien in zo’n situatie, ik denk dat jij gillend onder je bed gaat liggen.
   Held.

   11
   3
   • mopperkont zegt:

    Ik zou niet in zo’n situatie terecht komen, want ik denk eerst na voordat ik iets doe. Dat hebben mijn ouders me geleerd: bezint eer ge begint.

    3
    2
 13. Johnny Demolish zegt:

  Geld = macht en dat is waar familie de mol dankbaar gebruik van maakt. Ons kent ons en Ome John heeft overal wel contacten en anders een bodemloze knip (of beiden) Waar ze geen privileges hebben, kopen ze ze wel. Ik snap RP heel goed want hier is niet tegenop te boxen. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat RP bij de rechters sowieso al met 3 – 0 achterstaat vanwege “Politieke incorrectheid) Maar hoe je het ook wend of keert, Het imago van de familie Mol (Of wat er nog van over was) heeft toch weer een deukje opgelopen en ik ben ervan overtuigd dat ze hun gram nog wel een keer krijgen want we weten al: het leven is net Lucille Werner, het kan raar lopen.

  5
  0
 14. Ik deug wel zegt:

  Ik ken geen mollen die zich niet met bodemprocedures bezig houden. Laat die beestjes lekker hun gang gaan waar ze zich prettig bij voelen.

  3
  0
 15. Achmed die je fiets kocht! zegt:

  Harbourclub hangt vol met camera’s heeft niemand beelden?? Ook geen beelden van mobieltjes??
  Personeel en directie Harbourclub staan waarschijnlijk op loonlijst of onder druk van de Molmafia!!

  5
  0
 16. Robert zegt:

  Wat een afgang voor Bedelpraat!
  Er was toch bewijs?
  Dus niet.
  En dat Bedelpraat alles verliest, ligt niet aan de rechtsstaat, maar aan jullie waardeloze advocaat.

  1
  3

Reacties zijn gesloten.