John de Mol wil Roddelpraat mollen

Dat zegt zijn advocaat Peter Plasman in RTL Boulevard. Het gaat blijkbaar dus niet alleen om de zogenaamde waarheid, het gaat er vooral om om Jan en Dennis financieel te raken. Hij wil ons “verdienmodel onaantrekkelijk maken”. Ook blijkt dat John niet een, maar twee keer aangifte tegen RoddelPraat heeft gedaan.

En wil de miljardair 27,5k per persoon van de heren Roos en Schouten, dus 55k in totaal. Pittig.

74 reacties op โ€œJohn de Mol wil Roddelpraat mollenโ€

 1. Wim zegt:

  Roos
  ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎlees je even mee varken๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท
  Je bent nog minder dan stront๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ

  7
  303
 2. Donald Trump zegt:

  Het is allemaal niet zo ingewikkeld:

  Het grote bedrijfsleven heeft belang bij een goede relatie met de rijksoverheid en vice versa. Types als de Mol controleren voor een significant deel de media in ons land, en beheersen daarmee het narratief. Onwelgevallige types en uitlatingen zullen ten aller tijden weggefilterd worden.

  Zodoende is Talpa niet heel anders dan de NPO: alleen datgene wat getolereerd wordt door men in Den Haag en hun handlangers in het grote bedrijfsleven, zal een podium krijgen: de rest moet kapot.

  Onafhankelijk types met de verkeerde mening zullen, als het aan hen ligt, het onderspit delven, desnoods met hulp van een DDR66-rechter.

  173
  1
  • tinus plotseling zegt:

   Verder gaat alles goed met je ? je moet niet denken dat iets loopt zoals jij denkt en ventileert en dan nog met een air van een grachtengordel dier een verhaal heeft twee kanten en van twee kanten moeten er mensen beschermd worden .alleen neemt roddelpraat dat niet serieus , als er onterecht mensen beschadigd worden kan je dat niet meer terug draaien de kogel is dan al door de kerk. en als je exuus verpakt in steken onder water met satire ja dan begrijp ik dat de Mol laat zien wie hij is ,had gewoon normaal je exuus aangebpden dan was er niks aan de hand , ze doen het zelf ik heb ze ook gewaarschuwd weken terug al maar nee Dennis heb schijt aan de kijkers 100 procent dus ik zeg niet meer storten gewoon niet meer doen roddelpraat loopt op ze eind!!

   5
   49
 3. sterkte zegt:

  Financieel knevelen heet dat. Je loopt sowieso leeg op de advocaatkosten en je loopt eventueel nog leger op de schadevergoeding. Van miljardairs win je het nooit, zelfs als je gelijk hebt.

  87
  2
 4. Janus het schreeuwnde alcoholvat zegt:

  55 k
  Dus jullie fans moeten deze week ieder 100 euro naar ons overmaken
  Als een beginnetje
  En anders haat ik jullie voortaan ook
  En de slijter is ook niet gratis
  Snel pak je random reader en stort die centjes naar mij en Dennie

  5
  63
 5. Jan Boos zegt:

  Dan zal ik mijn range rover maar verkopen, dan kan ik weer even procederen. Oh nee wacht ik laat mijn spaarvarkens gewoon dokken. Die zijn dom genoeg om oneindig geld te blijven betalen zodat ik mezelf vol kan laten lopen en rechtzaak na rechtzaak kan verliezen.

  5
  68
 6. Tom zegt:

  Hoe kan het dat mensen die miljonair zijn zoveel te zeggen hebben over het welzijn en toedoen van een ander.

  Omkoping, leugens verspreiden, misbruik maken van kinderen/vrouwen toestaan en nog faciliteren ook.

  Schandalig dat als de waarheid naar boven komt ze gewoon financieel mensen treffen zodat ze hun bek maar houden.

  Ga zo door jongens, fight the power!!!

  80
  0
 7. Joop de Groot zegt:

  john de kut mol, wT een ongelofelijke rat is dat. Ik heb nog wel wat ratten en mollen gif, round- up blijkt bij dit soort ratten ook te werken๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ‘

  49
  0
 8. Dhr. van der Molen zegt:

  Het zegt genoeg over het karakter van deze man. Opkomen voor de daders en de slachtoffers laten vallen, om je eigen straatje schoon te houden. Het is te triest voor woorden dat soort mensen.

  37
  1
  • Adrie en Bastiaan zegt:

   Want we gaan zuipen, tot we kruipen, totdat ik niet meer lopen kan!
   Ja we gaan zuipen, tot we kruipen, en ja vanavond word ik lam!

