Jade Anna fotoshopt haar benen

Jade Anna fotoshopt haar benen

Jade Anna fotoshopt haar benen. Ach, meen je dat nou? Oh, ja, zeker. En niet zo’n beetje ook. Dat heeft onze ome Jan eens even goed gezien, hè? De meid die het altijd over ‘body positivity’ heeft. Jammer, wel.

Met de dag minder bewondering

Je zal maar lekker door Instagram aan het scrollen zijn en komt dan een zwaar bewerkte foto van Jade Annaaaaa tegen. Dat is dus precies wat gebeurde toen ik door het prachtige platform aan het scrollen was. De meid die al met de dag minder bewonderd wordt, heeft het nu helemaal verpest, want ze bewerkt haar foto om er beter op te uit te komen. Jammer…

Jade Anna fotoshopt haar benen

De meid die het altijd over ‘body positivity‘ heeft en laat zien dat zij ook niet perfect is, plaatst nu een foto met perfecte Barbie-benen. Maar dat zijn niet eens echt háár benen. Ze heeft ze namelijk bewerkt zodat het lijkt alsof ze perfecte slanke benen heeft.

Op Instagram plaatst Jade Anna drie foto’s vanwege een campagne. De foto’s zouden volgens meerdere reacties onder haar post ook nog eens door ex-vriendje Gio zijn gemaakt. Ze schrijft erbij: ‘Can we please wear party outfits all year?’ Ja, LEUK! Ugh…

Body positivity, hoor

Vergelijk vooral de eerste foto met de overige twee. Daar heeft ze veel dunnere benen en gek genoeg ook wat wazige vlekken aan de buitenkanten. Dit is toch wel heel erg teleurstellend Jade… We hadden anders van je verwacht. Maar: body positivity, hè?