   7
   2
 9. Carin zegt:

  John de Mol, is dat niet die pedabte vent, die TV-zender eigenaar die zijn kop in het zand steekt als invloedrijke medewerkers van zijn succesformule The Voice meerdere dames aanranden of nog veel erger, die zijn kop in het zand steekt omdat zijn zoontje er een zootje van heeft gemaakt met zijn ex-verloofde die in elkaar is geslagen door genoemd zoontje van De Mol? Dit hele zaakje stinkt aan alle kanten, Roddelpraat is de gebeten hond en ik mag hopen dat die De Mol eindelijk eens een keer dik verlies lijdz want hij heeft al meer dan genoeg levens kapot gemaakt met die starre houding van hem. Ik geloofde al geen moer van wat hij tegen Tim Hofman vertelde tijdens de documentaire van BOOS, dat hij nergens vanaf wist. Hij wist het donders goed en heeft het gewoon de kans gegeven om door te gaan, om nog meer levens kapot te maken, dan ben je net zo erg als vieze Jeroentje en dus ook net zo erg als die smerige Voice regisseur Martijn Nieman, Ali B en Marco B! Ik hoop echt dat die De Mol dit dik gaat verliezen, Al hem leren!

  35
  2
 10. De wrake zegt:

  Haat en wraak. Wij, christenen, doen er niet aan. Toch? Dat is tenminste wat ik altijd dacht. Haten is niet christelijk en wraak nemen mag al helemaal niet. Als goede christen behoor je lief te hebben en te vergeven. Wat er ook gebeurt. Wat mensen je ook aandoen. Totdat ik las in Openbaring 6. Over christenen die bidden om vergelding van bloed. Over God die op het punt staat om wraak te nemen. Niet echt het beeld dat ik op een doorsnee zondagochtend meekrijg. Maar dit gedeelte leerde me een belangrijke les over boosheid, haat en wraak.
  Het boek Openbaring beschrijft verschillende visioenen. Het zijn profetieรซn die Johannes ontving van God. Aan de hand van beelden wordt er iets verteld over dat moment of over wat gaat komen. Eรฉn van de visioenen lees je in hoofdstuk 4-8. Johannes mag een blik in de hemel werpen. Daar zit God op de troon. In Zijn hand heeft Hij een boekrol, die verzegeld is met zeven zegels. Deze boekrol kan niet zomaar geopend worden. Overal wordt er gezocht naar iemand die waardig genoeg is om hem te openen. Maar er is geen mens te vinden die daar waardig genoeg voor is. Totdat iemand naar Johannes toekomt om te zeggen dat er toch iemand gevonden is: het Lam. Hij heeft de overwinning behaald. Jezus blijkt waardig genoeg te zijn om de zegels los te maken en daarmee te laten gebeuren wat er in de boekrol beschreven staat.

  Hoofdstuk 6 beschrijft vervolgens hoe het Lam รฉรฉn voor รฉรฉn de zegels opent. Elke zegel onthult een nieuw beeld. Er wordt steeds meer zichtbaar van wat er staat te gebeuren. De eerste vier zegels horen bij elkaar en onthullen elk een ander beeld. Dan wordt de vijfde zegel geopend:

  Toen het lam het vijfde zegel verbrak, zag ik aan de voet van het altaar de zielen van al degenen die geslacht waren omdat ze over God hadden gesproken en vanwege hun getuigenis. Ze riepen luid: โ€˜O heilige en betrouwbare Heer, wanneer zult u de mensen die op aarde leven eindelijk straffen en ons bloed op hen wreken?โ€™
  (Openbaring 6:9-10, NBV)

  Nadat de vijfde zegel wordt geopend, ziet Johannes een altaar. Je zou verwachten dat hij iets op het altaar ziet liggen. In plaats daarvan ziet hij iets onder het altaar: de zielen van degenen die geslacht zijn vanwege hun getuigenis. Johannes ziet martelaren, christenen die vervolgd zijn omdat ze van Christus hebben getuigd. Zij bevinden zich onder het altaar. Het is een beeld van Gods troon, waar ze bescherming onder vinden. Zo zijn ze heel dichtbij God. Deze martelaren schreeuwen tot God. Ze vragen of Hij wraak wil nemen op degenen die hen om het leven hebben gebracht.

  Wat? Roepen zij dat echt tegen God? Bidden ze nu echt om wraak? Dat zou je toch niet verwachten! Christenen, die hun leven hebben gegeven voor God, bidden om wraak. Dat is toch niet echt wat je als christen behoort te doen?

  Toch is dat precies wat ze doen. Ze vragen God of Hij wraak wil nemen op de mensen die hen hebben vermoord. Ze bidden Hem om te kijken naar wat hen is aangedaan en of Hij het recht wil zetten. Of Hij recht wil doen. God reageert op hun gebed:

  Ieder van hen kreeg witte kleren. Verder werd hun gezegd nog een korte tijd geduld te hebben, totdat ook de andere dienaren, hun broeders en zusters die net als zij zouden worden gedood, zich bij hen gevoegd zouden hebben.
  (Openbaring 6:11, NBV)

  God geeft de martelaren witte kleren. Een teken van vrijspraak en reinheid. Daarnaast zegt God hen dat ze nog een korte tijd moeten wachten. Eerst zullen anderen ook nog moeten lijden. Ze moeten wachten totdat alles gebeurd is wat er moet gebeuren. Dan zal God antwoord geven op hun gebed. Dan zal Hij wraak nemen op wat er zijn dienaren is aangedaan. Dan zal Hij de zaken op deze aarde recht zetten, maar wel op zijn tijd.

  Het is een verwarrend gedeelte. Een God die wraak neemt. Christenen die om bidden om vergelding van hun bloed. In taal geschreven die we niet zomaar begrijpen. Hoewel we niet alles begrijpen en lang niet alles duidelijk wordt, kunnen we toch twee lessen uit dit gedeelte halen:

  1. Deze tekst leert dat de wraak en vergelding niet aan mensen is, maar aan God. Hij is degene die het recht in handen heeft. Hij is de enige die รฉcht rechtvaardig kan oordelen. Daarom roepen de christenen ook naar God. Ze noemen Hem: de heilige en betrouwbare. Want hoewel ze misschien niet weten hoe het zal verlopen, weten ze dat God goed en betrouwbaar is. Hij weet hoe Hij met het recht om moet gaan.

  Je mag bidden om wraak voor het onrecht dat op deze aarde wordt gedaan. Om het onrecht dat jou wordt aangedaan. Je mag het onrecht in Gods handen leggen en het recht aan Hem overlaten. Hij is de enige die de zaken รฉcht recht kan zetten.

  2. God zal recht doen op zijn tijd. Hij zal rechtspreken op zijn manier. Hij zal wraak nemen op de tijd die Hij daarvoor heeft gesteld. Hoe verschrikkelijk het misschien ook klinkt. Want God is toch liefde? Misschien wel juist daarom kan Hij niet anders dan rechtspreken. Hij kan het onrecht van deze wereld niet zomaar voorbij laten gaan. Hij kan niet anders dan het rechtzetten. Hij vraagt ons om Hem daarmee te vertrouwen, ook als we het niet begrijpen. Ook als het niet gaat zoals we het zouden willen.

  Dit gedeelte laat zien dat God het in de hand heeft. Dat het Hem niet uit de hand zal lopen. Dat Hij de betrouwbare rechter is. Nu zullen we nog moeten wachten, totdat alles recht gezet zal worden. Maar Hij zal het doen.

  Aan de slag!

  Bid mee met de martelaren. Er zijn zoveel plekken op de wereld waar enorm veel onrecht plaatsvindt. Bid ervoor. Voor recht. Of God wraak mag nemen. Of de tijd dat God dat zal doen snel mag komen. Of wij tot aan die tijd voor Hem mogen blijven leven. Vertel God ook wat je hier misschien moeilijk aan vindt of niet begrijpt.

  Misschien is jou verschrikkelijk onrecht aangedaan. Dan hoop ik dat je dit ook bij God kunt brengen. Ik hoop dat je het gebed mee kunt bidden. Dat je troost in deze tekst en in dit gebed mag vinden. God zal recht doen, dat heeft Hij beloofd.

  Als je er nog meer over te weten wilt komen, lees Openbaring 4-8 eens. Daar vind je het hele visioen waarin dit gedeelte staat.

  6
  31
 11. Privรฉ detective gezocht zegt:

  Ben je een privรฉ detective die The Harbour Club verhaal wil uitzoeken in ruil voor reclame in de aflevering en op de website? Stuur dan een mail naar [email protected]

  Thanks โœŒ๏ธ

  18
  0
   • Gauw terug komen dan zegt:

    Als jij het bewijs kan leveren dat dat verhaal weldegelijk klopt, zijn de rollen omgedraaid en kan Roddelpraat de Mol mollen.

    Dan krijg jij de eeuwige liefde van Jan en Dennis, iets waar je altijd al van droomde.

    7
    1
  • Tim zegt:

   Ah Schouten begint hem te knijpen. Eerst een grote muil en later bedenken dat dat niet handig was๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚nou Schouten zak maar in de stront

   1
   20
 12. Jan Rozet het oogezwollen hatende varkenskarkas๐Ÿท๐Ÿท zegt:

  Nou ik wilde gaan fietsen vanavond. Kan dus weer niet.
  Want stress
  Ik moet een borrel of 3 of 4 of 8 of 12 nu
  Maar eerst bier !!!!
  Benieuwd hoe dat smaakt
  Lange tijd niet gehad
  Sinds vanmiddag half 3 niet meer
  ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿธ๐Ÿธ
  Hik hik hik burph

  1
  21
 13. Blinde rat zegt:

  Een mol was toch een blinde rat. Deze rat is wel een hele viese hond,
  Dat gaat nog een hele kluif worden.
  Probleem is deze blinde rat heeft iets diepere zakken dan Jan en Dennis.
  Je kan all-in gaan maar hij legt zo beslag op je rekening en kan je eerst geen centjes pinnen.

  8
  1
 14. henk zegt:

  Zo machtig zijn de media (en de Mol)
  Het AD heeft al 1.1 miljoen mensen geblokkeerd op Facebook die reacties plaatsen die niet in trend zijn met onze regering .

  5.5 miljoen berichten verwijderd in 13 maanden tijd

  Daarom zie je onder berichten op Facebook van het AD altijd 1 tomografie reacties van mensen .

  Tegenspraak word verwijderd

  Op deze manier kan de grootste krant van Nederland het volk sturen en bepalen hun de gedachtegoed in Nederland

  19
  0
  • Rob de sloper zegt:

   Die 2 waren uitgescheten voor de televisie. Die twee gingen een YouTube kanaaltje beginnen met roddelen. Vanaf dag 1 heb ik de pest in jullie. Oja Roos je zei er komt helemaal geen oorlog met die Russen ja toch Roos. Ik hoop werkelijk dat jullie naar de klote gaan. Jullie denken ff met de Mol gaan spelen. Dom dom dom.

   1
   21
 15. Wegens omstandigheden zegt:

  Te koop Range Roest Rover
  4e eigenaar
  Weinig kilometers sinds 4e eigenaar.
  Stadsritjes naar de glasbak en de slijter
  1 x wekelijks Bergen – Almere.
  Vrij nieuwe banden vanwege lek gestoken
  Bestuurdersstoel ingezakt wegens obesitas. Dient opnieuw gevuld te worden
  Geen verdere bijzonderheden
  Tegen elk aannemelijk bod in contanten en / of contanten en slijtersbonnen.
  Bij interesse vragen naar Jan
  Svp niet bellen voor 11.00 uur wegens roes uitslapen

  10
  6
 16. Gofund me zegt:

  Hoi… betaal nooit wat aan RP maar waar is de gofund me want wat een lul is de mol zeg. Daar trekt ik mijn knip deze keer wel voor. Zou kwalijk om dit zo te doen terwijl zijn eigen elite team in de rechtbank moet verschijnen… waar sponsor ik roos/scouten vs mol?

  13
  1
 17. Einde roddelpoep ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ zegt:

  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚dag Janus lelijke alcoholbig๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿท

  1
  22
 18. Enq zegt:

  John de Mol, de man die zijn eigen zoon niet eens ter orde roept voor vrouwenmeppen. Man man..
  RP, dat ik dit ooit moest zeggen, maar doe op het gebied van vechten tegen mediareuzen een stap terug, dit gaat jullie klauwen met geld kosten, geld wat er (hoor ik dan) niet is.

  Pak gewoon de outsiders aan, de publieke druk is beter dan inhakken op grote partijen

  3
  7
 19. No more Sjon&Sjonnie zegt:

  Smerige vuilspuiter de John Mol. Altijd dat vuil van zn tv kanaaltjes, dat never en nooit stopt. Kan ie niet gewoon net als de Goor, gewoon naar dubai gaan en daar blijven aub.

  7
  0
 20. zwijntje zegt:

  Een wild zwijn, creperend in de goot
  Liggend in zijn eigen kots, afgedankt en kapot
  Die mediamagnaat was net een maatje te groot
  Een alcoholische damp en verder alles verrot

  Zelfs de meest trouwe fans stappen over hem heen
  Want die hebben zo weer een nieuw zwijntje gevonden
  Begraaf dat stuk rottend vlees snel in het veen
  De hele dag ligt het hier te stinken, alle stonden

  3
  1
 21. Arie de Argwaner zegt:

  Hahahaha, 27.500 Euro schade geleden, per persoon. Die 55.000 voor de Mol is vergelijkbaar met dat ik mโ€™n euro uit de winkelwagen vergeet mee te nemen. Wat een stoethaspel, die vent.
  Laat het OM maar onderzoeken wie er de bewuste avond werkte in de betreffende club en van alle medewerkers en van de familie de Mol de financiรซn doorspitten om te onderzoeken wie er gelijk heeft. Follow the money in polderformaat.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.